Poradna duly
Jana Čurdová
Bibi, to je teda narocny povolani.....to se krade i v sekaci ![]()
super, ze si Lucinku babicka vezme, by se tam asi nudila…
Gabi, tak jinou skupinku, hi hi hi to jsi dobra
ty jo Madlenka je taaaak sikovna!!!!
No tak jsem si pěkně přežrala pupek a jsem v pr…tak si snad stihnu vyžehlit mundur do rachoty. ![]()
Já dělala dušenou mrkev.Zítra spáchám znojemskou a o víkendu jdeme na oběd ke tchýni.
Bivbi, takový sekáč by se mi tady taky líbil…ale promiň, jak jsi to napsala, tak jsem se musela smát - jsem si ty dvě babky představila, jak kradou rifle, to je sranda…Ale jestli to pak musíte dát ne ze svého, tak to sranda není, jen jsem si představila.....
Leilo, takových darů s tolika příbuznýma, to je mazec, my si nedáváme ani s bráchou, nebo našima, jenom pro děti, ale to taky jako já třeba pro bráchovy kluky ne, ale oni teď už pro Ríšu k narozeninám dali, tak budu muset taky něco malého koupit.....
Bibi, hezke metriky!
Sabri, mam stejny problem s vodou, zachody nam protekaji pravidelne, zrovna dnes zase jeden zacal, tak jsme zastavila k nemu rpivod vody a muisme vymenit cely vnitrek. Opravovane uz je to nekolikrat..ach jo.
Bibi no vidíš já jsem fakt blondýna
Jsem si myslela že jenom prodáváš. To mě vůbec nenapadlo že to taky vybíráš a že to třeba ižehlíte
A to vykupujete i od lidí? Ježiši ty se máš já bych tam nechala všechny prachy. A to si tam můžeš prodávat věci po Lucce co?
No nechytla, byly tam, ptaly se na milion věcí, prolezly celý krám a odešly a zůstalo po nich prázdné ramínko. Pak jsem se dozvěděla, že jsou to notoricky známé čórkařky…takový babizny ![]()
Není to náročný, baví mě to, nenudím se tam, ale prostě není čas si hrát s děckem nebo přečíst knížku nebo tak něco. Prostě normální práce jako jiná. Tak mizím.
Sabri, snad ten instalatér dorazí brzy.
leila píše:
Bibi no vidíš já jsem fakt blondýnaJsem si myslela že jenom prodáváš. To mě vůbec nenapadlo že to taky vybíráš a že to třeba ižehlíte
A to vykupujete i od lidí? Ježiši ty se máš já bych tam nechala všechny prachy. A to si tam můžeš prodávat věci po Lucce co?
nene, nevykupujeme a po Lucce si prodat nic nemůžu, bohužel. Je to jen výhradně dovoz z Anglie. Pereme, sušíme, žehlíme…Ale nakupuju tam jak vzteklá
![]()
tyjo, to já bych tam asi taky nechala peněz jak želez, to by mě taky bavilo se tam v tom hrabošit, pěkně v klídku…
bibi kraaaasny metry
At ti to v praci utece- a Ivce taky!!!!
Leilo mas moc pekne nekoupeno- ja hrozne rada davam darky ale ted kdyz jsem fonancne omezena tak je to tezsi.ale tak neco maleho dam vzdycky- a babi i neco vetsiho- na te proste setrit nebudu- to radsi budu jist rohliky chi- mmch me diky jeslim odpadlo vareni tepleho jidla hec hec- a jidelnicek. na dnesek byl ten karbos s bramborem a kureci polivka- a kompot ale to M nezna- ja kompoty mejak mnekupuju tak ho nemame no- takze tennejedla ale tak priste- a zitrejsi jidelnicek reknu zitra- a na svacu pomazanka z Luciny ![]()
Tak já bych nechala peněz jako želez kdekoliv,jen kdyby byli
![]()
Mě by havně bavilo že is můžu vytáhnout ty nejhezčí hadry pro sebe ![]()
Gábi já taky miluju dávat někomu dárky
Kompoty N taky nezná ale minule obědvala u kamarádky a ta jí dala broskev po obědě a ta jí slupla a ještě si přidala. Chutnala jí,a le taky to beru spíš jako ňamku a ne jako prostě po každým obědě
mmch Stofi uplne ji vidim jak se nikca sklebi- no jo a co nadelas…
M usnula ![]()
Ty jo takže Nela tu nespí jediná jako každej den co? Už prostě nechodí ani do postele bereme jako hotovku že enspí
Ale tak na Madlenku je toho asi teď dost tak možná proto co?
Gábi a co jíš když nevaříš?
JJ leilo pocitam ze nespi protoze vstava zaroven se mnou- proste se probere- nevyhoda garsonky ze ji budim- vecer az tak ne ale rano uz proste nespi tak tvrde- takze mezi 6,15 -6,30 vstavame a pak je toho fakt na ni dost.. jinak by nespala
a nevarim- pto jednoho se mi nechce- ja se nejak odbydu a v praci budu chodit na teple jidlo- v hypernoe byvalo spousta rychlych obcerstveni- ruznych- od klasiky pres cinany po albance- a ted toho bude jeste vic ![]()