Poradna duly
Jana Čurdová
moonii
To u nás se babči teď budou předhánět, která toho víc uplete… ![]()
EvikuP, to já se dnes rohodla, že zakoupím vlnu a časopisy a pokusím se oprášit znalost hladce a obrace a sama něco vytvořit. Jsem doma na neschopence už 14 dní a strašně se nudím.
moonii
já jsem na neschopence ode dneška. Mám chřipku, plést umím,ale nějak se mi do toho nechce. Ať se snaží babičky… ![]()
Mě se vůbec nic nechce, ani už koukat na televizi.
Bolí mě celý člověk. Půjdu asi spát.
V kolikátém jsi týdnu? ![]()
Dnes jsme 7+5 tt. Ve čtvrtek jdu na kontrolní ultrazvuk, tak snad bude nadále vše OK.
Já mám jít na utz příští týden znova,byla jsem dnes. Kdy by mělo být slyšet srdíčko?
Nejpozději v 8. týdnu. Já už jsem ho viděla blikat na začátku 6.tt.
AHOJ EVÍKU,
taky čekám srpňátko, na utz jsem byla naposledy 22.12. a to jsem byla 7 tt + 4, a už pan dr. viděl srdeční činnost
. 2. 1. dostanu těhu průkazku a termín porodu bych měla mít 7.8. 2006
Mischiina + Mischinátko 8 tt + 2
IVČO, moje mimi na poslední kontrole mělo taky zhruba jak ty 1, 28 cm ![]()
/7tt + 4/
Mischiina
Tak to jste mě uklidnili. Zatím tedy nebudu panikařit,když ještě nebude příští týden slyšet. Já se na to tak těším,až ho uslyším poprvé… ![]()
EvikuP, máš se na co těšit. Je to moc krásné, vidět to několikamilimetrové mrně a jak mu buší srdíčko.
EvikuP, dočkáš se a bude to stát za to. Bude vše v pohodě. vždyť jsou to naše vánoční dárečky ![]()
U nás brečel můj taťka. Mamča obvolávala tety, a chlubila se, že bude babička. Snad jsme nic nezakřikli, když už jsme tu zprávičku poslali dál.
Ahoj těhulky srpňátka! Jestli můžu, ráda bych se k vám přidala. Jsem v 6. týdnu
U doktorky jsem byla ve středu před Ježíškem. Zatím jsem viděla jen váček, ale 9.1. jdu na kontrolu a už bych měla vidět srdíčko. Nemůžu se dočkat.
Jinak pro holky, kterým není špatně a jsou těhotné - mě není vůbec nic a kdyby mi to nepotvrdila doktorka, tak tomu snad ani nevěřím. Ale co není může být ![]()
V rodině jsem dala zprávu o mimi pod stromeček. Všichni měli velikou radost, akorát jsem se bála, abychom to ještě nezakřikli. Už mám i první obrázek. Doktorka mi vyfotila i ten váček ![]()
Jinak jsem z Kladna, pracuju v Praze a je mi 24 let a je to moje první těhotenství. S manžele jsme se brali v dubnu 2004 a mimi bylo plánované. Akorát jsme mysleli, že nám to bude trvat déle
![]()
Tak těhulky, já jdu pracovat a později ještě nakouknu. Mějte se
Embi