Poradna duly
Jana Čurdová
No nic, tak nám to vykřičený spaní vydrželo asi 20min. Tak se oblékneme a vyrazíme ven. I když počasí… ![]()
Holky co máte šátek na nošení mimi, prosím prosím, jak dlouhé ty šátky máte?
Holky, tak jsme se byli převážit v poradně a Ráďa váží 4600 g … to mám radost … ve třech týdnech je konečně 200g nad porodní váhou
Už jsem měla nervy ze špatného kojení, když byl pořád pod ní.
Jinak tatínek večer zapracoval, malého kolem deváté uspal (já jsem už měla po předchozí probdělé noci půlnoc
) a malý se probudil o půl třetí ráno.Jojo, prostě na noc se musí pořádně nadopovat mlíkem a pak krásně spí. Ale je to fuška ![]()
xaxkx kde jsi sehnala tak krásnou kytičku na kočárek? To by se mi taky líbilo ![]()
Xaxkx , tu knížku o pejskovi a kočičce ti můžu půjčit. Mám ji doma a bydlím ve Vinoři, pokud si pamatuju tak jsi z Letňan, takže kousek. Můžu ti jí třeba zítra zavést.
CINQ - teda čo sa týka malých mačiek a chodenia na záchod, tak ja som s tými mojimi nemala problém a pritom to boli mačiatka zachránené z ulice, takže predtým robili potrebu vonku do trávy a keď som ich vzala dovnútra, tak som ich jednoducho raz po:,–(ila do mačacieho záchodu, oni si to oňuchali a odvtedy ho používajú. Ešte sa mi vnútri ani raz vyšpinili. Treba len pravidelne meniť to stelivo a čistiť nádobu, lebo keď im to bude smrdieť, tak do toho nevlezú a urobia potrebu niekde inde. A len tak mimochodom, nie je nič lepšie na ukludnenie nervov ako mačacie pradenie (neviem ako sa česky hovorí tomu ich vrkaniu, keď im je dobre) ![]()
Holky, poraďte co na vypadávání vlasů. Neberu žádné vitamíny a strašně mi padají vlasy. Ale opravdu strašně. Jestli to takhle půjde dál, tak jsem do týdne plešatá. Poraďte prosím speciálně něco na vlasy… Moc prosím
cecetka
Promiň spletla jsem si Tě ohledně toho cvičení s Mostulkou… ![]()
EvikuP já měla s vypadáváním vlasů hrozný problém a moc mi pomohly vitamíny Revalid. Jsou sice celkem dost drahé, ale opravdu účinné…a kromě vlasů mají výborný vliv i na nehty…zpevní se a nelámou se a jsou opravdu krásné, takže vřele doporučuji, mám to odzkoušeno a nic jiného bych nepoužívala ![]()
milhausko.. no, šla jsem bez Tádíka. Srdce jsem měla až v krku a zvládla jsem to asi s kosmickou rychlostí, ale bylo to dobrý.
Jo a už mám zoubky, sice si připadám jako veverka, ale mám je nové a už šišlám míň
No a u zubařky jsem měla Tádínka na klíně:-)) prej takto ještě nepracovala, ale on jak slyšel vrtajdu, tak byl neuvěřitelně v klidu ![]()
Cecetko já mám tu kytku podobnou a dostali jsme jí k nákupu v Bauhausu
Ale podle mě jí seženeš i v hračkářství kde mají plyšové hračky ![]()
Mimulik moc dekuju
a jeste jedna otazecka…kdyz koupim ten zachod,je lepsi takova ta bedynka nebo bedynka se strechou
jestli vis co myslim.A co je lepsi kocour nebo kocka?Neznackuje kocour?Asi kdyz je vykastrovany tak ne,vid?
A pradenie se rika vrneni(aspon doufam
![]()
EvikP ja jsem si koupila takove ampule od Vichy a pomohlo to
ono si to musis vyzkouset,na kazdeho plati neco jineho.
Matulienko tak blahopreji k novym zubum
![]()
Cinq, Mimulik no, my přece taky říkáme, že kočka přede
ALe i vrní, můžete si vybrat ![]()
Cinq já měla koťátka doma týden - zachráněné ze stáje. Prvně se mi vy… doma (to byl hukot
bléééééé) a pak jsem jim to nasypala do písku - tu lahůdku co předvedly a od té doby chodily na písek. Prý je lepší ten „hajzlík“ se střechou, protože když to zahrabávají, tak není písek všude!
janey my máme šátek 4,5 metru.
Úsměvy - myslím, že už jsou naprosto vědomé. Když na ní táta začne dělat ksichtíky a povídat, je vysmátá jak lečo
!!!
Letíme chytat koupání, tak se mějte, kouknu zítra!!!