Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1372
2.1.06 11:27

AHOJ PITRSKA,

mám podobný termín poslední MS jako ty /30.10.-3.11./. Nyní jsem dle utz v 9 tt + 1 /zač. 10. týdne/, dneska jsem dostala těhu průkazku a termín porodu bych měla mít 7. 8. 2006 :) Tkaže polovinu srpna určo mít nebudeš :) Možná i o pár dní dříve než já, takže bych se i přikláněla k tomu datu, co ti řekla tvá dr. 31.7.

Mischina + Mischinatko 9 tt + 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
2.1.06 11:50

Holky, jak tady všechny píšete o té Cole…já na ni mám taky úplně nevysvětlitelnou chuť (dřív jsem ji nikdy nepila, spíš čistou vodu a džusy) 8O Vám to zmírňuje nevolnosti?? Zatím jsem se tomu spíš bránila, ale kdyby mi pak přestalo být blbě :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.1.06 12:02

nevolnosti v těhu

Ahojky,
omlouvám se, že vám sem lezu, jenom jsem chtěla, že mě na nevolnosti přímo zázračně působili zázvorová lízátka.....dají se koupit v lékárně, ale nemají je všude. Určitě vám je ale objednají. Mě bylo špatně od 5tt a skončilo to někdy ve 14tt. Tyhle lízátka jsem objevila asi ve 12tt a mooooc mi pomohli. Já zvracela všechno, i vodu, byla jsem kvůli tomu tři měsíce doma. Takže vřele doporučuju.

Dasulika+Lukášek 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
2.1.06 12:06

My máme doma kandovaný zázvor a ten mi pomáhá, ale jen po dobu co jej cucám - no a za chvilku to začne pálit :evil: Ale lízátka zkusím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
2.1.06 12:36

Díky moc holčiny, tak to abych se přesunula přece jen do července. Já měla ovulaci přesně 14 dní po MS, chodila jsem i na vnitřní UTZ, musela jsem totiž brát prášky 2 měsíce, abych vůbec mohla otěhotnět, nedozrávali mi totiž vajíčka, takže po roce a půl snažení to konečně vyšlo. S Dr. jsme vše kontrolovali UTZ, tak jsme viděli, jestli se po těch práškách vůbec něco děje. Tak ještě jednou děkuji a přeju všem těhulkám krásný nový rok. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.06 12:37

Mostule -cola mi nepomáhá od nevolností, mám na ni šíííílenou chuť, opravdu na nic jiného. Když mám sníst něco jiného, vůbec se mi do toho nechce a musím se nutit. Do coly NE!To je fakt žůžo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
2.1.06 12:39

Matulienko - jen tak pro zajímavost, já měla poslední MS taky 6.11. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
2.1.06 12:41

Ahoj těhulky :D

přeji vám do nového roku jen to nej nej nej a našim miminkám taky :D

Už se těším na zprávičky od těch, co jdou dneska k Dr.

Já zatím netrpím ani nevolností ani nechutenstvím, jen jaksi nemám chuť na sladké. Ale můžu se utlouct po vývarech. Hovězí, slepičí, to je jedno jaký, hlavně, když je hodně silný a je v něm hodně nudlí. Nic jiného teď nepotřebuji :D

O té cole jsem četla v knížce Čekáme děťátko (autorka je němka) a píše tam, že cola je dobrá při těhotenských nevolnostech a může se prý bez obav pít. Prostě každý má na to jiný názor. Toho kofeinu v cole snad moc nebude, jen ten cukr … to množství je šílené 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 13:20

Mostule,

jejej, cola je super věc, hlavně, když je pořádně ledováááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 13:21

Anajko,

jé, tak to jsme na tom skoro stejně:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
2.1.06 13:25

Cecetko,

tak to máš úplnou pravdu, každý má na colu jiný názor. Myslím, že je potřeba, aby jsme samy poslouchlay svoje tělíčko, když žádá colu…šup tam s ní. Tím stresem, že mám chuť a není to doporučované myslím pecičkám bychom ubližovaly stokrát víc, než když si pošmákneme my i miminko:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
2.1.06 13:25

Tak jsem si skočila na obídek a cestou koupila zázvorová lízátka, tak dám vědět, jak to pomohlo. Myslím, že existuje i dětská cola - bez kofeinu, ale ten cukr tam bude stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.06 15:24

Jen zkouším, jestli se mi podařil metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.1.06 15:28

Ahoj holčinky,

takže, fazolka je uhnízděná, kde má:-), srdíčko bylo krásně vidět a na ranní nevolnosti jsem dostala léky „GINGER“, je to nějaký prášek z odénku zázvoru, takže jsem zvědavá, zda to pomůže, prý to doporučuje nějaká porodnicko-gynekologická společnost, no uvidíme. Jo, a stojí 90,–Kč. Také mi říkala, že na podrážděný žaludek zabírá nanukový dort :wink: .
Na další kontrolu jdu 16.1., měla bych už dostat těhu řidičák, tak se nemůžu dočkat:-)
A co vy ostatní, které jste dnes byli na kontrole? Jak to s vámi vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
2.1.06 15:49

Monaliso - moc blahopřeji. To jsi se uklidnila, viď ? Mě to čeká zítra a už začínám být nervozní ! ! Snad to bude také OK. :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí