Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
22.12.05 13:09

Monoliso - prosím tě ,jak jsi tam dala tu druhou lištičku s těhotenstvím???Nejde mi to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.12.05 13:25

Ahojky těhulky. Tak my jsme dnes podle ultrazvuku 7+0. Mrňous krásně roste,srdíčko pěkne blikalo. Na další kontrolu jdeme 29.12., to už se dočkáme i těhotenstké průkazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 13:36

janajko, moonii - gratuluju k úspěchu z ultrazvuku!

a musím bohužel dodat, že i lehce závidím a vlastně jsem teď už opravdu jak na trní a mám docela obavy - já totiž v pondělí žádné srdíčko neviděla :( , byl tam viditelný jen gestační váček a to jsem byla 6tt+2. Dr. se tvářil tak nějak neutrálně (to je u něj normální), na kontrolní UTZ mám přijít začátkem ledna a do té doby si nejspíš ukoušu nehty i s prstama…

Jinak je mi taky blbě, teda žaludek na vodě, což by celkem šlo, jenže do toho mě bolí v krku, spoští se mi rýma a celkově je mi mizerně :( Pěkně nám ty Vánoce začínají… Aspoňže je ta naše velká slečna dneska hodná, jinak by mě už asi fakt kleplo.

Tak se nezlobte, jestli vám tady šířím nenáladu, potřebovala jsem se z toho trochu vypsat.

Secy (6tt+5)

• Citovat
  • Upravit
354
22.12.05 13:41

Secy -to bude v pohodě,já jsem 6+4 a normalním utz neviděla vůbec nic, až po vnitřním vyšetření tam něco bylo,srdíčko taky nepatrně,ale bylo tam. Opravdu se neboj.
Já jdu teď na kontrolu až 30.1. a jsem jenom ráda, páč s tím malým drakem u dr. to je fakt síla.
Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.12.05 13:44

Secy, určitě bude vše v pohodě, uvidíš. Budeš mít opožděný vánoční dáreček. Kdyby se dr. zdálo něco špatně, určitě by si tě pozval dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 13:54

Holky, díky z uklidnění, no ale znáte to… asi to ve mně bude hlodat, dokud nebudu vědět, na čem jsem. Ke všemu si teď nejsem jistá, jestli je mi blbě od toho bacila, co na mě leze, nebo je to fakt díky mrněti, což by mě uklidnilo…

anajko, omlouvám se, že jsem ti zkomolila přezdívku :oops:
Ty jsi byla u dr. i s malou? My jsme ji tentokrát podstrčili babičce (pod záminkou nákupu dárků), ale po Novým roce, už ji asi budu muset vzít s sebou, tak mě zajímá, jak se na to v ordinaci tvářili? JInak smekám, já si k té naší dvouleté slečně ještě prtě představit moc nedovedu. Teda dovedu, ale přijde mi, že teď by to ještě byla dost velká zabíračka. Za toho tři čtvrtě roku už doufám, že bude ještě o poznání rozumnější a tak to zvládnem :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.12.05 13:57

moonii - no, snad máš pravdu, já jsem na ty opožděný dárečky expert, před 2 rokama jsme si takhle opožděně nadělili skoro čtyřkilový mimčo :lol:

• Citovat
  • Upravit
354
22.12.05 14:06

Secy -jo jo, byla jsem u dr. s malou.Sestřičky i dr. byly v poho, asi jsou zvyklé.Já Alžbětku bohužel nemám kam dát.Obě babičky a celé rodiny jsou na Moravě, my jsme v Praze, takže tak. Až se to malé narodí, bude mít Bětka 2 roky, myslela jsem si,že už to bude celkem v pohodě,ale asi vůůůbec nevím, do čeho jdu :lol: Asi je lepší nevědět.
Spíš je to teď dost blbé, protožeje mi blbě a jsem děsně unavená a pořád aby byl člověk v pozoru. Ale to je s dvouletou asi úplněstejné,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 14:08

Ahojky holky,
predevcirem jsem nasla // :D Mame moc velikou radost. Podle MS jsem ted 5tt. Manzel se moc tesi a nas dablik 3,5 let by chtel brasku na fotbal :lol:
Jak to tady vsechno ctu, to je uzasny. Stejne problemy-brisko poboliva, obavy o zdravi „prcka“, ale vse s takovym zvlastnim pocitem stesti :) Vsem vam drzim palecky!

• Citovat
  • Upravit
269
22.12.05 14:10

Secy , tak vidíš, jak to u tebe s těmi opožděnými dárečky je. Celé vánoce ti budu držet palečky, ať srdíčkov lednu bije jako zvon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.12.05 14:12

jiskritko - gratuluji a vítám tě mezi náma. Přibývá nás a to je dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
22.12.05 14:24

Holky, já jsem asi nenormální… :wink: Dneska mě šéfová pozvala na oběd, byly jsme se jako rozloučit před vánocema v jedné středověké restauraci. Mám pořád příšerný hlad a chuť na všechno, takže jsem na posezení spráskla 3/4 grilovaného menšího kuřátka. Špatně mi teda není ani náhodou 8O :roll: :lol:
Kdo že to má dneska obavy z toho rautu? Ráda budu za náhradnici… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
22.12.05 14:27

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.12.05 14:35

Noggie -to já mám obavy z večírku. :roll: Už raději do večera nebudu nic ani malého jíst, páč bych fakt asi nic nepozřela.už to vidím, budu si jen objednávat ledovou kolu.Ach jo.
A myslím,že jsi normlální, s tím kuřetem, buď ráda to nechutenství je o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.12.05 14:38

jiskritko - gratuluju k || !

Šárko - buď v klidu, hlavně že to srdíčko viděla dr. A s tím myomem si hlavu taky nelam, pokud se pamatuju, tak se může klidně stát, že zmizí sám od sebe. Můžeš mi napsat, v kterém týdnu jsi? (jsem praštěná, pořád to musím srovnávat, abych se uklidnila)

anajko - já bych řekla, že s dvouletým dítkem je to těhu už víc v pohodě. Teda aspoň když to beru podle nás, tak ve věku tvojí Alžbětky byla naše slečna strašně náročná - neustále mi visela na noze. Teď už je to lepší, dokáže se chvíli hrát sama, nebo mi pomáhá :lol: v kuchyni. Někdy je sice z toho děsnej binec :roll: , ale aspoň se zabaví :wink: A hlavně už se s ní dá i domluvit - vysvětlit jí, že nejdřív se musí udělat jedna věc, abych si s ní pak mohla hrát apod. (teda ne vždy to bere na vědomí, ale je to znatelnej pokrok).
Takže myslím, že s dvouletým dítětem mimi zvládneš, ale bude to asi dost makačka - ale to je asi vždycky, možná si to moc maluju já 8O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex