Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
21.12.05 08:48

Dobré ránko všem :lol:
Teď jsem schroustala trošku Racio plátků a udělalo mi to celkem dobře, ale jen na chvilku :? Včera odpoledne jsme měli v práci rautík, tam mi bylo skvěle, pořád jsem něco málo uzobávala a to pomáhalo. Mimísek asi bude po taťkovi labužník, má rád, když ochutnáváme něco novýho :wink: Fakt, nemůžu si dát nějaký jídlo opakovaně(ani třeba hermelín 8O ten jsem měla před 2týdny a nemůžu ho ani vidět). No, ale už nevím, co jíst :evil: A jak je vám, těhulinky?
„pracovní název“ zatím nemáme, musím říct manžovi, ten má bujnou fantazii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
21.12.05 08:50

Tamiku, doktoři ty týdny počítají od poslední MS, takže na tebe sedí spíš ten osmý týden. A navíc v tom čtvrtém doktoři průkazky ještě většinou nedávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26849
21.12.05 08:53

Pracovní jméno máme ta nebo ten Slaninka. My jsme totiž Slaninovi.

Tamik najeď si na www.rodina.cz sekce bříška a je tam tabulka na výpočet termínu porodu buď podle data poslední MS a délky posledního cyklu nebo podle data početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.12.05 08:53

ahojky těhulinky :wink:

omlouvám se, že se k vám takhle vtírám, ale chci vám poslat odkaz na stránky, kde si můžete vypočítat termín porodu a zároveň vám tam vypočtou další důležitá data vašeho těhu - http://www.miminko.com/modules.php?…

moc vám držím pěsti, aby vaše těhu probíhalo v pohodě a vy jste v srpnu příštího roku drželi v náručí vaše mimísky :wink:

Jitulinda od Únorňátek a březňátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.12.05 08:55

Moc děkuji Mostule. Asi jsem tam byla tak zmatená, že jsem se přeslechla. Musím se na to příště přeptat, jdu na kontrolu v lednu, tak to snad do té doby vydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
21.12.05 09:17

Dobre rano,

my rikame mimi Fifik. To vymyslel pritel, protoze si je pry jisty, ze to bude kluk. Ja mu rikam zase Fifinka, abych ho pozlobila. Ale jinak budeme mit samozrejme radost z holky i kluka, hlavne, kdyz bude vse v poradku.
Tamiku, rozhodne to je ten 8. tyden, presne 7tt+5.
Ja mam mimi totiz 2 dny mladsi a tak 7tt+3. Ja jsem se doktora zeptala, jak to pocita :wink:
 Ivca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 09:32

Mostule moc gratuluju! Občas jsem vám „za zády“ pročítala diskuzi „čekatelky na //“ ale jedete tam raketovým tempem, takže jsem nestíhala… :lol:
Já měla poslední MS 15.11. měla bych být teda 5+1 tt. K mému fešáckému doktorovi jsem se objednala až 2.1. abych už po něm mohla rovnou loudit fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
21.12.05 09:38

Noggie: já tobě taky MOC gratuluju, já zase nakukovala do vaší „těhotná?“ a vím, že tvoje cesta k mimi byla složitější než ta moje :wink: Já taky doufám, že mi doktorka teď v pátek dá fotečku, abysme ji mohli nadělit pod stromeček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 10:00

Mostule máš moc hezký metřík… :wink: Já si raději počkám taky do toho sedmého týdne až mi gyndr řekne, že je vše OK. Dnes mě nějak pekelně bolí břicho, doufám, že to jsou jen běžné obtíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
21.12.05 10:09

Tak vám všem děkuju za odkazy, koukala jsem na to a už se maličko začínám orientovat. Asi ze mě budete mít legraci, jak nestíhám, no ale měla bych do toho názvosloví proniknout, že…
Ivča: 7 tt + 5? jako sedmý týden, pět dní (asi to se mnou nebude moc jednoduchý)?
Jinak mám ještě další dotaz, spíš pro všechny - jaká byla vaše cesta k těhu?
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
21.12.05 10:25

Noggie: mě to břicho ještě před 2týdny taky dost pobolívalo - to jak se roztahuje děloha. Teď ještě občas píchne, ale už to ustává.

Tamik: chápeš to naprosto správně :wink: Neboj, do toho se rychle dostaneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
21.12.05 12:47

Ahoj Tami vidíš jak ti to jde… :wink: Cesta za mimískem? Hlásím 6 měsíců intenzivního snažení a znehodnocení asi miliónu těhotenských testů… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26849
21.12.05 13:09

Naše cesta byla taky trošku delší. Od června snažení a co se týče testů, tak znehodnocený nebyl ani jeden, protože jsem vždycky MS dostala v termínu. To až teď je výjimka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.12.05 13:48

Tak jsem tu zas (a slibuju, že už nebudu :wink: ).
a k tomu, co probíráte, tak mě je tak všelijak, tajně doufám, že to bude stejný jak u prvního těhu - to jsem měla akorát žaludek na vodě a občas mě něco „natáhlo“, ale vždycky se to podařilo ustát, takže jsem nezvracela ani jednou (teda když nepočítám porod, kdy to ze mě lítalo horem dolem :D ).
Z vitamínů beru Mamavit, stejně jako poprvé. V prvním trimestru ho chci brát poctivě, protože to je nejdůležitější, pak už tak obden nebo vůbec, podle kondice.
A doba snažení? Vlastně to bylo stejné jako prvně a zadařilo se hned druhý měsíc, co jsme se rozhodli, že mimi chceme.
Pracovní název nijak neřešíme, ono se to zas nějak vyvine samo. Prvně jsme to různě měnili podle toho, jak se mimi projevovalo, jak vypadalo atd.

Ještě se chci zeptat, kdy jste byly poprvé na UTZ a co jste tam viděly? U prvního těhu jsemm byla později na břišním UTZ a bylo krásně vidět srdíčko, teď už má můj dr v ordinaci vaginální UTZ, takže jsme v pondělí na prcka koukali, ale byl tam jen gestační váček, nic víc vidět nebylo - byla jsem teprve 6tt+2, ale stejně mě to trochu zneklidňuje 8O . Jak jste na tom vy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.12.05 13:50

Hned na začátku samozřejmě mělo být - „a slibuju, že už nebudu kafrat“ :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení