Poradna duly
Jana Čurdová
EvíkP - přidávám se na stranu holek. Na neplodnosti psaly maminky v nějaké diskuzi, že není nenormální srdíčko vidět až v 8.týdnu a jedna dokonce poprvé viděla srdíčko až v 10.týdnu. Takže hlavu vzhůru, bude to určitě OK.
S těmi lízátky je mi vás líto. Já žiju v takovém zapadákově, že bych je tady určitě nesehnala. Ale ty moje nevolnosti nejsou zase tak hrozné. Bohužel mi pomáhá se najíst. A už se to objevilo i na váze. Mám strach, abych na konci těhu nebyla obrovská koule. Zatím se moc nehýbu a váha dostala zabrat i když jsem brala hormony.
Helli - přes den se mi zdá, že mám už dole takovou bouličku, ale jak si večer lehnu, tak se to hezky rozlije a po břichu není ani vidu (teda kromě toho mého špeku).
máš pravdu na P-3 jsou totálně mimo. Mám dneska ještě cestu na Mírák a manžel zkusí Floru. Čakovice jsou pro mě dost z ruky , ale každopádně díky za tip.
Tak jsem napsala příspěvek a on nikde, tedy ještě jednou…
EvíkP - na neplodnosti jsem četla diskuzi, kde psaly některé maminky, že rdíčko viděly až v 8. týdnu a jedna dokonce až v 10.týdnu. Takže hlavu vzhůru a hlavně bez stresu. To mi dnes tuploval i Dr., že stres mimi jen ubližuje.
S těmi lízátky je mi vás líto. No, u nás v zapadákově bych je určitě tady nesehnala, ale u mě t nevolnosti nejsou tak strašné.
Helli - přes den se mi zdá, že mám taky takovou bouličku, ale jak si večer lehnu, tak se to hezky rozteče a nikde nic. Teda kromě toho mojeho špeku, ten zůstává.
Aha, tak už to tam máte dvakrát. Omlouvám se a jeden klidně přeskočte.
Danielat
Chodila jsem k němu 6let a teď mi přijde,že už nechce, abych tam chodila. Volala jsem mu 50× za den a nikdy jsem se mu nedovolala. A když jsem tam přišla osobně, tak mu sestřička volala a řekl,že na mě nemá čas ať jdu k někomu jinému. Docela mě to mrzí. Mám ho ráda,ale tohle jsem nečekala. Tak musím jít k jiménu dr. ![]()
Helli,
tak lízátka alespoň někde mají. Tady ani ťuk, zítra je v lékárně šéfová, tak jí nahlásím přesný název a běda jim, jestli je nedovezou ![]()
Jinak já přibrala tak půl kila, někdy mám míň, jindy víc, ale zhruba to stejný:-))
Téééda holky, člověk tu dopoledne není a pak hledám poslední stránku, kde jsem četla:-)
Takže… v práci jsem to dnes oznámila, šéf není vůbec nadšený, nehledě na to, že počítá, že půjdu co nejdřív na neschopenku, protože dojíždět do práce 50km mě moc nebere. Chtěla jsem se zeptat, koho se na neschopenku zeptat? Někdo mi říkal, že to musí napsat obvodní lékař, tak jsem docela bezradná:-(
S tím přibíráním, zatím jsem teda nepřibrala, ale už nedopnu kalhoty, jen džíny - a to jen proto, že jsou jaksi natahovací:-) - a ty do práce nenosím:-(, takže jsem z toho docela ne nervy:-(. Prsa mě bolí jako blázen:-(, nejvíc po ránu. A pak večer, když sundám podprsenku. Hrůza!!!
