Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
28.12.05 22:06

K té chodí švagrová. Já chodím na polikliniku k Dr. Králový a jsem s ní spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
28.12.05 22:09

To je dobře, to ti moc přeju, že ti to vyšlo normální cestou :-)…kolik že ti je let? 24?

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 22:15

Už 26:-), 24 mi bylo, když jsem se zaregistrovala na emimi a doufala, že hned začnu patřit mezi těhulky.
My bydlíme u Tipu, v Borový. Králová mi přijde super doktorka a jsem s ní spokojená, i když dřív jsem chodila raději k doktorovi - k muži, než k ženě. Ale momentálně si nestěžuju. 2.1.06 už mě čeká návštěva, tak se nemůžu dočkat, až uvidím fazolku na UTZ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
28.12.05 22:20

Jo, je to super, vidět krevetku :-)

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
28.12.05 22:25

To bude super:-)

Tak dobrou noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
29.12.05 08:19

Ahoj holky :D
Tak teď přemýšlím, jak si tady můžete večer tak povídat. Já už v devět mám půlnoc. Mám problémy vydržet třeba do konce seriálu, a pokud je nějaký delší film, tak ten nemám šanci celý vidět 8O Vy se necítíte více unavenější? Přes den jsem v pohodě, ale jak přijdu z práce a povečeřím, tak se natáhnu a cítím se úplně zbitá. Jsem zvědavá, jestli zvládnu v sobotu přivítat nový rok nebo se prostě do nového roku probudím :lol:

Na dnešek si mě Dr. pozval na kontrolu. Sice nevím, co se mnou chce dělat, když mi v pátek říkal, že se zpočátku budeme vídat co 3 týdny a až ke konci těhu každý týden. Nechám se překvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.12.05 08:29

Cecetko, ještě minulý týden, když jsem přišla z práce, tak jsem udělala klukům večeři a řekla „dobrou noc“ a zmizela v ložnici, ale teď mám dovolenou, takže odpočívám přes den, někdy i 3 hodiny:-) a večer se mi tolik spát nechce. Příští týden jdu zase do práce, takže to nebude sedání u netu, ale chrupkání v postýlce:-)
K tomu Tvému doktorovi… nebyla jsi třeba na nějakých odběrech? Třeba Ti chce říct výsledky:-). Jinak se skutečně na začátku těhu chodí každé 4. týdny, na začátku 3. trimestru každých 14 dní a ke konci každý týden (aspoň tak jsem to měla já u Pitrýska).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.12.05 08:36

Ohledně vyšetření a návštěvě poradny se podívejte na http://www.porodnice.cz/…_3_06_07.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
29.12.05 08:38

Monaliso - dočetla jsem tu vaši včerejší diskuzi a musím říct, že jsem z Moravy a soudy (aspoň náš okres NJ) pracuje rychleji. Jen k tomu příjmení u Petříka. Bývalý manžel se změnou příjmení u syna musí souhlasit, pak stačí jen přepsat na matrice. Pokud by však dělal problémy, musí to jít také soudně. Nechci strašit, ani chytračit, jen je to má práce, tak chci jen poradit, ale zřejmě už to máš zjištěné, viď ? :)
Helli - já jsem na nemocenské a doufám, že na ní zůstanu. Přece jen má práce je stresující a hlavně, stále lítám někde po terénu, takže to v tomto počasí a v tom prostředí, kde musím chodit, není pro mimino zrovna to nejlepší. V práci jsou v pohodě, už za mě hledají náhradu a ve všem mi vyšli vstříc. Musím říct, že mám podporu ze všech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.12.05 08:42

Polin, moc děkuju, už mám od manžela i papír, že se změnou souhlasí:-), ověřenou notářsky:-).
Dokonce uvažujeme, že si přítel malého osvojí, bývalý (vlastně pořád ještě manžel:-( ) s tím také souhlasí. Za celé 3 roky ho syn nezajímá, pošle pouze výživné a to ještě nepravidelně.
Peťulka říká příteli „táto“ a mají spolu skvělý vztah, nedělá rozdíly mezi „moje děti“ a „tvoje děti“. Nehledě na to, že Petřík ani svého biologického tátu nezná a za „svého“ bere přítele:-)
K tomu, aby si ho přítel osvojil, tak to může být až 1/2roku po svatbě a také to musí být za přítomnosti biologického otce, mám pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.12.05 08:43

Polin, ale abych to tu tolik nerozebírala, pošlu Ti SZ:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
29.12.05 08:49

Monaliso - s tím osvojením je to tak, že musíte být manželé, tj. jasné. Náš soud v některých případech chce až i 3 roky po svatbě. Ale ve vašem případě hraje také roli to, že čekáte malé a že už několik let společně žijete. Také to, že biologický otec neprojevuje zájem a třeba i dobrovolně dal souhlas se změnou příjmení. Pokud od něj získáš notářky ověřený souhlas s nezrušitelným osvojením tvým manželem, pak jej už k soudu nepředvolávají a měla by to být formalita. Tak to aspoň je u nás. Dost závisí na sociální pracovnici, jak to posoudí a podá soudu zprávu a pak se vyjádří u jednání. Já obvykle v těchto případech podávám soudu zprávy kladné, pokud to nejsou takové experimenty, jako že by někdo chtěl osvojovat každý pátý rok jiným mužem (přeháním ! ! ). Je to životní rozhodnutí, Tvůj přítel to musí mít opravdu velmi dobře rozmyšleno, zpět se to už nedá vzít. Ale pokud jeho bilologický otec nemá malého zájem, tak je to určitě dobré řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
29.12.05 08:53

Uklidnila jsi mě, Polin , díky:-). Poslala jsem Ti SZ, ale stejně to, co jsem potřebovala vědět, jsem se teď dozvěděla z Tvého příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
29.12.05 09:14

Ahojky všichni, tak je tu za těch pár dní co jsem tu nebyla zase spousta příspěvků! To je super, že nás bude tolik.
Jak jsem psala před vánoci o oznamování rodině, ještě jsem neměla odvahu. Jsem sice těhu poprvé, ale mám strach, co kdyby. Někomu to řeknu, pak to náhodou neklapne a budeme všichni smutný… Radši si to zatím nechám pro sebe. Oznámím to až po kontrole, takže tak v půlce ledna.
A to ještě oznamování tchýni nechám na příteli. Nějak mě přes vánoce hla žlučí.
Co vy a vztahy s tchýní? Já byla u nich 26. na svátečním obědě a tak mě rozčílila, že jsem práskla dveřma a šla se projít. To byla legrace :lol: , ale holt už to přepískla.
No a Monaliso, ty soudy ti fakt nezávidím. Já mám problém jít jen na MěÚ. Naposledy když mi bylo 18, měnila jsem příjmení (brala jsem si mamky za svobodna, protože náš tatík zdaleka nebyl tak přístupný, aby nám povolil změnu, přesto, že zájem nejevil) a ta milá paní mi řekla, že neví, jestli mi to vůbec povolí, protože bych se taky klidně mohla vdát a ona by to musela měnit znova! Jako by nestačilo, že jim to člověk zaplatí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
29.12.05 09:16

Termín

Tak popořadě:
termín bych podle mých výpočtů měla mít někdy 27.8., ale jak říkám, 2.1. jdu k doktorovi a ten mi řekne více.
jména dětí pořád vybíráme, ale asi to dopadne kluk - Jakub, holka - Štěpánka nebo Lucinka. Vždycky jsem chtěla Adámka, ale je pravda, že je na Vánoce, takže by bylo mimčo ochuzené o dárečky :-))
A zatřetí - lidi já vás vůbec nestíhám !!! :lol:
Zatím papa Kačkač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí