Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1882
28.12.05 18:20

majda

jojo to není. Příští týden jedu k dr. tak se cestou někde zastavím a nějakou knihu si koupím. Myslím,že holky říkali,že je hezká kniha Tajemství lidského života nebo tak nějak se to jmenuje. Uričtě si nějakou koupím a po večerech budu studovat… :-)
Máš nějaké těhu příznaky? A jak dlouho jste se s manželem stnažili? A už jsi přemýšlela nad jménama? Jsem zvědavá… tak promiň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.12.05 18:24

Helli - mě zaváděli tři embrya, ale neměla jsem prodlouženou kultivaci. Měla jsem po punkci jen tři vajíčka. Špatně reaguji na hormony. Naštěstí se všechny oplodnily, i když embrya byly horší kvality, proto mi i Dr. říkal, že se na to nemám tolik upínat. Nakonec se povedlo, ale čekáme „jen“ jedno mimi. Já si přála dvojčata, abych to měla za sebou, protože bysme chtěli dvě děti (no, přítel tři). Hlavně aby ten jeden bojovníček byl v pohodě a pěkně rostl. :D :D Držím palce, aby to byly dvojčátka. Já byla na prvním UTZ 16.den po ET a ještě nebylo nic vidět. Za týden byl vidět gestační váček a minulý čtvrtek už mimi i s bijícím srdíčkem. Tak jsem se teprve tročku uklidnila a začínám trošku doufat, že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.12.05 18:32

Polin - v Plzni zavádějí max. 2 embrya. Jinak jsem na tom byla o něco líp, měla jsem 11 vajíček a z toho se 9 oplodnilo. 2 mi dali (po prodloužený kultivaci) a ještě máme 4 mrazáčky. Za ně jsem moc ráda. Jestli si někdy pojedeme pro sourozence, nebudu muset znovu absolvovat tu hroznou proceduru s injekcema a tak. Vďyť to znáš. :wink: Já jsem 5 týdnů od transferu a ještě jsem na žádném ultrazvuku nebyla. Holt jiný kraj, jiný mrav. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.12.05 18:35

Helli - s tím UTZ můžeš být ráda. Na tom prvním stejně nic nebylo vidět a já pak měla týden nervy, že to nevyšlo. Dokonce se ztratily i mé těhotenské příznaky, které jsem měla do té doby asi vsugerované, takže jsem pěkně vyšilovala. Ty to teď budeš mít i se srdíčkem a budeš vědět, že to je jak to má být. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.12.05 18:50

EvikP

tak příznaky už mám - bolí mě břicho, občas prsa, ale špatně mi zatim nebylo.. jinak k tomu otěhotnění, bylo to hned první měsíc, ani jsem nezačala sledovat jak je to s ovulací .. A ještě tomu pořád nemůžu uvěřit :-)) ale za testy jsem v lékárnách i tak nechala pěkný peníze, // se mi ukázaly asi až 10 dnů po vynechání..nad jménama už přemýšlíme, chtěla jsem nějaký neobvyklý, ale nakonec jsem skončila u Kateřiny, kluka ještě nevim:-)) ale stejně to podle mě bude holka :-)) a jak jsi na tom ty? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.12.05 19:02

Snad máš, Polin , pravdu. Možná to proto i tak dělají. Jen mě občas přepadnou nervy, jestli tam opravdu ty mimísci jsou. Přijde mi pořád hrozně divný, že ve mě roste nový život. Sice už se mi zvětšuje i bříško - některý kalhoty už skoro nedopnu - ale i tak, dokud to neuvidím na UTZ, nebudu tomu úplně věřit. Ty jsi také na neschopence? A myslíš, že budeš celé těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 19:10

majda

Kateřinka je moc hezké jméno. Jmenuje se tak moje neteřinka. Já bych chtěla holčičku Aničku a kluka Vítka. Nám se to povedlo také na poprvé.Za těhu testy jsem vyhodila taky dost peněz. Dělala jsem si jich asi 20. Osm jich bylo pozitivních a ten poslední jsem zkoušela 23.12. a ta druhá čárka tam byla už pořádně vidět,ale to jsem to měla potvrzené už i od dr. Jen jsem ho nechtěla schovávat,tak jsem ho použila… :-) Asi jsem blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.12.05 19:28

EvikP

:-)) směju se…koupila jsem jich „jenom“ 8.. a říkala jsem si, že to už opravdu přeháním..nejlepší to bylo, když jsem si ho kupovala naposledy a chtěla jsem nějaký hodně citlivý a lékárnice se mě na celou lékárnu zeptala, kdy jsem naposledy menstruovala..spokojila jsem se i s těma slabýma // a další už jsem si nekoupila :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 19:43

No já je měla koupený předem, tak mi je bylo líto schovávat. A taky jsem se každý den ujišťovala několikrát, jestli ten předtím náhodu nekecal… :-) Ale teď už to mám potvrzeno i z ultrazvuku,takže teď už jsem v klidu… :-) Ale pořád nějak nemůžu uvěřit,že jsem těhu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.12.05 19:45

Evíku a Majdo , to „napoprvé“ vám skoro závidím. Važte si toho holky, vím, co říkám. A jméno Kateřinka se mi taky moc líbí. Je to taky náš favorit spolu s Michalkou a Nelinkou. Z kluků se s manžou zatím shodnem jen na Lukáškovi, tak doufám, že nebudeme mít dva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 19:45

většinou jsem kupovala takové ty co jsou v jednom balení 2 ks. :-)Ale jinak nejsem blázen. Jen jsem tomu prostě nedokázala uvěřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
28.12.05 19:49

Helli

dost mě to překvapilo,že se to povedlo na poprvé. Je tady plno holek,kterým se nedaří. A je mi to moc líto. Čekala jsem,že mi to v mých 26, už taky jen tak nepůjde. A ono se povedlo. Jsem moc šťastná.
Jména máš vybraná moc hezká… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.12.05 19:56

Evíku, dík. Tvoje Anička s Vítkem jsou taky pěkný. My už je máme vybraný hrozně dávno. Taky jsme totiž kdysi žili v domnění, že to půjde hned. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.12.05 20:10

jsem za to taky hrozně vděčná, že to vyšlo, bude mi 29 :-)) moc, moc to přeju všem..ultrazvuk za sebou ještě nemám, už se na něj strašně těšim a hlavně doufám, že to bude všechno ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
28.12.05 20:10

Holky, nám se to taky povedlo napoprvé.

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...