Poradna duly
Jana Čurdová
Monaliso, Moonii,
já jsem na tom s délkou těhu stejně jako vy ![]()
Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:36
Tak já jsem ze sebe udělala „super maminu“
, ohřála cipískovi oběd a pak frčíme na předsilvestrovský nákup. Vůbec se mi nechce, koukám na teploměr, venku je teda pěkná kosa ![]()
Saryk75, moonii, tak už jsme tu tři se stejným TP:-), to je super!
Přeju vám krásné odpoledne, těhulky, a večer se tu ukážu - teda, pokud se nebudeme s přítelem o PC hádat:-), zítra nejde do práce, takže tu bude asi vysedávat do půlnoci ![]()
Tak teda tam je hnusně, fičí tam a je to vlezlý. Ale malej byl nadšenej, boby provětraný a nakonec i mě bylo venku fajn. Je to super, za 10 let, co jsem v Brně, tak jsem tolik sněhu nezažila
Tak jdu se pokusit něco sníst, stejně mi pak zase bude blujno:-)) Ale nic se nedá dělat, tak zatím pa
Monoliso,
koukám, není nad to, uvařit na víc dní, co? Jinak by člověk zbláznil:-)) Tak vyhraj souboj u PC, u nás to vedu já, manžel ho má v práci plný zuby a tak mu ani nevadí, že tu vysedávám. Fakt je, že převážně jen přes den, večer se věnuju klukům:-)) Jak jinak ![]()
Monaliso, moonii a Saryk75 - hlásí se k vám čtvrtá se stejným termínen, dnes jsem také 8+1tt. Ještě se musím kouknout na metřík a vyrobit. Dnes přítel s mým bráchou „spravují“ internet, tak jsem skoro pořád mimo. Zdravím. U nás strašně fouká a sněží, už máme před dvěřmi závěj ! !
cecetka
bacily už jsou jakžtakž pryč,ale pořád mě trápí kašel… Snad to vyléčím,abych mohla do práce. I když mi šéf psal, že to tam prý beze mě zvládnou… ![]()
teda holky, ten váš termín je síla:-)) Aby nebyly porodnice narvané k prasknutí:-)) ![]()
A teď vážně, sbaštila jsem trošku zmrzliny a hned je mi líp:-)) To abych si udělala pořádnou zásobu:-))
Matulinko, to já teď nemůžu sladké ani vidět, i když normálně si třeba dám. Večer jsem seděla a ládovala se rybou… mňam
K tomu vaření na několik dní dopředu… jinak bych se asi zbláznila stát denně u plotny a vymýšlet, co uvařím. Takhle udělám na dva dny omáčku a je klid. I když dneska si kluci vymysleli zapejkaný brambory, to zase bude nimračka ![]()
EvikP, držím palečky, aby se Ti kašel vyléčil! Také mě teď dohání nějaká chřipajzna, tak čajíčkuju a snad to bude dobrý. Do práce zřejmě v pondělí také nepůjdu a prodloužím si dovolenou. Beztoho jdu k doktorce a už se nemůžu dočkat:-)
Polin, to je super, že je nás tu tolik se stejným termínem:-). Dnes mi přišel mail z rodiny, že už má fazolka pupeční šňůru:-), ale nějak se mi tomu nechce věřit, takhle brzy?
Saryk75, držím palečky, aby kamrádky nic nepoznaly
, i když to bude asi těžké, viď?
Holky těhulky, přeju Vám příjemné prožití posledního dne v roce a šťastný vstup do roku nového!!! Moc a moc štěstíčka a v srpnu v náručí to voňavoučké a sladké miminko!!!
Samozřejmě ten poslední příspěvek je můj
, nějak jsem nebyla přihlášená.
Monoliso,
právě jsem si všimla, že se nakonec mimísek usídlil i ve tvém bříšku. Moc moc moc blahopřeji!!!!
Bebet
Hromadu lásky co srdce pohladí, rodinu a přátele, co nikdy nezradí. K bohatství krůček a ke štěstí skok, prostě nádherný silvestr a šťastný nový rok 2006. Všem srpnovým maminkám - hlavně krásná, zdravá, letní miminka.
Také všem přeji krásný nový rok plný štěstí a radosti a všem těhulkám pohodové těhotenství a zdravá a šťastná miminka!!!!
Ahoj holky, nevím jestli se to tady už náhodou neprobíralo, dlouho jsem tady nebyla a těch stránek co přibylo, těch teda je, ale chci se na něco zeptat. Máte některá tip na něco co by utlumilo nevolnosti??? Nezvracím, spíš mám šílenou nechuť k jídlu, když nic nejím, je mi blbě,když se najím, to samé, jen mi je dobře po ledové kole a to není zrovna NEJ.Není něco, co na ty nevolnosti pomáhá???Jinak taky přejí krásný nový rok a pohodové těhotenství!!!
Anajka
Anajko, koukám, že jsme na tom stejně:-), jediné, co mi dělá dobře, tak je ledová Coca Cola
. Zítra jdu k lékařce, tak to zkusím zjistit a dám Ti vědět!
MOC se omlouvám, ale tento příspěvek patří do jiné diskuse…
Mischiina