Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
22.9.06 10:36

Taky by mě zajímalo, kdy se „mění“ oči. Vzhledem k tomu, že jsme s manželem každý úplně jiný… :D . Já už si to nepamatuju…bylo to něco kolem šestýho, ale čeho měsíce/týdne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.9.06 10:37

Xaxkx tak s mlekem ti neporadim :idea: tady ve FR mame jine mleka…co se treba zeptat v lekarne,jestli neni nejake mleko,ktere zasyti vice?Ale od druheho mesice se muze davat 150ml…coz je za chvilku ne?Podle me,kazde miminko ma jine traveni,treba ji to uz proste nestaci :) anebo zavolat Dr a zeptat se,urcite bych ji hlady netrapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.9.06 10:38
xaxkx píše:
Taky by mě zajímalo, kdy se „mění“ oči. Vzhledem k tomu, že jsme s manželem každý úplně jiný… :D . Já už si to nepamatuju…bylo to něco kolem šestýho, ale čeho měsíce/týdne???

Oci se meni az do sestyho mesice nebo dokonce az do roka…jake mate oci?My mame oba dva modre,tak asi to uz tak zustane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.9.06 10:40

Monalisa - 19.9., váha 3570g a 53cm, porodní 3240g a49cm.

Jinak v po jdem na KO vážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.9.06 10:43
Cinq píše:
xaxkx píše:
Oci se meni az do sestyho mesice nebo dokonce az do roka…jake mate oci?My mame oba dva modre,tak asi to uz tak zustane…

Já mám nějaký šedozelenýmodrý a manžel hnědozelený - takový divný :wink: , ne klasicky hnědý, ještě, že mě neslyší (nečte) :D . Ale tak ne divný :) , ale takový hnědý, ale světlý. Já mu říkám, že takový žlutý, tak se může zbláznit :wink: . No máme moc hezký barvičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
22.9.06 10:44

Matulienka - díky za popis, zkusíme to nějak zvládnout, i když jsem z toho trochu v rozpacích…snad to nějak půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.9.06 10:59

saary , neboj se toho, ono to není těžké, a jak miminko saje, docela si tím i vytahuje z té stříkačky samo a tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.9.06 11:04

Holky,ted jsem cetla,ze missorka ma svoje stranky www.missorka.cz tak ja jenom,kdyby to tu nejak skoncilo,nebo to nefungovalo dobre,muzem se tam sejit :wink: nerada bych o vas prisla :oops: komu bych pak psala ty moje kravinky :?: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
943
22.9.06 11:07

Cinq - být Tebou tak si najdu internetovou adresu příslušného úřadu ve městě kde si se narodila a napsala bych tam. U nás se to dělalo tak že stačilo v obálce poslat správní poplatek a napsat co chceš s úředně ověřenou kopií občanky a rodný list Ti poslali třeba do Afriky a víc jsi za to neplatila.Myslím že by to tak mělo fungovat i na Slovensku.

Matulienka - když se malý vrátí do školky aspoň si užije ještě rok hraní a Ty budeš mít víc času na to hrát si s klukama.Tomášek byl také dost chytrý, ve školce se už nudil tak jsem ho dávala jen na dopoledne a také byl pořád nemocný.V první třídě nechodil tři měsíce do školy byl pořád marod a můžu Ti říct že to byl záhul všechno to zvládnout s ním doma, ale na konci roku jsem dostala vysvědčení od učitelky s velkou jedničkou stejně jak Tomášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.9.06 11:08

Cinq , dobrej nápad, jo a nechceš si nainstalovat icq? já mám i skype a je to super, že můžu s kámoškama povídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.9.06 11:10

NelloB,
přesně tak, nebudu ho trápit, učitelka říkala, že je hrozně chytrý, ale prostě si ještě chce víc hrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
22.9.06 11:22

Matulienko uz jsem nad tim premyslela :idea: ale ja mam problem mluvit s lidma :oops: ja vim,ze na to nevypadam,kdyz tu porad otravuju a pisu :lol: ale to proto,protoze to jenom pisu :idea: kdyz mam mluvit primo s nekym,tak je to hruza,jsem fakt stydliva :oops: 8O :D a kolikrat pak nevim,o cem povidat :roll: pritel je pravy opak,on mluvi a mluvi,bavi tim lidi,pak si spouta lidi mysli,ze jsem protiva co nechce s nekym mluvit,ale tak to neni :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
22.9.06 11:26

Holky, nejdřív, krásné poledne:-)

Vojtíšek konečně usnul. Od rána od 7:30 kňoural a ne a ne zabrat, tak konečně teď… snad to nezakřiku.

Holky, co plně kojíte… jak jste na tom s menstruací? Já ji dostala včera 8O . Přijde mi to dost brzy, 6-ti nedělí nám končí v neděli. Od včerejška má také to moje mlíčko jinou barvu. Předtím bylo bílé, teď je spíš průhledné a Vojtíšek vyžaduje častější krmení. Je to normální? I stoličku má teď spíš vodnatou…
Jsem z toho paf a volat mému gynekologovi nebo dětské dr. se mi moc nechce, nejdřív se chci zeptat vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
22.9.06 11:57

Monalisa já ti neporadím…
Sama potřebuju radu. Malá už druhý den nekakala. Sice jsem četla, že nemusí kakat i několik dní, že prý všechno co zdlábnou spotřebují, ale je to nějaký divný ne 8O ???
Nebo tomu mám věřit? A jak tak dlouho trvá ten růst. spurt? Jestli je to ono, co teď předvádí, doufám, že to skončí brzy, dává mi celkem zabrat :lol: !

A ještě jedna věc - v noci spí fajn, ale když se vzbudí nad ránem, kolem 4-5, tak potom nechce spát. Myslíte, že by pomohlo, kdybych jí večer spíš trošku nějak natáhla nespaní? Protože večer spí krásně dlouho.
To je asi ten slavný REŽIM co :lol: ?

Mimochodem, asi jsem pozadu, ale tady to má končit??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
22.9.06 12:02

Cinq .nedivím se, prost ěkaždý je jiná povaha, nainstaluj si tedy icq, tam se dá krásně psát a psát:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí