Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
3.1.06 12:57

cecetka

Když Tobě určitě dr. řekl,že se váček zvětšuje. Mě neřekl vůbec nic a poslal mě znova na krev. :-(
Snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 12:58

EvikP,

neděkuj, každý potřebuje mluvit a ujistit se. A ty se neboj, všechno je určitě tak, jak má být. Drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
3.1.06 13:01

Matulienka taky mi Dr. nabízel, že můžu zůstat doma. Ale já se ani těhotně necítím (až na to bříško). Ale rozhodla jsem se, že se nijak přemáhat nebudu a jak se budu cítit unavená, vždycky si o tu neschopenku řeknu. Jaképak copak, mimísek je teď na prvním místě.

Evik už nezoufej. Psala jsi, tuším, že 9.1. jdeš do toho gyncentra, tak tam to už bude určitě lepší. A mimísek bude v pořádku, navíc už by v pondělí tam opravdu mohl mít mimísek a ne jen gestační váček. Tak se těším, až nám po kontrole napíšeš, že je to tam fajna že jsi konečně natrefila na dobrého Dr. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 13:09

Cecetka,

mne se ani nikdo neptal, prostě jsem přišla a neschopenka už byla nachystaná. Ale byla jsem doma i při prvním. Jsem po operaci hlavy a mám ještě pár jiných nemociček a tak je asi dobře, že se můžu hlídat a být v pohodě. Navíc mám náročnou práci a to by bylo neruzumný. A mimko ohrozit nechci, tak si lebedím doma:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
3.1.06 13:14

matulienka závidím ti a plánuju, že bych na jaře už zůstala doma až do mateřské. Ale PŠŠŠŠŠŠŠT ať to nikdo neslyší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
3.1.06 13:19

Vy jste se zase maminy za dopoledne rozjely. Včera jsem přišla na to, co tomu mrňousovi ve mně chutná - studená kojenecká výživa. Až se mi manžel směje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.1.06 13:19

EvikP

taky tě musím uklidnit.. dneska jsem byla poprvé na ultrazvuku, dr. mi dělal ten vnitřní, jsem v 7tt od poslední menstruace( 18.11.) Zatím byl vidět jen váček, odezvy srdíčka tam zatím nebyly :( . Mám přijít 17.1. myslí si, že už určitě budou, prý to bude v pořádku a asi je to mladší než to vychází podle menstruace..tak jsem z toho taky nějak smutná, ale věřim, že je to opravdu ok :-)) jinak žádný testy mi nedělal, jen měřil tlak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.1.06 13:22

Eviku moje miminko je o pět dní „starší“ než tvoje (podle poslední MS), včera jsem byla na kontrole a srdíčko taky ještě vidět nebylo. Můj doktor mi řekl, že je všechno v pořádku, má zmonitorovanou moji ovulaci a ví, že jsem otěhotněla později. Tak se neboj, určitě je to i tvůj případ! :wink:
nepřihlášená NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
26850
3.1.06 13:25

moonii a víš co je na tom nejlepší? Že to můžeme svést na ty naše drobečky v bříšku :D Tomu našemu mrňousovi zase nejvíc chutná maso :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
3.1.06 13:29

Cecetko , to já zase maso měla ráda před těhotenstvím, teď na něj vůbec nemám chuť. Ale jinak mě nějaké chutě netrápí. Ale vlastně ještě jedna pro mě pozitvní věc - přešla mě chuť na čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
3.1.06 13:38

majda tak to jsme poslední MS měly stejně :D Podle UTZ mi Dr. taky odhadl, že k oplodnění mělo dojít později, než si myslím. No ale to je fuk. Hlavně, že se zadařilo a hlavně, ať se nic nepokazí a je všechno OK :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 13:41

Cecetko,

no, závidět ani není co, víš, před těhotestvím jsem brala 4 léky za den + 2× dýchátko, už při plánování miminka jsem to vy:,–(ila. Teď mám kašlací starosti, bolí mne pořád hlava, ale to nevadí, chtěla jsem to a zvládnu to. Je dobré být doma, přála bych to každé mamině, která by to chtěla. Na druhou stranu, když jsi pořád u doktora a řešíš nějaké testy atd., tak to člověka znechutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
3.1.06 13:46

Holky, poradíte mi někdo, jak udělat metřík i na většíh cipíska? Musím sem přihodit i mýho klučíka:-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
3.1.06 13:55

matulienka jéééé, tak to je mi líto, že jsi nemocná :(
Ten metřík … musíš vložit do podpisu 2 odkazy. Ale zkrať ty odkazy jenom na metřík, tzn. od img až po img včetně. Všechno ostatní smaž, jinak se ti oba dva do podpisu nevejdou. Když to nepotřebné smažeš, budeš mít v podpisu jenom metřík bez toho odkazu na wwws tránky a na konci bez toho url.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.1.06 13:58

cecetka

a byly u tebe už vidět odezvy srdíčka? Já jsem se chtěla dr. zeptat i na datum porodu, ale když ještě nebylo nic vidět, tak jsem na to nějak zapomněla..ty už termín máš? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí