Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
20.9.06 20:25

Holcinky,
tak jsem dneska po kojeni dala Arthurkovi prikrm… vypil 30ml… Malem mi to zlomilo srdce… ale nebudu ho preci trapit hlady… :roll:
Ale bojim se, ze z toho bude mit prdiky… :roll: No, uvidime…
Jdu ho uspat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
20.9.06 22:01

Holky, já to nějak nedala :roll: … uspala jsem ho už o půl deváté, takže zítra ráno mě asi čeká pořádné tóčo 8O (na vstávání v pět nejsem stavěná :? :lol: ).
Chtěla jsem se vás zeptat: když koupete večer (my třeba mezi sedmou a osmou), tak dítě uspáváte hned potom? A jak dlouho vám to trvá? Štěpán totiž obvykle dostane svůj prdo-hovínko-záchvat, takže s ním kolikrát máme do deseti (včera do půl jedenácté :evil: ) hodin co dělat (pak usne jako když ho do vody hodí a nedá se vzbudit ani ránou z děla 8O :lol: ). A já přemítám, jestli ta pauza je OK, nebo to má být tak, jak se mi to povedlo dneska: vana - kojo - postýlka :?: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.06 22:02

monikaB - moni, děkuju, my jsme jí nakonec koupili. raději půjčovat ne :D , bojím se, že bychom to vrátili na cucky :wink: to bys musela vidět, jak dokáže zatočit s knížkama :wink: , už mi stačí, když vidím, co provedl s učebnicema za 3 týdný :twisted: , jsme jako nějací špíňáci! Ve Vinoři bydlíš? My tam jezdíme do tý číny, děsně nám tam chutnají nudle, ale i jiný mňamky, jééé, já bych to se....... :oops:

cecetka - kytí máme ze Sparkys, stojí 70 Kč, dobrá cena, ne?

Jinak jsem se dostala na net až teď. zase jsem 4 hodiny ječely. nejdřív dopoledne, to ještě v Tescu pokřikovala, pak tak na hoďku usnula, pak odpoledne, pak usnula asi na 3 hoďky a teď od šesti do desíti :cry: Asi prdíky… Asi. Hroně napínala nohy. Po čtyřech hodinách jsem neodolala a šoupla teploměr, horko těžko vytlačila takový králičí bobky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.06 22:09

Panoramka - když má hlad, tak ať se přikrmí, myslím si, proč ne :D Ty prdíky, no to je u UM fakt, ale když on stejně většinu sní z mat.ml, ne? Tak by to snad nemělo vadit. Nám teda nezabí zatím ani SAB SIMPLEX :evil:

Lentilka - my většinou koupeme mezi 18-19hod, pak krmení a do postýlky. Usne, když chce. Neuspávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.06 22:10

Teda vidím, že píšu jako nějakej dement :roll: , budu to muset víc kontrolovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.9.06 22:12
xaxkx píše:
Jinak jsem se dostala na net až teď. zase jsem 4 hodiny ječely. nejdřív dopoledne, to ještě v Tescu pokřikovala, pak tak na hoďku usnula, pak odpoledne, pak usnula asi na 3 hoďky a teď od šesti do desíti :cry: Asi prdíky… Asi. Hroně napínala nohy. Po čtyřech hodinách jsem neodolala a šoupla teploměr, horko těžko vytlačila takový králičí bobky :cry:

Ta naše kulišanda je taky zas asi má… :( ! Ale dneska ne tak hrozný, jako po tý brokolici minulý týden :oops: !
Myslím ale, že svůj podíl má to, že si skoro nikdy nekrkne. Asi to neumí, nebo co… Ani přes rameno (teda nevím, jestli jí dáváme správně) ani jako tygřík. Mmch - přes rameno - to jako úplně přehodit - tj. bříško na rameni???

Z toho teploměru mám celkem vítr… To se jim dá do zadečku a zavrtí???
Přítel mi tvrdí, že prý teď prdí dost (malá :lol:) . Zrovna jí uspává.

Já se poletím vykoupat a ráda bych abysme všichni pěkně usnuli :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
20.9.06 22:17

Holky, koukejte mi posílat ty váhy vašich miminek, ať to můžu dopsat do seznámku:-)

My koupeme kolem 17:30, pak je krmení a spinkání. Vojtíšek usíná obvykle kolem 19:30hod. a spí do cca 23hod. Pak krmíme a tak to je až do rána, ob 3 hoďky…
Závidím vám vaše spací miminka :wink:

Tak já letím rychle poklidit kuchyň, než se mi ten můj křiklounek vzbudí. Zítra jdeme na kyčle, tak jsem zvědavá.
Jooo, a dnes byla v baráku schůze, tak příští měsíc nám začínají dělat plasťáky, to zase bude :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.9.06 22:20
Tamik píše:
xaxkx píše:

Ta naše kulišanda je taky zas asi má… :( ! Ale dneska ne tak hrozný, jako po tý brokolici minulý týden :oops: !
Myslím ale, že svůj podíl má to, že si skoro nikdy nekrkne. Asi to neumí, nebo co… Ani přes rameno (teda nevím, jestli jí dáváme správně) ani jako tygřík. Mmch - přes rameno - to jako úplně přehodit - tj. bříško na rameni???

Z toho teploměru mám celkem vítr… To se jim dá do zadečku a zavrtí???
Přítel mi tvrdí, že prý teď prdí dost (malá :lol:) . Zrovna jí uspává.

Já se poletím vykoupat a ráda bych abysme všichni pěkně usnuli :lol: !

No, mělo by se mimčo přes to rameno nahnout, takže tím bříškem přes rameno, ale vždycky se mi sesune. Taky špatně brkáme. Ale říkal mi dr, že děti mají vlevo vzduchovou bublinu. Takže prý dost pomáhá je naklonit vlevo 8O , zkoušíme, zatím nevím… Tak zkuste, třeba Vám to pomůže :lol: . S tím teploměrem - se tam šoupne na kousek a trochu zahýbe, jen polechtá, když se chce vykakat, tak se vykaká. Já jsem to dělala i s mladým, když nebylo jinýho východiska. Ale nesmí se to stát zvykem, miminko to může brát jako podnět pro kakání,prý. Nevím, já myslím, že když bude chtít a neudrží to, tka se vykaká taky :wink: . Ale vím, že tohle při prdíkách pomáhá nebo rektální rourka. Jsou to starý zvyky a myslím, že dříve věděli, co dělají :D . Jak jsem psala, Sab S. - zatím bez efektu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.9.06 08:16

Tak všechny zdravím.
Holky, tak učitelka ve škole naznala, že je Petřík ještrě moc dětský a že měl být ještě ve školce.
Já to říkala taky, ale učitelky a tcháni do mě hustili, že by to bylo špatný a tak a já vůl na ně dala. Tak jsem ho dnes objednala do psych. poradny a uvidíme. Už mi z toho hrabe, kdybych já vůl dala na svůj názor a nepodlehla těm jejich kedům.

No, jinak noc nic moc..no, nemůžu mít každý den parádu, co? tak pa pa Tádínek už volá uáááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
21.9.06 08:43

ahoj

Tak vcera byl teda den, odpoledne mi volal manza, ze neprijede, ze mel bouracku :cry: naboral do neho nejaky debil a jeste k tomu policejni mluvci :evil: manza je nastesti ok, ale jak jsem slysela v telefonu bouracka, tak jsem se hned rozklepala a rozbrecela, chudak filipek se zrovna probudil a vydesene na me koukal, uklidnovalajsem se az do vecera, auto je na srot, takze jsem zvedava, jak se nekam dostanu, nastesti tu nehodu nezavinil :roll: nevite, za jak dlouho to pojistovna vyridi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
21.9.06 08:55

Matulienka - Tomášek šel o rok později do školy a moc mu to prospělo a řeči našich no děs.Někdy je to hrozný poslouchat ostatní co?Ale jestli by se měl vrátit do školky tak to udělej hned, sestřenici doporučila učitelka v pololetí ať malýho vrátí do školky a ona to neudělala je ješitná a s ním se to táhne pořád že je pozadu a mimo jiné jí to říkala od začátku školního roku a ona byla naštvaná a chtěla ho dát na jinou školu.Ti chlapečci dospívají později.Však uvidíš co Ti řeknou v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
21.9.06 08:57

Ahoj Yoursun , hlavně, že je manžel v pořádku. Auto bude taky OK. Buď v klidu ! ! !
Dnes jsme trhly spací rekord - od 21.00 h do 3.30 h, ve 4.00 h už zase spala a vstávaly jsme v 7.30 h. Kdyby to tak bylo každou noc :lol: . Ráno jsme si trošku pohrály a teď už mi vříská z kolébky. No jo, když na rukou je to daleko lepší :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
21.9.06 09:04

NelloB ..však v poradně jsme už objednaní, víš, já to všem říkala celou dobu, že je sice chytrý, ale dětinský a nikdo mi nevěřil, prý to zveličuju. Jsem hloupá, že jsem si nestála za svým. A do školky ho klidně přeřadím, přeci ho nebudutrápit, když na školu ještě nemá, není to přeci nic tragickýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
21.9.06 09:05

Ahoj holky…to byla noc u nas 8O ve 23.00h jsme sli spat s pritelem,samozrejme jsme kecali,zazitky ze skoly,vtipy atd…rechtali jsme se jak telata :lol: asi ve 2.00h rano jsme si vzbudili obe deti :oops: Gabina ten usnul hned,ale dcerka nejak nemohla pochopit,,proc musi spat a nemuze se s nama rechtat :lol: nakonec jsme sli spat ve 4.00h a v 7.00 jsme vsichni vstavali…citim se unavene :roll:

Lentilko ja koupu ve stejnem case jako ty,pak kolem 21.00h se naji a jde spat,nenutim ho,ale on mi vetsinou po tom jidle usne sam :D jinak nejpozdeji chodi spat do 22.30h.,ale uz spi celou noc(teda kdyz ho nevzbudime :roll:

Yoursun hlavne,ze je vse v poradku,je to pul roku zpatky,co se to stalo priteli,je to vazne stresova situace :(

Matulienko a co vratit klucinu do skolky?To nejde?A jak ti spalo miminko?

Holky a jeste jsem se dozvedela,ze asi 5 deti ze tridy od dcerky nepostoupilo do druhe tridy 8O ja myslela,ze v prvni tride deti nepropadaji 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
21.9.06 09:36

Matulienka - kdyby to šlo, dala bych ho do školky zpátky, M šel taky od sedmi a vlastně snad všichni, co znám! Má to opravdu svůj význam.

Yoursun - hlavně, že je manža OK. Ale dejte si pozor na policajty! My jsme měli vloni v říjnu taky nehodu, ne vlastní vinou, auto na odpis, vzadu harmonika, vpředu taky a zlomená střecha a ještě ohnutý do banánu. Já jsem to odnesla krční páteří a zlomeným palcem u nohy. Viník byl pojištěnej u Generali a můžu říct, že po těžkých hádkách a stížnostech u ředitele jsme peníze dostali až za půl roku, a to si ještě odečetli kdovíco! :evil: Svině. No a ještě v červenci jsme neměli protokol od policajtů, jelikož tam bylo ublížení na zdraví, byli jsme zvědaví, co jako… Jo a protože jsem byla pak v jiným stavu, museli jsme léčení přerušit a musím po šestinedělí znovu na KO, protože na RTG a CT jsem měla nějaký nálezy + palcem už nehýbu :x . No, tak jsem jeli na Kongresovku, kde že je ten protokol. Prý - to už je uzavřený, na Magistrátu. Tak jsem koukali jako 8O 8O 8O a jeli na Magistrát. Tam jsme se dozvěděli, že je to skutečně uzavřený, jelikož soudní znalec v oboru lékařství usoudil, že mi nic není. Jo a to mě nikdy neviděl :evil: :! A neměl ani lékařský zprávy, protože to bylo domluvený, že jim je dám až po porodu a až po KO! Ten debil, co nás zbořil, p. Hodný se jmenuje, nebrzdil - nic! A dostal jen pokutu na místě! Což je do 5tis! Má to kretém zlobovaný na policajtech! A tak po šestinedělí jdu na Magistrát a budu chtít vyjádření toho hajzla znalce, kde mě vidět atd. Tím spíš, že to není ukončený, jelikož mám pořád problémy + domrvený palec! Tak bacha bacha! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí