Poradna duly
Jana Čurdová
Cecetko, krásné fotečky. já jsem si říkala, že tvou přezdívku určitě znám z beremese.cz. zaké jsem tam před svatbou chodila, i teď tam občas nahlédnu.
Cecetka
Teeeedaaaa to je bomba.. Ty jsi byla ale kočka. Teda určitě jsi i teď,ale na fotkách jsi opravdu moc hezká… slušelo Ti to…
Polin děkuji
a s tím King-Kongem nepřeháněj
Ona bílá barva stejně není povinná. Původně jsem měla vyhlídnuté světlounce modré šaty (kupovala jsem si totiž svoje), ale pak jsem se rozhodla, že když je to moje první svatba, tak chci mít závoj a ten by se k barevným šatům nehodil. Takže jsem si koupila šaty bílé. A vyšlo mě to levněji než kdybych si šaty půjčila. Navíc jsem je po svatbě rozpárala, ze spodničky mám spodničky pod plesovou sukni a ze živůtku jsem si udělala korzet k plesovkám. Akorát ho už letos nevynosím, za nějaký týden ho už nezapnu
Ještě, že mám klasické korzetovky ve vínové barvě, tam se to šněrování dá povolit. Jen nevím, jestli v nich vydržím bez podprsenky. Bolí mě dost prsa, ani na břiše kvůli tomu nemůžu ležet. Na ples jdeme 27.1., tak jsem zvědavá, v čem vlastně půjdu ![]()
Holky díky ![]()
moonii už jsem tady pár známých nicků taky viděla. Dokonce v čekatelkách na // jsme se potkaly s Jahůdkou. Dokud nám ale neukázala fotky ze svatby, tak jsem si nebyla jistá, jestli je to ona. Ale podle těch fotek jsem ji poznala. Měla jsem totiž projetá všechna fotoalba na beremese.
Tedy holky, já vám závidím. Já nemůžu do sebe vpravit ani kus jídla. I předtím jsem moc nejedla, ale teď mi dělá problémy si něco schutí dát. Třeba pondělí jsme byli v rest. oslavit úspěšnou prohlídku, já si dala 4× do pusy a museli mi to zabalit
Už asi tři dny jsem skoro nic nejedla, až jsem se včera cestou z práce stavila v KFC a dala jsem si Twister menu. Pěkně s hranolkama, tatarkou a Colu, kterou jsem dřív moc nepila. No a jak mi to bodlo, konečně jsem se najedla. Je to s tím žaludkem těžký.. nechce poslouchat. V prácijsem většinou o musli s mlékem a doma do sebe stěží něco nacpu.. Snad už to přejde!
Ještě se chci zeptat. Kolik ultrazvuků vám bude doktor dělat? Mně říkal, že tři (plus prvotní, který je už za mnou). Ještě mi nabízel si připlatit „nadstandardní“ péči, kde jsou ještě dva navíc. Plus jeho soukromé číslo na mobil.. Kdyby se něco dělo o víkendu nebo tak.. Pořád nevím.. Možná, že ty tři stačí, nebo myslíte, že bych neměla „šetřit“ (nadst. péče stojí 1000,–) a pro klid mít ještě dva navíc plus to číslo? Jak je to u vás?
Ahoj holky,
to jsem se nasmála jaké máte chutě ![]()
Já mám naštěstí spíš nechutě, co jsem dřív milovala - čokoládu, sladké, smažené - teď nemůžu ani vidět, což mě těší, protože bych byla jako tank ![]()
Jééé Cecetko, já jsem si říkala že tě znám z beremese ![]()
EvikuP: to je dost děsný přístup doktora… vzkázat ti že na tebe nemá čas…
Se mnou Dr. o žádném nadstandardu zatím nemluvil a už mi UTZ dělal 2×, aby viděl, že se Slaninka zvětšuje. Příští týden mě čeká třetí UTZ, prý už bude vidět miminko. Tak já nevím.
Mně doktorka dělala UTZ hned na první prohlídce v 6tt a na zítra mám naplánovaný další. Takže to je asi dost individuální. Asi záleží na tom, jestli má doktor UTZ hned v ordinaci nebo jestli tě někam musí poslat. Protože pojišťovna zřejmě hradí jen určitý počet vyšetření.
Pojišťovna hradí myslím jen dvě. Ale je to přesně o tom, jestli má utz v ordinaci nebo ne. Já byla na utz taky už 2×.
Jojo, má ho v ordinaci. Spíš si myslím, že chce na tom trochu vydělat.. Pořád příteli básním o tom,jak jsem mimčo v pondělí viděla a on už se nemůže dočkat, až půjde příště se mnou. Ani nevím, jak se bude doktorovi líbit, když si tam přitáhnu i tatínka
Ale asi je to normální, co se týče UTZ, ne? Máte s tím zkušenosti?
Zkušenost s tím nemám,ale nechápu proč by tam tatínek nemohl. Vždyť na to má stejné právo jako my maminky. Ne?
Tatínek by problém být neměl. Ale myslím si, že teď na začátku to je asi zbytečné. Až to bude opravdu miminko, které zaplní celé bříško, tak vezmu manžela sebou. Zatím na tom UTZ toho moc vidět není. Navíc mi Dr. sám řekne, kdy mám manžela vzít sebou. On bude vědět nejlépe, kdy je miminko na UTZ nejhezčí ![]()
Holky, tak jsem se napráskala těstovinama a teď budu spokojeně trávit.
Tak včera nám budoucí příchod mimi poprvé zasáhl do našich plánů. Museli jsme odvolat lyžařský zájezd do Švýcarska na konci února. Není to už tolik kvůli nebezpečí, že by se něco stalo (jsem předtím 2 týdny na horách jako instruktorka
, ale finančně bychom to asi měli potom těžší. Přece jen už musíme myslet na to, že mně ubyde docela dost peněz i po tom, co nám snad zvýší tu mateřskou.. Takže šetříme šetříme a jezdíme na soboty do Čech.. ![]()