Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
20.9.06 10:46

No nic, tak nám to vykřičený spaní vydrželo asi 20min. Tak se oblékneme a vyrazíme ven. I když počasí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.9.06 10:52

Holky co máte šátek na nošení mimi, prosím prosím, jak dlouhé ty šátky máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.9.06 10:59

Millhausko já vím, jsem hrozně nedočkavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
20.9.06 15:01

Holky, tak jsme se byli převážit v poradně a Ráďa váží 4600 g … to mám radost … ve třech týdnech je konečně 200g nad porodní váhou :D Už jsem měla nervy ze špatného kojení, když byl pořád pod ní.

Jinak tatínek večer zapracoval, malého kolem deváté uspal (já jsem už měla po předchozí probdělé noci půlnoc 8O ) a malý se probudil o půl třetí ráno.Jojo, prostě na noc se musí pořádně nadopovat mlíkem a pak krásně spí. Ale je to fuška 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
20.9.06 15:35

xaxkx kde jsi sehnala tak krásnou kytičku na kočárek? To by se mi taky líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
20.9.06 15:48

Xaxkx , tu knížku o pejskovi a kočičce ti můžu půjčit. Mám ji doma a bydlím ve Vinoři, pokud si pamatuju tak jsi z Letňan, takže kousek. Můžu ti jí třeba zítra zavést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
20.9.06 16:39

CINQ - teda čo sa týka malých mačiek a chodenia na záchod, tak ja som s tými mojimi nemala problém a pritom to boli mačiatka zachránené z ulice, takže predtým robili potrebu vonku do trávy a keď som ich vzala dovnútra, tak som ich jednoducho raz po:,–(ila do mačacieho záchodu, oni si to oňuchali a odvtedy ho používajú. Ešte sa mi vnútri ani raz vyšpinili. Treba len pravidelne meniť to stelivo a čistiť nádobu, lebo keď im to bude smrdieť, tak do toho nevlezú a urobia potrebu niekde inde. A len tak mimochodom, nie je nič lepšie na ukludnenie nervov ako mačacie pradenie (neviem ako sa česky hovorí tomu ich vrkaniu, keď im je dobre) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
20.9.06 17:08

Holky, poraďte co na vypadávání vlasů. Neberu žádné vitamíny a strašně mi padají vlasy. Ale opravdu strašně. Jestli to takhle půjde dál, tak jsem do týdne plešatá. Poraďte prosím speciálně něco na vlasy… Moc prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
20.9.06 17:16

cecetka
Promiň spletla jsem si Tě ohledně toho cvičení s Mostulkou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.9.06 17:42

EvikuP já měla s vypadáváním vlasů hrozný problém a moc mi pomohly vitamíny Revalid. Jsou sice celkem dost drahé, ale opravdu účinné…a kromě vlasů mají výborný vliv i na nehty…zpevní se a nelámou se a jsou opravdu krásné, takže vřele doporučuji, mám to odzkoušeno a nic jiného bych nepoužívala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
20.9.06 17:52

milhausko.. no, šla jsem bez Tádíka. Srdce jsem měla až v krku a zvládla jsem to asi s kosmickou rychlostí, ale bylo to dobrý.

Jo a už mám zoubky, sice si připadám jako veverka, ale mám je nové a už šišlám míň :lol: :lol: No a u zubařky jsem měla Tádínka na klíně:-)) prej takto ještě nepracovala, ale on jak slyšel vrtajdu, tak byl neuvěřitelně v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.9.06 17:54

Cecetko já mám tu kytku podobnou a dostali jsme jí k nákupu v Bauhausu :wink: Ale podle mě jí seženeš i v hračkářství kde mají plyšové hračky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.9.06 18:00

Mimulik moc dekuju :D a jeste jedna otazecka…kdyz koupim ten zachod,je lepsi takova ta bedynka nebo bedynka se strechou :?: jestli vis co myslim.A co je lepsi kocour nebo kocka?Neznackuje kocour?Asi kdyz je vykastrovany tak ne,vid?
A pradenie se rika vrneni(aspon doufam :oops: :roll:

EvikP ja jsem si koupila takove ampule od Vichy a pomohlo to :D ono si to musis vyzkouset,na kazdeho plati neco jineho.

Matulienko tak blahopreji k novym zubum :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.9.06 18:12

Cinq, Mimulik no, my přece taky říkáme, že kočka přede ;-) ALe i vrní, můžete si vybrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
20.9.06 19:49

Cinq já měla koťátka doma týden - zachráněné ze stáje. Prvně se mi vy… doma (to byl hukot :x bléééééé) a pak jsem jim to nasypala do písku - tu lahůdku co předvedly a od té doby chodily na písek. Prý je lepší ten „hajzlík“ se střechou, protože když to zahrabávají, tak není písek všude!

janey my máme šátek 4,5 metru.

Úsměvy - myslím, že už jsou naprosto vědomé. Když na ní táta začne dělat ksichtíky a povídat, je vysmátá jak lečo :lol: !!!

Letíme chytat koupání, tak se mějte, kouknu zítra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí