Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7461
23.10.08 09:38

Ahoj,
u nas taky prsi a je hnusne. Taky nevim, co delat cely den…
Vcera sjem byla na te kalanetice a jsem zklamana. je to fakt spis rpo starsi, predcvicuje tak 50-leta pani, mirne korpulentni, ale teda jako klobouk dolu, je velmi pruzna a vydrz ma taky. Ale proste me nemotivuje. Taky to neni takova makacka, jakou ja potrebuju. No ale zaplatila jsme si to na pul roku, tak budu chodit, zase porad lepsi tohle nez nedelat nic, ze. V Praze to bylo uplne o necem jinem, tam nam cvicila krasna mlada holka, telo vymakane…porad nam rikala, jak co delat, pocitala, hecovala nas…to se to cvicilo! :lol:
Diti, co je ten Hamilton? Taky to nevim. No a teda za chvilku budes asi doublematka, co? :wink: Tak sup sup, jsem zvedava, co budete mit. :wink:
Leilo, vcera sjem rikala manzovi, ze uz mas nakoupene vsechny darky a on na to:" Cos cekala, vzdyt je to Leila." :lol: Me docela jako pobavilo, jak vi, kdo je Leila. Jsi asi nezapomenutelna. :lol: Ale ja jsem to zase uvedla na pravou miru v tom, ze jsi vyborna hospodynka, jako ze varis, peces, zahradnicis, tak to cumel! :wink: Asi si myslela, ze jen nakupujes. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 10:10

tak teď mě vzali málem všichni čerti, bože já jsem vytočená, jsem si tu napsala román a madam mě vypla PC a ještě se blbě uculuje :evil:

takže diti, mě udělali Hamiltona ve středu, ve čtvrtek během dopoledne mě odešla zátka, večer začly bolesti a v noci praskla voda, takže se to rozběhlo do 24 hodin :wink:

Pasti - usla jsem u druhé reklamy a vzbudila se až po bulváru, takže jsem to neviděla :( , ale příští středu se podívám na slovákách a nebo vlastně už můžu i na tom jejich novým webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.10.08 10:18

Ahojky,
no co to vidí oči mé. Chvilku tu nejsem a Amynka je 5 měsíců těhotná. A to jsem tu nebyla maximálně 14 dní :lol: .
Lindi, moc gratuluju!!!!!!!
Si mě předběhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
23.10.08 11:51

ahoj holky

deti spi a ja tu vesim pradlo.....a trochu uklizim

nevite nekdo, koho mam zavolat, kdyz nam proteka zachod.....je mi jasne, ze tam je asi vapenec, ale za boha se do toho s manzelem nemuzeme dostat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
23.10.08 12:30

Sabri instalatéra :wink: :lol:

Capi no to teda je dobrý že mě manžel zná podle nakupování :lol: Alespoň že jsi mu to vysvětlila :lol: To mi připomíná že jsem nedávno doma něco řekla a byla jsem úplně mimo (myslím že se to týkalo zrovna politiky, kde teda nevím nic) a manžel mi řekl ať se obarvím ještě víc na blond :twisted: :lol: :lol: Tohle mi to tak nějak připomnělo :lol:
A dneska mi poslední dárky přišli-pro mamku, tchýni taťku a sebe 8) Objednala jsem jim ty polštáře s paměťovým efektem a pro sebe jsem ho už taky dlouho chtěla tak jsem zvědavá jak se nám bude spinkat :lol: A k tomu mám ještě nějaká věci pro ně, takže jsem fakt hotová kromě manžela :?

U nás se udělalo docela hezky, šli jsme k našim a jeli s nima pak nakoupit a teď nás dovezli domů. Povědila jsemprádlo z postelí co jsem ráno převlíkla a udělala na večeři rybičkovou pomazánku ( Gábi ještě že tě máme) :lol: Dneska mají studenou večeři
A N se zase neodebírá do pelechu, už tam ani vůbec nechodí, nedostanu jí tam :? Naštěstí je moc hodná. Já sjem tak ráda za tu výbavičku do kuchyňky moc se jí to líbí a pořád u toho sedí a jsem si jistá že ta kucyňka co dostane se jí bude moc líbit, tak se těším jak se na ní bude v sobotu tvářit

A ten ekzém-včera jsem Capi koupila to bambucké máslo a natírám, předtím tím excipialem a má to skoro OK, malinko suchý ještě jo, ale vůbec už ne červené. A doktorka by jí dala hormony, fakt jí radši neposlouchat. Jsem ráda že mám v tomhle svou hlavu. Kamarádka tam chodí s holkou a tý budou 3, má vypadaný zuby z ATB a za ty tři roky měla už sedmery, což mi přijde hrozný :? A nezamyslí se nad tím že by spousta věcí možná šla řešit jinak

Ještě ten Excipial-už jsem se jednou ptala ale odpověděli jste mi různě, tak nevíte někdo jak je to přesně-může se používat normálně jako tělové mléko na střídačku s tím Bubchenem kterým jí mažu a nebo je to braný spíš jako lék?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
23.10.08 12:32

Sabri - instalatéra

Hamilton třeba tady https://www.emimino.cz/modules.php?…

Tak nakonec se mnou Luca do práce nejde, volala babi, jak se máme a že je jí dobře a jestli jí nechci L. přivézt. Tak jsem toho využila. Myslím, že 4 hodiny by mi tam nevydržela.

Gabi, jak dnes Madlenka?

Evi, co Adámek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
23.10.08 12:34

Leilo, to ti asi nejlíp odpoví Gabi.

Hele tak hoď tipy, co jsi nakoupila všem k Vánocům. Mám z toho těžkou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
23.10.08 12:39

bry den
M jeste sedi na nocniku ale pujde do hajan :-)
teda snad- pry vytuhla na prochazce v kocarku ( vozi s sebou jeden kocarek pro dvojcata a deti se stridaj vetsinou ale pry ji nechali kdyz usnula :-) ) byla jsem smirovat ale jaksi jsem videla jinou tridu-chi- jak maj vsichni stejny oblecky tak je stejne prd poznat kdo je kdo :-) a svacinu ejedla ale obed pry cely-ufff takze dobry .-) zitra tam zksui spat…

rano jsem pockala za dverma jak dlouho bude plakat a jak jsem zavrela dvere tak asi minutku a dobry- pry si tam neco sudla s panenkam a ajinak nic ale to neva- me staci ze neplace a ze uz zacala jist( jsem rikala ze vyhladovi :-) )

Leilo muzes mazat furt :-)

Bibi tak dobry ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
23.10.08 12:58

Gábi to jsi dobrej šmírák :lol: :lol: no měla jsi ji dát na hlavu antenku.

Diti hele lepší ted než za 14 dní,oni ty děti dost ještě povyrostou.Držím palečky,To to uteklo. :wink:

Já nějak nestíhám.Já to nechápu jak je to možný.Pořád něco dělám a prd je tu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
23.10.08 13:04

Gabi, tak to je fajn. A co jídelníček, nebyl by zase? :)
Jj, jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 13:07
Ivulee píše:
Gábi to jsi dobrej šmírák :lol: :lol: no měla jsi ji dát na hlavu antenku.

Diti hele lepší ted než za 14 dní,oni ty děti dost ještě povyrostou.Držím palečky,To to uteklo. :wink:

Já nějak nestíhám.Já to nechápu jak je to možný.Pořád něco dělám a prd je tu vidět.

tak to jsem na tom stejně :lol: ale dneska už mám nervy na pochodu :? a k tomu se ještě Nikol dneska 2× pochcala, jako štve mě to, ale vytáčí mě do vrtule, když jí to vyčítám a ona má takovej libovej výraz a pousmívá se, že bych jí najradši jednu střihla (já to v pubertě asi nepřežiju…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
23.10.08 13:07

Ivet přesný, taky nevím proč to všechno dělám když nic není vidět

Gábi no vidíš, už jí a hraje si, paráda. Skvěle jste to zvládli, jste šikovný já to říkám pořád. D9k za ten Excip :wink:

Bibi super, že máš hlídání asi by se tam nějak zabavila,a le 4hodiny by byly dlouhý. Tak ono tam taky nemáš lidi pořád ne? Spíš se tam asi objeví jednou za čas někdo nebo ne? Tady právě když jdu někam do sekáče tak tam žádnej nával není, tak max 3lidi najednou,t ak by se to určitě nějak zvládlo, ale takhle je to lepší

Bibi no koupili jsme ty polštáře ten je pro tchýni, mamku a taťku, k tomu ženskejm šálu a parfém, tátovi předplatný myslivosti a taky parfém, babičkám balíček z dia výrobků (maj sukrovku) takovej hrneček na dělání sypanýho čaje-obě je mají rádi a kvalitní čaj k tomu a parfém) _každý jedne balíček,a le jsou stejný :wink: dáváme si dárky i s tetou tak ta miluje Itálii a moře, takže takovej balíček s kosmetikou ze soli z mrtvého moře (to jí závidím a nejradš bych to vytáhla :lol: ), bambucké máslo, svíčky s motivem moře, olivy aroma lampu to všechno taky v takovém balíčku. Dětem švagrový pro kluka lego a pro holku panenku Hello Kitty-nazrazila jsem na ní v Puntanele a je krásná a každýmu polštář-princeznu a to červený auto. Bráchovi LCD monitor a s nikým jiným si už nedáváme, tkaže hotovka. Pro Nelu jsem psala a Lukana vyřešenýho nemám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
23.10.08 13:19

Leilo díky. Z toho už se dá něco vybrat.

No nával tam moc nebývá, navíc je tam dětský koutek s videem, ale pořád je co dělat. Navěšuju zboží, přjímám ho, skládám prádlo ze sušičky než se bude žehlit, každý týden se mění 2 velké výlohy, pořád se kontroluje, jestli není něco zmačkané nebo špatně pověšené a okamžitě se to žehlí, na to je šéfka pes, ale je to dobře. máme aspoň dobrou pověst. Lidi vejdou do dveří a hned hlásí, jak nám to tam voní čistotou. No a krom toho lidi kradou jak vzteklý, minulý týden mi tam čórly dvě babky rifle, takže máš pořád oči jak na štopkách. To víš, že by to Luca nějak musela vydržet, ale takhle je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
23.10.08 13:20

jo to je presny.....neco delam.....a houby je videt, se na to muzu.....

no jo uz tu byla kamoska, tak mi nejakyho instalatera dohodi…docela sila, jsme tu dva roky, voda silene tvrda, to mi vse asi brzo odejde.....

detem delam zapekane brambory, oni ten ryzovy nakyp moc nechteji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 13:22

Bibi a chytla jsi ty babky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie