Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
24.10.08 12:23

Jé teď tu byla pošťačka a donesla mi ubrousky co jsem si objednávala, mám radost. Dělám si vánoční ozdoby tak se na to můžu večer vrhnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 12:25

Sabri jo ta mi letos teda pila krev ta kožešina,. Taky jsem sháněla bundu a byla skoro na všech. Ale už jsem koupila a bez. Tu bych nevydejchala, hrozně se mi to nelíbí. ALe byla to fuška jí sehnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
24.10.08 12:27

Leilo, díky. A jak dlouho je pečeš Takže fakt stačí upéct až před vánoci, ne teď? No paráda!!!

Sabri a co budete s tím záchodem dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 12:30

Sabri to je nevýhoda velkých měst, takovou prkotinu ti tam nikdo neudělá co? Tady ti to udělá první chlápek :wink:

Bibi no jak jsem je pekla teď, tak ještě ten den jsme je jedli a pak druhý a třetí. Pak už nebyly. Jsou fakt měkký. Dělala jem je jen z půl dávky, tak je třeba taky zkus a uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
24.10.08 12:31

holky kdyby jste náhodou šly do zamykání dizkuze tak mi prosím taky potom pošlete heslo čtu vás i když někdy třeba po dvou dnech.díky

perníčky super taky opíšu recept :lol:

jdu se oblíct teď jsem se dočetla že musí být prsa v teple když se kojí a mě je nějak chladno :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 12:32

Leila - na tom asi něco bude, že to máš z tý hospody, sakra, jsem si měla vybrat jiný povolání, by mi to hned doma jinak odsýpalo :D Moje mamka takhle zase otipuje těhotný pohlaví :roll: a strefila se snad pokaždý, jen jednou jí to nevyšlo. No, ono na každý asi platí něco jinýho, na Sáru to taky platí, né, že bysme se překřikovali, ona mlela o něčem, já o něčem jiným, to né, ale vysvětluju jí to a snažím se jí upoutat pozornost na něco jinýho, no jo, no. Ale neboj, ona z toho Nelča vyroste.
No, nějaký zateplený potřebuje, jako zateplený fleecem, nebo něco takovýho, vloni měla teploučký manžestráky, byli super. Recept kopíruju do receptů a udělala bych je.

Sabri - hele, zkus si zavolat nějakýmu soukromníkovi, oni jak dělají melouchy, tak by to mohl spláchnout s něčím jiným, takhle to dělá kamarád. A to si to jako máte opavit sami? :x My měli taky, ten z Ikey, je výbornej, miluju ho a tak vonííí. Měla jsem jen ten hrneček, bílý, z Ikey za 9Kč, jak prodávají a jsem si ho vyloženě vychutnávala.
Jojo, je, taky jsem se dívala, měli je i v Tescu s tou kožešinou, ale ono se to dá i odepnout. Já mám nový kabát a má kožešinu kolem krku a už ho nosím, jak je zima, tak jsem se dívala kolem sebe a fakt je to letos asi móda :nevim:

Luci - Lucko, ty jsi pro nebo proti, nechci, aby se to odhlasovalo a ostatní k tomu nic neřekli, každý má právo si říct, jestli chce, nebo ne. A heslo by dostal ( v případě, že by se řeklo ano, to píšu schválně, protože jsme si neřekli, že to tak bude :wink: ) každý z října2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
24.10.08 12:39

já jsem pro jak chodím do srpen-září s Lindou tak jeto lepší fakt si tam holky píšou různé intimní věci o kterých by asi nemluvili takhle veřejně a máme tam telefonní čísla

Lindi jak se cítíš v druhém těhu?hrozně to utíká co?už ani nevím že jsme těhu byla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 12:40

Leilo, já se po Márovi taky nehýbala tak tajně doufám, že po druhý to už bude lepší. Ono to není že by jsme tento měsíc přišli o nějaké peníze, ale jemu se načítají za rok nějaké body které pak může proměnit za peníze a v tom finále by jsme přišli o hodně. Tak nakonec s námi pak bude, když už si to vymyslel že může být s Markem doma a nemusí plácat dovolenou :lol:
Jinak jména máme : Dorota a matouš a co to bude to se muíš nechat překvapit :wink:

Já mám recept na tvrdý perníčky, ale já je miluju právě proto že jsou tvrdý. akorát dnes se mi teda nepovedli, mám to z polohrubé mouky a nějaký řídký… takže peču jeden plech a pak se rozhodnu jestli nepoletí do koše (těsto) :roll:

sabri jj, na vesnici zajdeš do hospody a hned máš 3-4 chlapi co ti to opraví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 12:48

Lucka - a vy jste zamčený? Asi jo, že jo. Mě ta kamarádka říkala, že si tam holky začali říkat víc věcí, prostě ti to nikdo nečte, no. Luci, kolikrát nemít to břicho, nevím ani, že jsem těhotná, letí to hrozně rychle a trochu mě mrzí, že si to nemůžu užívat tak, jako se Sárou, není na to čas :( však víš sama. Co Lindička? A Matýsek?

Ditiska - jé, tak jste nakonec dali Dorotku, to je krásný jméno, moc se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 12:49

čau holky,

k zamykání - onehdá jsem o tom přemýšlela, že se všechny měsícové diskuze pozamykali a my jsme skoro jediný, co jsou veřejný…
Nejdřív jsem byla proti, teĎ je mě to celkem fuk…

Marečkovi všechno nej nej :-)

Sabri, kožešina na kapuci je ted v kurzu (byla už i minulej rok), já ji mám na zimní bundě i na vestě, mě to zas tak moc nevadí a líbí se mi to, ale mě to jde u obou bund sundat, takže v tomto není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
24.10.08 12:54

LIndi tak to máš pravdu moc jsem si to těhu neužila akorát začátek ablinkací období to jsem u Matěje neznala ale pak to byl sešup :lol:

a teď taky Linda už má dva měsíce a já ani nevím jak to uteklo :roll: strašně roste do délky tak je taková dlouhá a hubená no jo no Matěj byl na UM a to je asi znát :lol:

noci už se spravili a dokonce opět Matýsek spí po o tak sjem moc ráda teď chrupkají oba tak je to super :D

a co říká Sárinka že budete mít mimi?

všem oslavenečkům,kterým jsem ještě nepřála všechno nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 13:01

Štofi - píšu tě k neutrálům :wink:

Luci - včera jak jsme byli u Jíti a Zuz tam měla Verunku, tak jsem si zrovna říkala, že je to jak včera, co se jí narodila a budou jí pomalu 3 měsíce. A kojíš jí teda pořád, psala jsi, že s tím máš trošku problémy, že jo.
Sárinka, no, tak je nadšená, maže mě, když jí krotím, aby mě nekopla, tak ukáže prstem a že je tam mimi a musí opatrně a hladí mi břicho, pusinkuje ho, je v tomhle fakt zlatá, myslím, že bude hodná ségra. Já prý byla taky, až na to, že jsem byla menší a dělala jsem věci, který Sára už neudělá, protože ví, že se to nemůže ( já bráchovi dávala párek, máslo, v porodnici vyfásl facku apod. :D ), ale prý jsme se měli moc rádi a Fildu jsem jako bráchu bránila. A co Matýsek na Lindu? Bere jí, nebo je mu fuk, nebo žárlí. Kamarádka má dva kluky a má tu třetí variantu a je to jediná z kamarádek, která to tak doma má, většinou jsou ty starší na ty mimina hodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 13:02

Leilo, tak ty pernicky asi zkusim taky, vetsinou mas dobry recepty a takovy, co se hned povedou, tak me to naladilo.....hmm tak je ukladam…

nevim no…zkusim kamosky chlapa…on je docela „handy“ a uvidime.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 13:04

Sabri, kdyby jste bydleli blíž, tak by to Radek sfoukl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
24.10.08 13:10

zatím kojím malá přibírá hezky akorát já mám nervy jestli jí to mlíko stačí a tak různě teď si vymyslela fajnou hru před kojením bulí jak blázen tak jí dám prso to má ještě větší amok tak musíme na balón počkat až trošku usne a pak šup prso do pusy no dělá to tak od páté večerní tak to přikládám tomu že je už asi fakt utahaná bo moc nespinká,ale aspoň krásně chrupe v noci budí se jenom jednou na mlíko tak super.

no Matýsek je hodný dává jí dudlík a pusu nosí pleny a už jí chce u přebalování mazat dupku no ale to nejsem moc nadšená bo než jí namaže tak je ta malá šmudla počuraná :lol:

tak to je Sárinka šikovná to budeš mít velkou pomocnici :lol:

jo a Matěj už dáváal Lindě taky tyčinky no aspoň je vidět že není lakomý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí