Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Simonko ,už jsi tady dlouho nebyla.Co je s tebou?Vidím, že lištička se povedla ![]()
Čauky holky,
to zase přibylo stránek, konečně jsem je všechny přečetla. My plánujeme dovolenou na květen, chceme si zaletět na 10 dní do Londýna. To už bych měla být v 6. měsíci, tak doufám, že těhotenství bude probíhat v pořádku, už se tam moc těšíme. Dnes jsem žádnou žrací mánii neměla, až se skoro divím. Tak já se jdu natáhnout, jsem teď pořád šíleně unavená. Martina
Dobré ránko holky ![]()
matulienka dvě těhule na dovolené. To by bylo haló, že?
Včera jsem to nadhodila manželovi, říkal, že pojedeme tam, kam budu chtít já a kdy budu chtít. Že záleží jen na tom, jak se budu cítit. Prostě to všechno proberu s Dr. a pak se uvidí. Napadly mě ještě u nás Luhačovice, vždycky se mi tam hrozně líbilo.
Jinak tady jedna organizuje v dubnu víkend pro těhulky. Jenže to bude v Krkonoších a já jsem ze severní Moravy, takže to nehorzí. Manžel by mě ani samotnou jako těhuli přes celou republiku nepustil. Škoda, že to neorganizuje někde na Moravě nebo na Vysočině. To bych nelenila a už bych tam byla ![]()
Právě jsem dosnídala. Dneska jsem se nadlábla pořádně. Dala jsem si jogurt a tvarohový koláček, jindy snídám jen jogurt. Zatím nepřibírám, tak můžu ještě jíst na co mám chuť ![]()
Přeji vám moc krásný den a po obědě si vás přijdu přečíst. Pa ![]()
Dobré ránko ![]()
cecetka: Luhánky mám taky moc ráda a ani tam není nijak extrémně předraženo (teda když víš, kam jít
).
My s manžílkem jsme ale úplně zamilovaní do jižních Čech. V Třeboni taky proběhlo naše první tulituli
A od tý doby tam každej rok aspoň jednou jedeme. A tento rok nebude výjimka ![]()
Cecetko,
no, on víkend pro těhulky by byl super, já jsem z Brna, tak to by se nám cestovalo líp.
Dovča s dvouma těhulema by byla asi dost drsná pro panstvo:-))
Ahoj anajko, nebylo mi dobre, tak jsem uplne vypadla z rytmusu koukat na net
ted uz to bude ale snad lepsi, tak si zase muzeme psat ![]()
S.
Ahoj holky, jen nakukuju, občas mrknu jak se rozrůstají těhulky a moc vám gratuluju, ať je vše v pořádku, já už to mám za pár. Chtěla jsem jen upozornit těhulky, které se rozhodnou rodit v Praze Podolí jako já, aby se včas zaregistrovaly. Taky jsme v našem deníčku únorňátka a březňátka 2006 nevěděly, že je nutné zaregistrovat se tam k porodu od 16tt maximálně do 20tt,já tam volala nevědomky ve 20tt a už to bylo na můj termín jen tak tak a předpokládám, že v létě bude víc miminek, než v únoru, kdy mám termín. Na www.upmd.cz budete mít číslo na kartotéku tam zavoláte, oni vám přidělí registrační číslo, které si zapíšete do těhuprůkazky. Ve 30.týdnu pak zavoláte do Prenatální poradny (linku vám řeknou) nahlásíte svoje registrační číslo a oni vám dají termín na první kontrolu ve 36tt+0. Pak tam docházíte až do porodu. To jen abyste byly v obraze jak to tam chodí.
Berun a Mišelínek 33tt
Teda holky, já jsem se pořád snažila jakž takž držet a jíst jen malé prasečinky, ale po přečtení včerejších vašich příspěvků jsem to nevydržela a udělala si večer obrovskou mísu hranolků s majonézou a zajedla to marmeládovýma koláčkama ![]()
Máte na mě dost negativní vliv ![]()
To o tom víkendu v dubnu jsem už taky četla a nechala si poslat i podrobnosti. Jel by tu nekdo z vás?
Evikk,
jo nakažlivý to teda je, včera byl smažák a hranolky. Taky jsem trošku rozhodila sandál číšníkovi, donesl jídelní lístek a cupital pryč, tak jsem ho zastavila a požádala o colu s hodně ledem a fofrem:-)) Divně koukal, ale co, hlavně ža byla cola a k ní miska ledu ![]()
Dobre rano holky,
dneska v noci mi bylo snad celou dobu zle, zvracet jsem nemusela, ale nemohla jsem ani spat a to mam ted pracovat
Asi to bude ze zdrave stravy, vcera vecer jsem si dala zeleninovy salat s celozrnym rohlikem a cajik, ale asi to chce vazne jizdo z KFC s colou
A to jsem si myslela, ze by se to pomalu mohlo zlepsovat, predevcirem mi totiz nebylo spatne vubec… nojo. Tak ja se ted budu snazit pracovat, ale nejdrive si uvarim caj.
Jo a ještě se musím pochlubit, kolem druhé mi dnes dovezou do lékárny zázvorová lízátka, už se jich nemůžu dočkat, dnes totiž od půl třetí učím první pomoc v autoškole a nevím, jak bych to tam až do půl šesté zvládla. Tak mi držte pěsti, asi to bude síla, jelikož je mi kráááásně blujno ![]()
Tak mě včera už bylo taky naprosto skvěle, tak jsem si říkala, že by už nevolnostem byl konec. Ale dnes je to tady zase… ![]()
Hranolky i smažák závidím, já si dnes budu pochutnávat na řízečku…mňam… ![]()
Mě je taky vždycky jeden den dobře, druhý špatně. Včera mi bylo super, a dnes jsem musela jít pěšky, protože cestu tramvají bych nezvládla.