Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, jj - třeba Jitula nás čte často komentáře si neodpustí…
Stofi tak ted budeme vyzvídat.
EVI CO TAM PROB9RAJÍ O NÁS????????
Holky, nějak mi to pořád padá
Už to píšu po několikáté…
Hlasovala bych pro okamžité uzamčení
![]()
Ivči - nic intimního nebo konkrétního k někomu jsem nečetla, ale třeba to, jak jsme řešily uzeniny nebo bonbony… Jsou to pitomý komentáře, který by nikdo vynášet nemusel ![]()
Beru vás tady jako super kamarádky, kterým se můžu svěřit a vždycky mi poradí, ale vědomí, že si to čte někdo, komu moje slova nejsou určený a pak to ještě s pohrdáním někde komentuje… ![]()
Tak, jsem si podepsala ortel, že budu na jedné zamčené diskuzi propraná
![]()
Leilo - myslím, že už jsi ho sem dávala, protože to mám nazvaný Perníčky od Leily
![]()
Tak, jsem přesvědčila mamku, aby jsme ji vymalovali obyvák a přestavěli jí to tam
Akce vypukne zítra! Dost se těším. Mamce to prospěje a já se vyřádím ![]()
V pondělí frčíme do Ikey pro doplňky a hlavně látkovou zástěnu k nám do obyváku a pak malujeme doma
Mám ráda změny, tak se nemůžu dočkat.
Píšu si seznam a doufám, že to do našeho prckoletu nacpeme
![]()
Nepotřebujete tam někdo něco??????? Nakoupím a pošlu
![]()
ahoj holky
po delší době jsem otevřla říjen a …
Evčo máš SZ a myslím, že něž něco vypustíš z pusy, mohla bys přemýšlet..... debata ve snažení (mimochodem nejsem členem uzamčené diskuze,tudíž nemám do ní vstup a nevím co se tam probírá) začala tím, že jsem napsala že se tchýně diví, že malý jí salám… pak napsala něco Zuzaa a myslím, že jsi to byla ty která se tam navážela do některých holek.....
Ivčo bud v klidu, když jsem tam ještě chodila tak se nikdo neprobíral...... chodila tak Evča a Zuzaa z října… ale nikdo nic neprobíral nebo nepomlouval co by se jiných týkalo.......
ano je pravda, že občas mrknu jak které říjnátko vyrostlo či co umí.....
Amy moc moc gratuluji
at jste zdraví a vše vám vyjde tak jak má
Safra, já mám odhad…
Jitulo - máš odpověď a buď tak laskavá a nevymýšlej si!!!!!!!!!!!!!! ![]()
V době, kdy jste probíraly se snažilkama uzeniny jsem se k vám zapojovala a neměla potřebu zrovna na tohle reagovat! Přišlo mi to od tebe hnusný! Poprvé, kdy se do někoho navážím je teď… Nemám potřebu probírat někoho za zády a už vůbec ne na někoho donášet… ![]()
To, že nejsi ve snažilkách je tvůj problém a neznamená to, že jsi tam nepsala!
Víc ti k tomu už nemám co říct!
Evi čeříš vody zbytečně..... ale úplně zbytečně… není to tak a nebylo.......
ha ha promin ale musím se smát, je to totiž fakt směšné......
Evi klid znas to o potrefene huse…
no Lindi je fakt ze na tu holcinu co sem nevchodi kvbuli pribuzenstvu jsem zapomnel apritom to vim… a tyhle vpady obcas nakukujicich a pritom se svymi problemy zavrenych- mi taky vadi… takze ANO zamknout- myslim ze to bude temer jednohlasne
Evi fajn ze je A lip ![]()
M v jeslickach pry usnula krasne v 11,30
a spala 1,5 hodiny
obed pry nic moc ale neresim- ted laduje presnidavku tak dobry- jen ze nepije- no nepila nikdy… narazove 3× za den a vic nic no… pry pres spanim vykrikovala bobu bobu al enevedeli ze je to voda no… (vodu vodu) tak jsem jim rekla at ji priset daji vedle postylky lahev no… ale zas bude vysirat s curanim to si nevyberou chi- ale jinak pry si hrala a tak…
Ivco blby kdyz to neutika co… ![]()
a vic nevim baby a jdu k cacorce
jsem pro zamknutí - ANO ZAMKNOUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gábi, tak to malá zvládá úplně suprově ![]()
Evi, neřeš to
A mysli si něco o ![]()
Tam je taková zima, že jsme to jenom obešli a šli domů, fuj.
Zamčení - zatím je to tedy, 10× ano, 2× je mi to jedno
Evča - Evi, kamarádka je těhotná a má taky strach, ale já myslím, že ono tě to přejde, nebudeš mít čas nad tím uvažovat a říjňátko je přeci supr
Cože?? Jako , někde probírají naše problémy. No, to je přesně ono, to, že někdo odsuď nechodí jinam, neznamená, že nikdo nechodí k nám ![]()
Ivča - ty vole, tak to musel být slušnej opruz ![]()
Leila - já taky ne, pravda, občas kouknu do jarňátek, jsou tam příjemný holky, ale jen nakouknu, nemám potřebu probírat já nevím, jejich věci a oni tam většinou čekají po prvním mimču, tak se to hezky čte, ale jinak taky nelezu jinam, kam nepatřím ![]()
Evča - a to je právě to, co je ale u zamčených diskuzí zakázáno. Komentovat, co se píše v jiných, otevřených, diskuzích!! Resp. takhle, můžeš to komentovat, to ti nikdo nebere, ale né slovně jako např „hele, holky, četli jste, jak ta Pepča z dubňat oblíká to svoje, no ta je trapná, co“ takže takhle.
Leila - jo, jestli to funguje na ID jak psala Zuz, tak se tam asi od vašich nedostaneš ![]()
Jitula - díky
Gábi - počkám tedy do večera a pokuď nikdo nebude nijak extra proti, požádala bych Lesinu, jestli by to šlo nějak zařídit a docela mě mrzí, podle toho, jak tu kdo odpovídá, že jsem se neosmělila dřív
…
Hele, já mám z Madlenky takovou radost, ale opravdovou, né jen tu ze zdvořilosti psanou, je šikovná a tleskám jí, dej jí za mě pusu.
Lindi diky- vsak ja taky kdyz sem neco napisu tak to myslim vazne- uprimne- na zbytecne kecy n emam ani cas ani chut
takze kdyz neco napisu tak opravdu tak ze to je pravda- fakt je mi lito kdyz je nejakej " nas" prcek nemocnej nebo kdyz ma nektera z holek ktery mam rada( a to je velika vetsina tady) potize.Jsem rada ze vas tu mam baby- i ted mi to treba hrozne pomohlo - hlavne teda Bibca a Evca na ICQ- no jo to je to nase drbani po vecerech…ale i to ze to muzu napsat sem tak mam radost- asi jako Ty ze jsi tehu a jako treba Sabri ze nevyhoreli
a stofi ze Nikca dela ksichty
a Ditiska ze nerodi a nerodi a ivca ze v praci je to opruz a capi ze holky tropi blbiny a tak podobne- nebudu jmenovat vsechny- bych se uz odsud nedostala
me tohle vykecani dost pomaha a uprimne- jsem PYSNA na M ze to tak zvlada- bala jsem se hrozneho problemu… takze me moooc tesi ze na nas nekdo mysli(jasne jeste na nas mysli babi a moje kamaradky tady ale cim vic tim lip
)
ezis zas kecam
jeste Ti lindi pisu SZ
Amynka píše:
Sakra a proč si začínám připadat jako „černá ovce“
Amy, nechápu… ![]()
Amynka píše:protoze jsi prdla a mlatej s Tebou tehu hormony
Sakra a proč si začínám připadat jako „černá ovce“