Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
2.1.06 15:52

Polin, to ano, uklidnila:-)
Držím zítra palečky a dej vědět, zda je všechno v pořádku:-), ale ono určitě je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.06 15:58

Monoliso24 -tak to je super, že je vše v pořádku.K tomu zázvoru, dneska si ho půjdu koupit taky.
Holky, zdá se mi, že chodíte nějak často na kontroly k dr., já jsem byla 22.12. a teď jdu až 30.1.Takže budu mít ten těhu řidičák :lol: asi nejpozději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
2.1.06 16:02

Monalisa:tak to moc gratuluji! Ten pocit když uvidíš tlouct malinkatý srdíčko je vážně UKLIDŃUJÍCÍ :lol: Já teď cucám zázvorový lízátko(dnes už druhý :oops: ) a je mi fajn, ale taky to působí jen poměrně krátce :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.1.06 16:12

Noggie: Ja sice ešte nie som tehu :cry: snažím sa o // od srpna, ale už doma jedno dieťatko mám. K Tvojej otázke: mne nebolo počas celého tehotenstva absolútne nič. Žiadne nevoľnosti, žiadne čudné chute na jedlo, jediné čo mi pripomínalo môj stav bolo rastúce bruško a od 18tt už aj pohyby mimiska :) Užívala som si celé tehotenstvo naozaj naplno a želám to všetkým budúcim mamičkám. Je to najkrajšie obdobie ženy v živote :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.1.06 16:13

Monaliso, velká gratulace. je to super, že ta naše malá srdíčka krásně tlučou. Já už mám další zápis v těhu průkazce, dnes jsem absolvovala interní vyš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 16:17

Monoliso,
tak to je super, že je vše, jak má být. Koukám zázvor začíná být hodně aktuální, dnes jsme ho probraly ve formě lízátka, kandovaný a teď i pilule:-)) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 16:19

Anajko,

neboj, já jdu na kontrolu až 25.1. Byla jsem 20.12. a teď si musím počkat:(( A tak budu cucat moje cocalové ledové kuličky a těšit se:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.1.06 16:21

Monoliso, taky velka gratulace! :lol: :lol: ale nejsi sama, ja byla na prvni prohlidce mezi svatkama a na dalsi jdu az 27.1 a tehu prukazku mi taky osklivak nedal…az priste…ale srdicko pekne blikalo a to je hlavni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 16:22

Geolko,

jé, tak tě vítám v klubu mám kontrolu až za měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.1.06 16:25

Holky, nesmutněte, že jdete na kontrolu až tak „pozdě“. Moje dr. říkala, že nerada vypisuje těhu průkazky dřív, než ve 12tt, protože do té doby se může cokoliv stát, takže zbytečně maminy nestresuje:-), a ono je to někdy lepší :wink: .
Také jste tak líný? A to mě čeká ještě vymýšlení večeře pro Peťulku, prý by chtěl něco :lol: , ale co, to mi neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 16:33

Ahojky Monoliso,
já nejsem smutná, až to bude, tak to bude, byla jsem už dvakrát, protože měli podezření na mimoděložní, takže v klidu nechám pecičku růst a vůbec se nestresuju. Průkazka mi neuteče a mám klid. Jé, lenošná.....a jak, jen tak si ležet, číst a jeden den mít sama pro sebe:-)) Taky mám doma Peťulky..malej a velkej:-))Malej zrovinka zobá buráčky a tvrdí, že sem to primovně uvařila:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.06 16:35

Monoliso24 - o té lenosti mi ani nemluv :lol: Dneska jsem asi půl hodky uklízela,ale pak jsem si musela jít lehnout, jak mě to zmohlo. Teď jsem dala Alžbětku kamarádce na hlídání, takže mám klídek, jenže jsem se objednala na cvičení a jsem domluvená s kámoškou tak tam musím. Vím, že mi to pomůže přestat myslet na ten žaludek na vodě, ale nejhorší je se dokopat.Ach jo. Fakt tohle období není nic moc.Aspoň teda pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
2.1.06 16:46

Ahojky všichni, s tou leností jsme na tom stejně. Jsem po dovolené a ráno vstávat do práce byl dnes nadlidský úkol. Ještě bych doma lenošila! Při představě kolik nevyžehleného prádla mě tam čeká je mi mdlo!
Vy se máte, kdo už jste po kontrolách, já jdu až 13. 1., ale zase ten řidičák mi dali už při první návštěvě, tak je to snad dobře.
Zase na druhou stranu je mi líto vás co máte nevolnosti. Mě bylo zle jen jednou a to ten den, co mi pan doktor řekl, že jsem těhu. Jinak jsem v pohodě, tak to doufám nezakřiknu. Ale zase dost jím. Hraničí to až s obžérstvím! Hlavně teď přes svátky :roll: , až stoupnu na váhu, tak jí určitě strhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 17:00

Tamik,
užívej si jídla, buď ráda, že se nemusíš nutit do jídla. Manžel je občas silně vzteklej, když nechci jíst. Ale snažím se hodně pít a jíst ovoce, právě jsem se zakousla do žlutého melounu:-)) pa a držím pěstičky, abys zvládla to prádlo, taky mi tu leží hora, ale můžu si za to sama, jsem maniak na praní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
2.1.06 17:01

Ahoj holčinky, taky hlásím výsledky… :wink:
Všechno OK, mimís si hoví v děloze a je tam jen jeden :lol: Další kontrola 19.1. protože jsme ještě moc mrňaví (ovulace byla později) a pan doktor chce vidět srdíčko.
Jsem šťastná jak blecha! 8) :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital