Poradna duly
Jana Čurdová
Holčiny,
hlásím se do klubu starších, za 9 dní mi bude 32:-))
A já myslela, že z klubu postarších rodiček jsem tu sama ![]()
Je to naše první … my jsme měli pořád spoustu jiných zájmů a projektů, a tikání mých biologických orlojů jsme v tom fofru raději nevnímali ![]()
A teď to přišlo, docela nečekaně, takže přehodnotíme plány a taky bude dobře ![]()
Tak ja teda zakladam klub stredne starych
mne bude letos 28.
Jinak tady v Nemecku je to s temi genetickymi testy trochu jinak. Jsou povinne pouze pro u rizikovejsich skupiny (starsi, moc mlade, s nemocemi v rodine). A jelikoz ja nic takoveho nejsem, tak na ne, pokud bude UTZ v poradku, nepujdu. Kdybych chtela, tak bych mohla. Ale bylo mi receno, ze to jsou pak stejne jenom procentualni moznosti, ze nebude neco v poradku a akorat bychom se zbytecne strachovali a nevedeli treba jestli nejit na potrat a takle budu v klidu…
Na ty langose taky dostavam chut, asi si je taky udelame. Jiz jsem je asi 3 roky nejedla, ale vzponinam, ze je mamka taky drive delala doma a melo testo v igelitaku v lednici. Dekuji za recept.
Jsem tu nejmladší?!? Za pár mi bude 27… ![]()
Já dostudovávám sociální pedagogiku a po zkouškách ze speciální pedagogiky mám z těch testů docela vítr… když člověk ví, co všechno hrozného se může stát ![]()
Já vím že je dobré na to nemyslet, ale někdy to přijde samo… ![]()
Ahoj holčinky,
dneska nestíhám, tak nevím, kdy to všechno dočtu
Tak já se hlásím k mladým maminkám - mě bude za měsíc 24 (manžílkovi v březnu 30).
Jo a na langoše mám chuť už dlouho, slíbila jsem si je jako odměnu po svatbě(předtím byla dlouhá dieta) a teď jste mi to připomněly, tak myslím, že zítřejší oběd je jasný ![]()
Sociální pedagogika mě taky moc láká. Říkám si, že až děti odrostou, že bych to možná i zkusila - Baťovku, dá se studovat dálkově v Brně a mám na ni jen ty nejlepší reference ![]()
Mostule: já mám VOŠ v Praze… už jí mám skoro hotovou, dělala jsem jí taktéž dálkově, a čekají mě absolutoria a diplomka… říkala jsem si jak na to budu mít spoustu času a teď to musím stihnout do léta, protože za rok v zimě si to s malým mimi nedovedu představit…
Tak já se hlásím do tý střední skupiny! Je mi 29 a když se všechno povede, miminka budou dáreček k mým třicetinám - TP mám asi 14.8. a svoje narozky 2.9. ![]()
A na langoše jste mě, holky, tak nalákaly, že je dělám dneska k večeři!! Kde jsou moje předsevzetí, že nebudu jíst žádný mastný a totálně nezdravý jídla! ![]()
Jejda, tak já se tady píšu se slohem a ono mi to spadlo ![]()
Polin,
já byla na UTZ v 7+5dní a mimi měřilo 14 mm, dr mě ujistila, že je vše v pořádku, tak doufám, že bude pořád
na další kontrolu jdu až 9/2, ani nevím, jak to bez toho, že neuvidím svoje mimi, vydržím ![]()
Jinak nevím, kam patřím se svým věkem
1/12 čerstvých 30, takže asi do klubu postarších mamin. Je to moje první, původně jsem měla naplánováno na 27rok, ale nějak to nevyšlo. Nevadí, jsem šťastná, že se nám to povedlo hned napoprvé.
Matulienko,
díky za recept na langoše, uklohním je o víkendu.
Musím pracovat, ale vůbec se mi nechce, je mi blivno a chce se mi šíleně spát. Hned po 13hod běžím do lékárny pro lízátka, doufám, že mi je objednali, jinak se proměním v lítou saň nebo je tam pozvracím ![]()
Tak pa pa
jo tak předsevzetí o zdravým jídle se mi bezvadně dařilo, ale jen PŘED otěhotněním, teď jsem se musela podřídit mrňouskovým potřebám ![]()
K té velikosti mimi - já byla 7+3tt a mimi mělo 11mm a taky v poho ![]()
Dani, tak to budeš mít dobrý, to na tebe jako těhulku určitě budou brát větší ohledy a daj ti to bez problémů
![]()
Mostule: kéž by… ale obávám se že to tak asi nebude ![]()
byla jsem se podívat na absolutoriích loni, spoustu lidí vyhodili a byli pěkně hnusní… ach jo… musím začít makat…a to jsem tak línááááá ![]()
Ahoj holky, tak jsem konečně dočetla vaše příspěvky, je jich fakt dost, jeden den se člověk neukáže a pak nestihá. Vidím ,že jste probraly kočárky, to já už řešit nemusím, i když je mi to trošku líto, máme starý po Bětce.
Pak jste probíraly, jestli si necháte říct pohlaví, tak to je u mě velká neznámá. Mineule jsme si to nenechali říct, páč manža byl zá:,–(ně proti, a musím říct, že to bylo opravdu velké překvapení, protože jsme čekali kluka. Ani nevím proč, kdaždý to tipoval, sny atd. No a byla to skoro 4 kg hoka
teď mi manža řekl, že tentokrát to nechá na mě, pokud budu chtí, tak si to necháme říct,ale já nevím ![]()
A jinak se hlásím do klubu středně starých, v prosinci čerstvých 28.
Dani, hlavně se kvůli tomu nijak nenervuj, však ty to zvládneš ![]()
Matulienka, ty tance jsou v Tišnově(já jsem ze sousední dědiny) zkusím zjistit, jestli je něco i v Brně. Já mám pocit, že některý agentury to zajišťují společně s plaváním pro těhulky(to bych chtěla - je to ale na Bratislavské,tam to teda moc nemusim
)a gravidjogou ![]()
Holky, někdo tu psal o kočárku Tako voyager tak na ten jsem četla docela hodně stížností, tak raději opatrně…
Co se týče pohlaví, tak my si to asi říct necháme, ale zas to překvapení by určitě bylo taky krásný, no ještě to projdem. Někde na emiminu je tabulka určení pohlaví podle čínského horoskopu, zkusím to vyštrachat ![]()
Holky z Prahy … našla jsem 2 místa, kde se specializují na brišní tance pro těhotné:
www.materstvi.cz
www.studioprozeny.cz
Teda holky, koukám na langošky se chytilo mlsalek
taky jsem si říkala, že budu jíst zdravě a kdeže, vlastně jsem zjistila, že jsem od 26.12 nejedla teplé jídlo ![]()
Hm, asi to budu muset napravit