Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
3.1.06 12:01

EvikP -Já jsem byla na kontrole koncem sedmého týdne těhu a už tlouklo.Někde jsem četla, že srdíčko začíná bít v sedmém týdnu, takže u tebe to může být každým dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 12:02

Ale pořád nechápu ty testy na hCG. :-( Jsem z toho opravdu nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35314
3.1.06 12:09

Holky, prominte, ze vam sem lezu, nahodou jsem na vas narazila a chtela jsem jen neco pripsat.

Helli - nahodou jsem vcera videla zazvorova lizatka na Lochotine v lekarne u Edeky, jestli zas pojedes do Plzne.

Eviku - mas jeste chvilku cas, ty testy chce tvuj doktor proto, ze chce vedet, jestli hodnota hCG roste, tj. jestli roste tvoje miminko. Kdyz bude hodnota stoupat, bude velmi pravdepodobne vsechno OK, tvoje mimimko muze byt treba jen trochu mladsi, nez myslis.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 12:14

mroe

Tak trochu jsem si to myslela. Ale vždyť to může vidět i na utz, nebo ne? Ale i tak mě to děsí. Ten jeho přístup. Proč mi to neřekne? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35314
3.1.06 12:22

Eviku, ja ultrazvuk delam(sice ne miminka a navic uz jsem dva roky doma) a tak si myslim, ze by to jen z ultrazvuku poznat nemusel, ty zmeny jsou opravdu velmi male a zalezi na poloze a spouste jinych veci. Kazdopadne si myslim, ze hCG je rozhodne presnejsi a je to spravny postup.
Ovsem co se tyka pristupu a chovani k tobe, to je jina kapitola. Nenech si to libit. Jo, nevis nahodou, jak se ten doktor jmenoval? Na Vinohradech jsem studovala, i kdyz uz je to par let.

Jo a i pro ostatni na vysvetlenou -tak nejak jsem doufala, ze sem budu patrit s brzkym zarijovym terminem, ale asi zase nic, tak mi drzte palce, snad priste. Preju zdravi vsem, to je stejne ze vseho nejdulezitejsi ( asi pracovni deformace)

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 12:33

mroe

Můj se jmenuje Dr. Rajmund Pokorný,ale ten na mě už od Vánoc nemá čas. Tak jsem musela do normální ambulance. Myslím,že ten pan dr. se jmenuje Halad nebo tak nějak. Je mladý,asi tam nebude dlouho. Chodím tam už 6let a takové chování jsem nečekala. Mrzí mě to. Chtěla bych toho vědět co nejvíce. Co je dobře a co ne. Vždyť kdybych vás tady neměla, tak ani nevím, že na srdíčko je ještě čas. Jak pak mám být v klidu,když mi to dr. neřekne? :-(
Moc děkuji za to, že tu jste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 12:34

mroe

Jeee Ty máš holčičku Julinku? Taky se mi tohle jméno líbí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35314
3.1.06 12:44

Tak Pokorneho znam, delala jsem u nej praktickou zkousku a pak byl s nami oslavovat v hospode, ten je dobrej, je s nim fakt sranda.. Toho mladeho neznam.

Jo, my chteli nejdriv Nelu, ale pribuzenstvo se moc nadsene netvarilo, tak jsme to nakonec zmenili(ale zas jsme s kamoskou trefily, mame skoro stejne stare Julie, jen ja bydlim v Plzni a ona v Sumperku). Dalsi uz ale bude Nela a nenechame se ukecat (jestli to nebude chlapecek, to jsme se taky s tou samou kamoskou trefily a druhe jmeno pro kluka jsme zas trefily s druhou kamaradkou- ta bydli nastesti v Ceskem Krumlove :wink: )

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 12:45

EvikP,
zlatíčko neboj se, určitě to bude dobré. Kolem tohohle období ještě nemusí tlouct tak, aby to bylo vidět na ultrazvuku. Dělal jsem na těhotenských ultrazvucích dost dlouho a docela často to bylo vidět až později. Jinak mi HCG brali třikrát, šlo pomalu nahoru a strašili mne s mimoděložním. Snaž se nenervovat, vím, že je to moc moc těžké, ale miminko i ty potřebujete klid, prostě si s ním povídej, řekni mu, ať tě nezlobí a uvidíš, že bude vše OK. Ale lékaře změn stoprocentně, nezachází s tebou vůbec pěkně. Jako první máš právo vědět všechny možnosti a měl by si na tebe udělat čas.
Moc moc ti držím pěstičky a drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.1.06 12:46

Ahoj holky,
opet vam sem lezu:-)))

Ja ty lizatka taky mela, myslim ze se to jmenovalo Gravipop…byli moc dobre

Tak at vas nevolnosti brzy opusti

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.1.06 12:48

Eviku,
u mne taky srdicko bilo az v 7+3 tt, to jsem na UZV chodila denne, pracuji na gynde.....teda ted ne......

Takze neboj ......

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
3.1.06 12:52

Evik taky si myslím, že v našem případě je na srdíčko ještě brzy. I když pomalu už by se objevit mohlo :D Žádné odběry mi zatím u Dr. nedělali, i když jsme tam byla už 2×. Dr. jenom kontroloval, jestli se váček zvětšuje. Takže vlastně kromě UTZ, zvážení a změření pánve a tlaku mi nedělali nic. Jemu stačilo, že jsem měla pozitivní test a na utz viděl váček. Jsem zvědavá, co mi řekne 12.1., kdy jdu na další kontrolu.

Jinak vám musím říct, že mě pořád pobolívá bříško. Jsem z toho celkem nešťastná, i když mě kolegyně uklidňují, že je to normální. Pokud to nepřestane, tak si příští týden řeknu o nemocenskou a odpočinu si doma.

Jo holky, včera mě manža překvapil. Ráno odjel do Ostravy a večer přijel novým autem. Teda ne úplně novým (rv 2004), ale našim novým. Takže už máme opravdu veliký kočár i s klimatizací a kočárek ani nebudeme muset rozkládat, protože se nám tam vejde celý. V létě pak koupíme ještě pořádnou autosedačku, ať má pohodlí i mimísek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 12:53

Katuško,

jo dobrý prý jsou, jen je sehnat, ale díky tobě znám název a tak snad fakt budou:-)) Honzulka je roztomilej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
3.1.06 12:54

Holky moc děkuju, jste hodné. Mám vás za to všechno ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 12:56

Cecetko,
tak to gratuluji k autíčku, ono je důležité pohodlné a bezpečné auti.
Jinak bříško mne bolí skoro každý den, snažím se nestresovat a určitě to bude dobré. Doma jsem od konce prosince a budu už pořád. Někdy je mi líto, že musím být doma, ale na druhou stranu, mimišek a mamišek mají klid a to je tak, jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí