Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
30.12.05 09:26

Moje Dr. to nepoužívá, ale možná jo, jen jsem za to nikdy neplatila:-).
U prvního těhotenství mě můj předešlý gynekolog vůbec nevyšetřoval v prvních týdnech, až ve 2. trimestru. Jen se díval UTZ. A kamarádka má v Praze doktorku, která UTZ ani nemá a těhotenství jí zjistila pomocí prohlídky. Asi je to všude jiné.
No, naštěstí mám super doktorku, se kterou jsem nadmíru spokojená:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
30.12.05 09:30

Taky mám super Dr. Bylo by to fajn, kdyby mě nechal v klidu co nejdéle. Na poslední preventivce jsem byla v říjnu, takže stěry apod. jsou aktuální. Nechám se překvapit. Dr. ví, že ty prohlídky přímo nesnáším (on si do karty píše úplně všechno), tak snad mě zbytečně trápit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.05 09:31

Ahoj Monoliso,

okna, co to je?, tady tak krásně chumelí, že jsou částečně zasypaná:-)). Ale kupodivu jsem je letos i umyla, byla jsem doma s cipískem a tak na ně došlo.
Jinak dík za hezké přivítání, je to super psát si s maminama, co jsou na tom stejně krááásně. :-)

• Citovat
  • Upravit
2058
30.12.05 09:34

ještě jednou

Juj, koukám jsem se zapoměla přihlásit a jsem anonymní:-)). Takže Moňulko to před tím patřilo tobě:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 09:37

Matulienko, tady teda nechumelí, ale za to mi do nich pěkně praží sluníčko, takže ta „špína“ je vidět víc :lol: . Já jsem s malým doma nebyla. Dovolenou jsem měla od 23.12. a čistit okna den před vánocema se mi fakt nechtělo:-)
Btw. Jak starou máš princeznu (nebo chlapečka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.12.05 09:38

Monaliso, snad se povedlo. Díky. Já jsem také u dr. zatím nebyla vyšetřená, jen náběry krve a ultrazvuk. Na další kontrolu jdu až 26.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 09:42

Moonii, krásný metřík:-), jsi šikulka:-)
To je právě to, co říkám, nemá cenu tam chodit příliš brzy, protože málokterý Dr. vypíše těhu průkazku před 3. měsícem (tj. 12tt). Takhle už mi zbývá „jen“ 4. týdny a pak už se můžu radovat, protože eventuelní samovolný potrat nehrozí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
30.12.05 09:46

Kde že svítí sluníčko? Ve Slezsku chumelí. ještě, že jsem dneska autem, pěšky v té vánici bych domů asi nedošla 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 09:48

Cecetko, v Chomutově svítí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.12.05 09:57

okna

Monaliso,

víš, sama nevím, jak se to stalo, že jsem je umyla:-))
A teď jsem si díky tvé radě taky udělala krásný žebříček:-)) No, hlavně, že jsem si vyhrála. Mám doma synáčka..5,5 let:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 10:11

Matulienko, to jsme na tom skoro stejně:-). Malému bude 19.1.06 přesně 6 let:-). A já si tak říkám, jak to letí…
Také jde malý v září do školy? Nás teď čeká zápis, ale jsem ráda, že se mu budu moc v 1. třídě věnovat, když budu na MD s miminkem:-)
Btw. lištička je pěkná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
30.12.05 10:25

cecetka

moc děkuji za kontakt. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.12.05 10:36

Monoliso,

malý je 1.7. a do školy na zápis sice jdeme, ale nechám ho jít o rok později. Je hodně hodně hyperaktivní a doufám, že se trošku zklidní. :wink: Doporučují nám to všichni, od učitelek po doktorku. Navíc jsem zdravotní sestra a dělala jsem v dětské a pro tyto divoušky je odklad velmi dobrý. No, jdeme ven, musíme trošku provětrat faldíky a boby. Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
30.12.05 10:50

Evik ahojky. A co viry? Už jsi s nimi zatočila? :D
Holky, venku je šíleně a to za chvilku chceme jet na nějaký lepší obídek, když je v letošním roce ten pracovní obídek poslední. Cestou z oběda se chci ještě stavit pro nějakou šunčičku na zítřek … no ale v tom počasí se mi vůbec nikam nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.05 11:19

AHOJ holčiny,

zdravím Vás v předsilvestrovském čase :)
ZUZANA: MOOOOOOOOOOOOC ti gratuluji holka k //, a přeji ať je všev pořádku !!!! Jen tak dál holky, těhuprskance asi nějak zabírají :)

Mischiina +Mischiinatko 8 tt + 5

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí