Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7461
24.10.08 10:56

Ja jsem pro zamknout, taky se obcas bojim neco napsat…a funguje to teda tak, ze si nikdo jiny nebude moct cist, co si my tady napiseme? Pokud ano, tak za me ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 10:58

Diti - hele, já si tipnu, že máš do neděle porozeno, i podle toho, co vyvádí Mára :D :wink: Hehe, manžel dobrej,co :? bych mu přála si to vyzkoušet :) Jo, to jo, to funguje jen na nějakým přístupovým heslu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 11:00
capinka píše:
Ja jsem pro zamknout, taky se obcas bojim neco napsat…a funguje to teda tak, ze si nikdo jiny nebude moct cist, co si my tady napiseme? Pokud ano, tak za me ANO.

Capi, jo funguje to tak, máš zvlášť diskuzi, která se ani nezobrazuje v posledních příspěvcích vlevo na liště a k týhle diskuzi mají přístup jen lidi s povoleným vstupem, ptala jsem se na to kamarádky už někdy v červnu :wink: To říkám, není to můj momentální nějaký výmysl, přemýšlela jsem o tom už dýl, jen se mi s tím nechtělo na ven, no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 11:02

Amy taky bych mu to přála, bohužel to nejde :twisted: . No já budu mít i zadostiučení, že tu bude s Márou úplně sám, alespoň těch pár dní co budu v porodnici. Teda pokud to vydrží a nenakvartýruje s k babi :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 11:10

Uf, tak ještě ložnici a chtěla bych i koupelnu, miluju čerstvě umytou, vonící koupelnu.

Diti - a bude s tebou doma až se vrátíš z porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 11:27

Amy záleží kdy porodím, dovolenou má už jen na 5 dní a chce si nechat ještě něco na vánoce. a kvůli benefit bodům si nechce brát hlídačenku (to by jsme přišli o hodně peněz) takže se uvidí, ikdyž teď ještě na něco přišel tak nevím :roll: . ale kdyžtak domluvil babičky aby se vystřídali :wink:

tak já zatím stihla jen umýt nádobí :? a jdu ještě mrknout na recept na ty perníčky pořád mě hlodaj v hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 11:29

tak linecký hotový i slepený už jenom namočit a ozdobit. Zase se mi srazil krém, jsem nemehlo :twisted:

L vzal Nelču k našim a vrátí se kolem půl jedný. Tak chci ještě stihnout oběd, udělám asi bramboráky ale už mám toho vaření dost :? Nelča že se těší k babičce je tam i brácha ale než odešli tak zase scén že musím jít s nima. Já fakt nevím kdy se tohohle zbaví a proč to dělá? Vždyť jede k babičce kde jsou na ní všichni tak moc hodný, mají jís trašně rádi, hrajou si s ní, jde s ní táta, proč nejde normálně nebo se třeba netěší? Někdy mi přijde že se chová jako nějaký dítě kterýmu je někde ubližováno, ale já to prostě nechápu, všichni jí milujou, jsou na ní hodný, rovna u našich se na ní nikdo ani křivě nepodívá a běda když zvednu hlas já :lol: No nevim co tohle má pořád znamenat :?

Ještě k tomu zamčení-pokud by to mělo být tak že by se tu bál někdo něco psát tak jsem teda taky pro zamčení.Je pravda že já jsem vás zaty roky začala brát jako kamarádky a řeknu vám taky kde co a taky si kolikrát říkám ty vole kdyby tohle někdo četl…ale já asi nemám důvod, tady emimi nějak nefrčí i když se otevřeli doskuze J čechy nebo Strakonice tak tam chodili asi 4lidi a vůbec se to nerozjelo, takže si nemyslím, že by mě tu někdo vyhledal. Ale myslím tím pro ostatní vždycky to tu fungovalo tak že se tu člověk mohl vykecat tak ať to tak funguje dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 11:30

Diti ser na perníčky ty už nestihneš sníst :lol: :lol:
Teda 5dní dovolený a ještě na Vánoce? To ti teda doma moc nepomůže :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 11:40

Jé a teď mi volal L že musí jet na noční, kluk co jí měl mít donesl neschopenku a volal mu. Paráda, takže zítra bude chrnět a já budu dělat všechno sama s Nelčou. Kdyby alespoň v poledne spala :? Tak si jdu udělat alespoň ještě pomazánky ať nedělám všechno zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 11:41

Diti - to chápu. U nás asi bude hlídat mamka a potom bude se mnou doma Jeník. Add perníčky :lol: kamarádky nejlepší kamarádka přenášela a furt nic, a ona ráda peče, tak si zadělala na perníkový těsto, pěkně ho hnětla v rukách, a opřela se do toho a rup, prdla jí voda :lol: takže perníčky asi mají něco do sebe :wink:

Leila - ty máš v zadku vrtuli, nebo jak to děláš, že jsi tak rychlá 8O Já linecký nejraději s rybízovou marmeládou. Hele, tak to zkus ignorovat ( asi těžko, co ), jako, řekni jí, že pojede, mávej jí apod. prostě jako si toho nevšímej. U Sáry, když je protivná a takhle blbne, tak tohle pomáhá, prostě mluvíme o něčem jiným, sice je to tu jak u blbců, dítě řve, že něco chce a ty mluvíš a ukazuješ něco jinýho :D ale za chvíli je klid.
To zamčení - jo, je to z důvodu, abychom si tady všechny mohli psát otevřeně co chceme, aniž by si to kdokoliv jiný přečetl. Nebudu jmenovat, ale jedna osůbka od nás sem přestala chodit, kvůli tomu, že jí tady vyčmuchal někdo z rodiny. A já vás taky beru jako kamarádky, kolikrát jsem předělávala příspěvky, že to sem napsat nemůžu :) Počkáme co na to ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 11:50

Leilo, jako jak nestihnu sníst?? ty chci do porodnice. už jen přimíchat mouku a můžu začít vykrajovat :lol: :oops:
Amy tak nevím jestli mám míchat aby mi nerupla ta voda. david je v práci 60km daleko tak aby to stihl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 11:52

Diti , hele, já tak blbě čtu. On má už celkem jenom 5 dní dovolený, že jo. Já myslela, že má 5 dní ještě teď s tebou doma a že si chce ten zbytek nechat na vánoce. No, tak to ti doma fakt moc nepomůže :? :( Přijede ti aspoň maminka hlídat. Jo a on si může na Marka vzít normálně paragraf, až bude hlídat, co ty budeš v porodnici a nemusí si na to plácat dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 11:53
ditiska píše:
Leilo, jako jak nestihnu sníst?? ty chci do porodnice. už jen přimíchat mouku a můžu začít vykrajovat :lol: :oops:
Amy tak nevím jestli mám míchat aby mi nerupla ta voda. david je v práci 60km daleko tak aby to stihl :lol: :lol:

:lol: :lol: 60 km, to je cca hodina svižný jízdy, to by nemusel stihnout, tak jen zlehouuučka míchej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 11:55

amy, já mu to říkám od začátku, že je na to „paragraf“ a on pořád s těmi body…, ale právě včera přišel s tím, že je to ze zákona… :potlesk: :potlesk: tak právě proto píšu, že nevím jak to vymyslí :lol:
jemu je někdy něco těžký vysvětlit a když mu cpu ať si zavolá na mzdovku, tak na to je moc chytrej… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 11:58

tak zlehoučka míchám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie