Poradna duly
Jana Čurdová
Taky by mě zajímalo, kdy se „mění“ oči. Vzhledem k tomu, že jsme s manželem každý úplně jiný…
. Já už si to nepamatuju…bylo to něco kolem šestýho, ale čeho měsíce/týdne???
Xaxkx tak s mlekem ti neporadim
tady ve FR mame jine mleka…co se treba zeptat v lekarne,jestli neni nejake mleko,ktere zasyti vice?Ale od druheho mesice se muze davat 150ml…coz je za chvilku ne?Podle me,kazde miminko ma jine traveni,treba ji to uz proste nestaci
anebo zavolat Dr a zeptat se,urcite bych ji hlady netrapila.
xaxkx píše:
Taky by mě zajímalo, kdy se „mění“ oči. Vzhledem k tomu, že jsme s manželem každý úplně jiný…. Já už si to nepamatuju…bylo to něco kolem šestýho, ale čeho měsíce/týdne???
Oci se meni az do sestyho mesice nebo dokonce az do roka…jake mate oci?My mame oba dva modre,tak asi to uz tak zustane…
Monalisa - 19.9., váha 3570g a 53cm, porodní 3240g a49cm.
Jinak v po jdem na KO vážení.
Cinq píše:xaxkx píše:Oci se meni az do sestyho mesice nebo dokonce az do roka…jake mate oci?My mame oba dva modre,tak asi to uz tak zustane…
Taky by mě zajímalo, kdy se „mění“ oči. Vzhledem k tomu, že jsme s manželem každý úplně jiný…. Já už si to nepamatuju…bylo to něco kolem šestýho, ale čeho měsíce/týdne???
Já mám nějaký šedozelenýmodrý a manžel hnědozelený - takový divný
, ne klasicky hnědý, ještě, že mě neslyší (nečte)
. Ale tak ne divný
, ale takový hnědý, ale světlý. Já mu říkám, že takový žlutý, tak se může zbláznit
. No máme moc hezký barvičky ![]()
Matulienka - díky za popis, zkusíme to nějak zvládnout, i když jsem z toho trochu v rozpacích…snad to nějak půjde.
saary , neboj se toho, ono to není těžké, a jak miminko saje, docela si tím i vytahuje z té stříkačky samo a tak je to OK.
Holky,ted jsem cetla,ze missorka ma svoje stranky www.missorka.cz tak ja jenom,kdyby to tu nejak skoncilo,nebo to nefungovalo dobre,muzem se tam sejit
nerada bych o vas prisla
komu bych pak psala ty moje kravinky
![]()
Cinq - být Tebou tak si najdu internetovou adresu příslušného úřadu ve městě kde si se narodila a napsala bych tam. U nás se to dělalo tak že stačilo v obálce poslat správní poplatek a napsat co chceš s úředně ověřenou kopií občanky a rodný list Ti poslali třeba do Afriky a víc jsi za to neplatila.Myslím že by to tak mělo fungovat i na Slovensku.
Matulienka - když se malý vrátí do školky aspoň si užije ještě rok hraní a Ty budeš mít víc času na to hrát si s klukama.Tomášek byl také dost chytrý, ve školce se už nudil tak jsem ho dávala jen na dopoledne a také byl pořád nemocný.V první třídě nechodil tři měsíce do školy byl pořád marod a můžu Ti říct že to byl záhul všechno to zvládnout s ním doma, ale na konci roku jsem dostala vysvědčení od učitelky s velkou jedničkou stejně jak Tomášek.
Cinq , dobrej nápad, jo a nechceš si nainstalovat icq? já mám i skype a je to super, že můžu s kámoškama povídat
NelloB,
přesně tak, nebudu ho trápit, učitelka říkala, že je hrozně chytrý, ale prostě si ještě chce víc hrát
Matulienko uz jsem nad tim premyslela
ale ja mam problem mluvit s lidma
ja vim,ze na to nevypadam,kdyz tu porad otravuju a pisu
ale to proto,protoze to jenom pisu
kdyz mam mluvit primo s nekym,tak je to hruza,jsem fakt stydliva
a kolikrat pak nevim,o cem povidat
pritel je pravy opak,on mluvi a mluvi,bavi tim lidi,pak si spouta lidi mysli,ze jsem protiva co nechce s nekym mluvit,ale tak to neni ![]()
Holky, nejdřív, krásné poledne:-)
Vojtíšek konečně usnul. Od rána od 7:30 kňoural a ne a ne zabrat, tak konečně teď… snad to nezakřiku.
Holky, co plně kojíte… jak jste na tom s menstruací? Já ji dostala včera
. Přijde mi to dost brzy, 6-ti nedělí nám končí v neděli. Od včerejška má také to moje mlíčko jinou barvu. Předtím bylo bílé, teď je spíš průhledné a Vojtíšek vyžaduje častější krmení. Je to normální? I stoličku má teď spíš vodnatou…
Jsem z toho paf a volat mému gynekologovi nebo dětské dr. se mi moc nechce, nejdřív se chci zeptat vás.
Monalisa já ti neporadím…
Sama potřebuju radu. Malá už druhý den nekakala. Sice jsem četla, že nemusí kakat i několik dní, že prý všechno co zdlábnou spotřebují, ale je to nějaký divný ne
???
Nebo tomu mám věřit? A jak tak dlouho trvá ten růst. spurt? Jestli je to ono, co teď předvádí, doufám, že to skončí brzy, dává mi celkem zabrat
!
A ještě jedna věc - v noci spí fajn, ale když se vzbudí nad ránem, kolem 4-5, tak potom nechce spát. Myslíte, že by pomohlo, kdybych jí večer spíš trošku nějak natáhla nespaní? Protože večer spí krásně dlouho.
To je asi ten slavný REŽIM co
?
Mimochodem, asi jsem pozadu, ale tady to má končit??? ![]()
Cinq .nedivím se, prost ěkaždý je jiná povaha, nainstaluj si tedy icq, tam se dá krásně psát a psát:))))