Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
2.1.06 09:22

Ahojky koťátka,

taky zdravím v Novém roce a přeji maminkám i pecičkám v bříšku všechno nej:-))
Jinak colová jsem i já, manžel se chechtá, když mne pozoruje, jak si ji pořád dolévám a mrazím z ní ledové kuličky:-)) To pak stačí trošku vycumlat, bříško se zklidní a nevypiješ toho tolik:-)) Jinak je mi taky šoufl snad i z vody, nezvracím, ale při pohledu na jídlo do toho nemám daleko. Jejda, já jdu na kontrolu až 25.1., byla jsem tam teď dvakrát, protože měli podezření na mimoděložní, ale moje pecička naštěstí věděla, kam se zavrtat:-)) Takže dobré pořízení u doktůrků a pohlazení miminkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 09:23

Anajko jsem z Dětmarovic - jestli tušíš…u Karviné… :wink:

NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
354
2.1.06 09:24

Noggie -no to je jasné, vím moc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 09:31

Jo a ještě něco, máte zkušenosti s vitamíny? Doktorka chce, abych něco brala, ale nějak se mi do toho nechce. Poradíte mi, jaké máte zkušenosti? Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
2.1.06 09:34

Matulienko,já beru Calibrum babyplan. Brala jsem ho ještě před otěhotněním a je i pro období I. trimestru, takže v něm pokračuji. Dale se potom pokračuje Calibrum mami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.06 09:37

Matulienko -já neberu nic co se prodává v obchodě, beru jen to co mi předepsala dr. a to je kyselina listová a jod.To je myslím důležité, tělo si opravdu bere hodně,ale jinak taky nejsem zastáncem preparátů např. Materna,jak už jsem tady někde psala,ale spousta holek to bere.Prostě mám obecně nechuť cpát se prášky a myslím, že tělo si samo řekne,co potřebuje.Ale je to jen můj názor a myslím, že většina holek určitě různé přípravky bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.06 09:52

Noggie - já jsem také ze sev. Moravy, z Novojičínska. V Dětmarovicích mám kamarádku, občas tam jezdím. No, teď už moc ne, ale jak jsme spolu byly na škole, tak častěji. Vždycky mě úplně fascinuje ta vaše elektrárna. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 09:54

Moonii, díky za info:-))

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.1.06 09:57

Anajko,

jé, konečně nejsem sama:-)) Neříkám, že tělo vitamíny nepotřebuje, ale cpát se mamavitem, maternou atd. se mi fakt moc nechce, o kys. listové jsem četla, že je důležitá, tu si chci koupit v lékárně. V prvním těhu jsem taky nic nebrala. Tak fakt díky za názor. :D

• Citovat
  • Upravit
2058
2.1.06 09:59

Moonii a Anajko,

kdeže anonymní, to jsem se jen zabudla přihlásit:-)) Takže ještě jednou díky za odpověď:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.06 10:09

Matulienko -už jsem měla pocit, že jsem sama proti všem :) o jsem ráda, že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
2.1.06 10:10

Ahoj holčiny, zabrousila jsem do srpna 2006 a chtěla jsem se jen zeptat. Poslední MS jsem měla 24.10.05, takže mi Dr. podle toho napsal, že jsem v 9.týdnu,porod 31.7. ale to je si myslím nepřesné podle poslední MS, na UTZ jdu 16.1., ale zajímalo by mě, zda tu není některá s podobným termínem a už ví přesnější datum, myslím že to bude tak polovina srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.1.06 10:10

Polin jak se jmenuje kamarádka? :wink:
Elektrárna je supr, vypadá to u nás jak v Simpsonových - Springfield hadra! :lol:

• Citovat
  • Upravit
2058
2.1.06 10:16

Anajko,

mám stejný pocit, všechny maminy kolem berou vitamíny, nechci vypadat, že miminku nechci dopřát, ale přeci jen si myslím, že si tělo samo řekne.
Jinak Alžbětka je krásná:-)) Já mám doma klučíka 5,5 let Petříka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 10:58

Pitrisko,
já měla poslední MS 6.11. a termín mám 14.8. Tak si myslím, že se tvůj lékař nemýlil, ale ono záleží i na tom, kdy byla ovulace, ne všechny ji mají tak, ja je to podle tabulek:-)) Tak ti držím pěstičky a měj se fajníkově. Ale stejně, termínů bývá stejně víc a nakonec je to úplně jinak, Třeba já první miminko " vyplkla" o tři týdny dřív:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí