Poradna duly
Jana Čurdová
Tak už jsem u Missorky Srpen 2006 založila, tak kdybyste chtěli,tak se sejdeme tam… Kdo je pro,tak hurá na nové stránky…
Kde jste dneska všechny??? ![]()
My už jsme u Missorky
![]()
Tak kdo chce nechť dorazí,ať se tady nehoníme ![]()
AHOJ,
tak jsem se již taky zaregistrovala na Missorčiných stránkách.Mám tam stejnou přezdívku jak tady.
Jinak jste si tu psaly o spaní přes den, nemůžu si stěžovat, Verunka je pěknej spáč, ikdyž teď už toliko nespí jak předtím, už si chce i „povídat“ brouká si, směje se
Ad noční spaní.. v devět zalomí a probudí se ve tři ráno a nakrmíme a spinká do 7 hodin, či někdy i dýl, takže se nám spaní už pěkně upravuje. Ze včerejška na dnešek spinkala od 21 h do 22.30 to se na chvilu probudila, vypila trochu čajíčku, od Hippu a zalomila a spala do
do pěti do rána.. Jsem zírala jak blázen !!
Jen dobře, už máme nějaký režim.. Koupeme každý den v rozmezí 19-20 h..
Jdu si dočíst Vaše komentáře..
Přeji hezký podvečer !!!
ahoj, pardon že sem lezu, já mám taky srpňátko a občas k vám nakouknu, i když poslední dobou nestíhám… Ale chci se zeptat, jak často kojíte? Mám 7-týdenního Filipa a posledních 14 dní chce přes den skoro pořád po hodině pít. Výjimka je, když usne třeba tak na 3 hodiny, ale jak je vzhůru, chce takhle často. Myslela jsem že to je spurt, ale ten má snad trvat jen pár dní, ne? Když mu nedám, příšerně řve, takže to vždycky vzdám a stejně dostane. Myslíte že to přejde? Bojím se abych ho nepřekrmovala, aby třeba nebyl tlustý za čas. Teď přibírá každý týden cca 300 g.
Díky, doufám že už nejste všichni u missorky a odpovědi se nedočkám ![]()
Evusha píše:
ahoj, pardon že sem lezu, já mám taky srpňátko a občas k vám nakouknu, i když poslední dobou nestíhám… Ale chci se zeptat, jak často kojíte? Mám 7-týdenního Filipa a posledních 14 dní chce přes den skoro pořád po hodině pít. Výjimka je, když usne třeba tak na 3 hodiny, ale jak je vzhůru, chce takhle často. Myslela jsem že to je spurt, ale ten má snad trvat jen pár dní, ne? Když mu nedám, příšerně řve, takže to vždycky vzdám a stejně dostane. Myslíte že to přejde? Bojím se abych ho nepřekrmovala, aby třeba nebyl tlustý za čas. Teď přibírá každý týden cca 300 g.Díky, doufám že už nejste všichni u missorky a odpovědi se nedočkám
Evusho, my se teď scházíme na stránkách Missorky:-)
Ke Tvému dotazu, je dost možné, že to bude růstový spurt. A nebo laktační krize…
Ale chci Tě ujistit, že my to máme stejné:-). A jaký je u krmení? Klidný? Vojtíšek je totiž u krmení pěkný raubíř:-) a tak toho ani moc nevypije. Pak za 1,5 - 2 hodiny pláče, a když nepomůže vůbec nic, zkusím ho přiložit a pije.
A k tomu přibírání… My máme v 6-ti týdnech 5230g (porodní váha 3400g), také papáme znamenitě… ale neboj, po MM žádné mimi tlusté nebylo ![]()
Tak úspěšné kojení a spokojené miminko!!!
Monalisa: tak aspoň v tom nejedu sama
U krmení bývá jak kdy - někdy klidně a spokojeně pije, to většinou jen tak 10 min a pak usne - a pak chce za hodinu znova, protože toho pochopitelně vysál málo. A když pije dlouho, tak po 20 min. začne „bojovat“ - kopat nohama, máchat rukama a co mě štve nejvíc, tahat mě za dvorec
jenže co s ním nadělám, že jo… tak snad to časem přejde. někdy jsem četla, že to dělávají děti s těžkým porodem, což byl bohužel náš případ.
tak příště už napíšu u missorky ![]()
hoj holky, chodíte sem ještě někdo se stejně „starýma“ dětma?
Kačkač