EvikP, to, že nevidíš srdíčko, vůbec nic neznamená! Na rodině jsem četla, že srdíčko začne být vidět a bít až v 7tt!!! Dřív rozhodně ne, takže se nestresuj a uvidíš, že se dočkáš:-)
Mě teda krev na hCG nebrali, asi proto, že jsem byla poprvé na kontrole už včera a prcek je tam, kde má být a srdíčko bylo vidět:-)
Ty lízátka vám závidím:-(, já dostala včera ty prášky a vůbec nepomáhají:-(, cítím se jak přejetá parním válcem:-(((
Holky, máte pěkný metříky:-)
Někdo tu psal kvůli tomu termínu porodu… bože, je nás tu tolik, takže se moc neorientuju
… TP je podle poslední MS, tu budete mít i v těhu průkazce, pak se dle UTZ někdy ve 20tt může TP změnit, a píše se jako druhý do průkazu, pak se dá zjistit i podle prvních pohybů, ale prostě TP je brán podle MS:-), takže metříky, které jsou vytvořené, jsou správně:-)
Monoliso,
tak neschopenku ti vystaví na gyndě, dřív směl jen obvoďák, teď už i jiní lékaři. To dojíždění ti tedy nezávidím.
Lízátka taky tiše závidím, ale seženu je, půjdu po tom jako vlčák:-)
Matulienko, když mě přijde takový blbý si o to říkat
, nooo, snad budu mít 16.1. odvahu a zeptám se Dr.
Monoliso,
to se vůbec neboj a klidně jí to vysvětli, kolik dojíždíš do práce, kolik tě to stojí stresů a tak. Každý i jen trošku rozumný lékař ti ji hned napíše. Dnes je jiná doba, argumenty, že dřív jezdily ženy rodit přímo z pole mne vytáčí. Doba je plná nemocí, stresů a nových nákaz a vůbec. Je to děs a musíme svoje mimka a sebe chránit. Pak, kdyby se něco stalo, vyčítala by jsi si to celý život. Tak se nedej a řekni si o ni.
No, pro dnes se loučím, jdu napustit vanu malýmu a doufám, že zase nebudu muset vytírat celou koupelnu:-)) Dobrou noc a sladké sníky…to je divný, přát to v podvečer:-))
![]()
Matulienko, díky za odpověď
, zkusím se na další kontrole zeptat. Ne, že bych se chtěla z práce ulejvat, ale teď mi jde především o fazolku v bříšku, než o práci - i když mě šéf asi ukamenuje a beztak mě čeká zaučení nové adeptky ![]()
Také se pro dnešek s vámi, holčinky, loučím. Peťulka zrovna večeří a já si půjdu na chvíli sednout k lednové Betynce. Přemýšlela jsem, že bych dávala Petříka dřív spát, třeba v 19:00, dává mi dost přemáhání vydržet s ním do 20:00, než ulehne do postele.
Tak dobrou noc a pohlaďte si pupíky ![]()
Téééda, já to nestíhám číst!
![]()
Dnes jsem byla na zápisu mezi těhule, poměřili si mě, vycucli 3 zkumavky krve, zvážili - přibrala jsem 2 kg! strašný! naštěstí jsem hubeňour, ale už to taky není tak žhavý… Kde je moje velikost 34/36
to mám ale z toho, že dopoledne nemůžu moc jíst a pak to večer doháním, páč když nejím, tak je mi šoufl.
Add. lízátka - poslední jsem zkonzumovala dnes ráno a když jsem chtěla přikoupit další, nikde neměli
ve 2 lékárnách mi slíbili objednat, tak jsem zvědavá. Nezbylo mi, než ucucávat Colu.
Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:41
Brej večír holčinky… ![]()
Já to dneska taky řekla šéfové, je to moc milá o dva roky starší holka, vzala to super, moc mi gratulovala a ujišťovala se, že se jí určitě vrátím a nebudu si hledat něco jiného. Za týden se to chystáme říct generálnímu, asi ho trefí šlak, protože jsem za poslední 3 měsíce třetí v pořadí…
![]()
Jinak asi na mě něco leze, cítím se docela divně. Mám uvařený čaj a kupu medu, tak to do sebe ještě hodím před spaním (a pak budu lítat na záchod ceeeeelou noc…)
Tak se mějte, virtuální kamarádky, jdu spát, protože už mám skoro podložené víčka zápalkama… ![]()