Poradna duly
Jana Čurdová
Tamiku, máme to nachlup stejně jako vy:-). Kolem 5hod. kojíme a pak už se Vojtíškovi nechce spinkat
, ale už jsem si na to zvykla. Večer to raději natahovat nebudu, aby nepřemohl spaní, to by pak neusnul vůbec - zkušenosti od Pitrýska.
A tady to končit nemá:-), jen Missorka vytvořila nové stránky. Tady dál vládne Šárka:-)
Matulienko uvidim,popremyslim ![]()
Tamiku nekonci to tady
ja jenom kdyby neco,tak at se mame kde sejit…treba,kdyby to delsi dobu nefungovalo ![]()
Holky ted usnul a tlaci u toho
to za chvilku bude vstavat,nema rad kdyz je pokadeny
to je kriku vzdycky
![]()
jo a jak jste na tom s vahou? já normálně ráno nevěřila, mám - 1 kilo. ![]()
Jojo, už jsem si přečetla oba články, které se tím zabývají.
Monalisa24 já hlavně vždycky ráno, když už mi padá hlava, tak po dvou hodinách ježdění s košíkem jednou rukou a zároveň držení dudlíku druhou
prcka vezmu a dám si jí k sobě do postele a za chvíli je tuhá
!!! Už poněkolikáté. Ale dělám to jen ráno, tak to snad nebude vyžadovat pořád
! Pak usne a spí dlouho - např. dneska skončila s jídlem kolem půl šesté (od půl páté…) no a kolem sedmý jsem nevydržela a dala jí k sobě do postele. Usnula a spala až skoro do čtvrt na jedenáct
!
Pak půlhoďka jídla, chvíle hraní, smích atd. Prd ho do šátku - chvíle vzteku - usnutí a spí ještě teď…
Jdu se psem, uvidíme!!!
Víte někdo něco s tím nekakáním???
matulienka já mám nahoře asi 4-5 kg. To bude snad za chvíli dole. Zato ten cemr
!!!
Poradíte mi někdo jak cvičit??? To furt slyším šikmé a přímé břišní, ale jaké cviky jsou na co netuším
!!!
Monalisa
Moc Ti neporadím. Já plně kojím ale MS jsem ještě nedostala a mlíčko je stále krásně bílé. Takže netuším. Beru antikoncepci,ale na té píšou,že by při ní MS mohla být i nemusí. Takže nevím.
Tamík
Kakání… Malej nekakal 4dny. Panikařila jsem… ale VUBEC se neboj. Je to normální. Pak až se pokaká tak to bude stát za to. Jako u nás… Nemusí kakat třeba 14dní. Pokud ji nebolí bříško a nemá ho tvrdé,tak je to o.k. A hlavně z mlíčka nemůže mít zácpu. To mám od dr. Malej se tvářil spokojeně a taky se za ty 4dny spokojeně pos… plína měla snad kilo… ![]()
Tamiku, s tím kakáním je to normální. Pokud kojíš, tak mimi nemusí klidně týden mít stoličku:-) Pokud se nějak nekroutí, nebolí ji bříško apod., tak se nestresuj!!!
Holky, jukněte se sem:-) http://www.mamaaja.cz/index.php?…
Zjistila jsem, že jsme na hranici, ale beru to s přehledem, protože už je nám 1,5 měsíce a já zadala 1. měsíc:-)
PS: Trochu jsem ten odkaz zblbla, tak teď už je dobře ![]()
Tak díky, já teda budu klidná a těšit se na NADÍLKU!!! Už řve hlady, tak jí letím vymotat a nakrmit!!!
Tamik miminka opravdu nemusi kakat nekolik dnu ![]()
a cviceni…nejdrive by se meli cvicit sikme svaly,to si lehnes na zada,pokrcis nohy a das je na stranu a delas sklapovacky
ja mam na to takovy pristroj(nevim jak se jmenuje ![]()
Mam tenhle
http://www.domafit.cz/…rX_00767.jpg tim si nenicis zada ![]()
Holky, já Vám závidím. Mám pořád 18plus
. Snažím se cvičit a jíst nějak normálně. Vůbec nevím, co mám dělat. Navíc nechci moc makat, protože pořád krvácím. chjooooo, bůůůůůů
![]()
xaxkx mě se taky nechce makat
! Navíc, kdy??? To je samý papání, přebalování, praní, jídlo, nákup,… už takhle člověk nestihne ani polovinu toho co chce!
Teď mám třeba hlad jak 3 psi, ale ta malá holčička (co se ještě NED8 rozmazlit
) tu na mě furt něco zkouší a jak jí pochovám, je klid - většinou. Teď mi radí, co mám napsat ![]()
Tamiku my to máme s tím spaním taky stejné jako u vás, taky kolem páté by nejraději vstávala…jenže to se chce mamce nejvíc spát
Jo, už mám doma šátek. Malá v něm byla spokojená, ale byla tam jen chvilku a byla rozespalá, tak možná ani nestihla začít řvát
Vzala jsem nakonec bílý, protože už měla jen ten a nebo růžový, ale ten je širší (90cm) a prý je lepší užší, tak jsem si řekla, že ten bílý obarvím a bude
Jsem totiž taky šílený prase a já a bílá moc nejde dohromady ![]()
janey tak vidíš, to půjde
! Já mám další zjištění… Myslela jsem, že když jí tam řachnu a ona se ze začátku vzteká a pláče, že jako kvůli šátku, ale normálně to dělá taky
.
Spíš mám dojem, že takhle přes den chce spát a neví, jak do toho a to jí prudí. Teď usíná už v postýlce… ale jen na chvíli, já se najím a malá zase bude mít čas sváči.. To jsme ještě nebyly ani venku. No co, počkáme asi na tátu. Uvidím, v jaké bude prcek náladě!
saary jojo, pořád s kloboučkama. Teď jsem to nějak ani nezkoušela bez
. Malá je líná bez nich a já jí s tím nechci zbytečně rozčilovat. Ale průběžně to občas zkoušíme. Jen mám asi malou výdrž!!!
Holky, já jsem z vás úplně paf, jak jsou třeba dvě odpoledne a vy napíšete, že vám dítě od rána ještě neusnulo … mně koliktrát neusne celý den
… zato krásně spí v noci - včera usnul v devět, ve čtyři jsem ho vzbudila sama, protože jsem byla úplně durch, ble
, a pak spal až do čtvrt na devět
. Takže radši takto, než spaní přes den a nespaní v noci
, ale stejně mi motáte šišku
!
Jóóó, Saary , jsou tři varianty krmení - lžička, kádinka a stříkačka. A kromě toho, pokud už dítě v pohodě pije z prsu, tak normálně už flaštička s malou dírkou (náš případ - taky musím být někdy pryč přes kojo - malý se při kojení chytá bez problémů).
Len-til-kah já si právě říkám, že když se mi nějak podaří zařídit, aby spala přes den míň, noc bude lepší
!
Jenže když nespí, tak se buď za chvíli vzteká, nebo pláče, nebo nevim. Takže stejně toho moc neudělám
! Jak kdy.
Jo a abych nezapomněla… naše holčička měla včera blechu
!!! Od našeho psa to není, ten je tento týden 100% odblešen. Ale byla jsem ve zlatnictví a stála vedle mě taková jedna špinavá a opálená paní (nejsem rasista, asi přijela z dovolené
). Fakt byla jak když vystoupila právě z popelnice, takže asi odtud vítr vál
!
Já nejdřív že má jen na tváři smítko. Tak že ho sundám, smítko drželo. Tak že ho sundám doma. Doma smítko svléklo kabát a vypadalo jako malý brouček. Říkám si, snad to není klíště
, najednou smítko hopla kus dál
! A bylo mi to jasný. Smítko nepřežilo můj duchaplný zásah
!!! A na lidi po dovolené si budu dávat majzla!!!
Holky zůstaneme tady nebo půjdeme sem… Jak jistě víte. Missorka tady skončila a má nové stránky. Mrkněte…