Poradna duly
Jana Čurdová
JitkaD - taky se těším, až pokecáme
Mám a jsem zvědavá, jak se to tu pak bude rodit, pak je Soník a pak Jejek a potom Zanka, jestli tu není někdo další, co?
Jinak o ničem zá:,–(ním nevím, že Madlenka chodí do jesliček, víš, ne a zvládají to s Gábi krásně ![]()
Musím jít, tak dobrou noc všem
Amy ale já si myslím že jsme ti stejně moc nevěřili. Říkala jsi to tak nějak jinak. Já nevím já mám na tohle asi 6.smysl, prostě já tohle většinou poznám-na kamarádkách ovšem. je divný že to funguje i u člověka kterýh v podstatě neznám ![]()
Ale myslím že jsi nepřesvědčila ani tu Capinku a ještě někdo to myslím tipoval nebo jen my dvě?
No je to fakt pecka
nerozumím tomu jak píšeš že opakování je pecka asi jsem tupá ![]()
Hele a je to záhul daleko větší viď? A to jsi ani neblinkala ráno? Vždyť jsi si vůbec nepostěžovala
To já tu pořád s něčím brečíma těhotná nejsem ![]()
My jsme před chvilkou přijeli z pohotovosti ![]()
Adýsek se praštil do hlavy a za hodinu mu vylítla horečka - měla jsem strach, protože, jak nespal, tak nemluvil, usínal v sedě i za pochodu a celkově byl jinej…
Ale jsme doma a snad je všechno v pořádku. Budu spát u něj a hlídat celou noc…
Omlouvám se, vím, že se to teď do oslav nehodilo, ale muselo to ven…
Lindi - tobě to taaaaaaaaaaak strašně sluší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normálně si poklepej na rameno, že jsi to vydržela neříct!!! ![]()
Já to snad nevypnu ![]()
Leila - mám taky jednu kamarádku, dobrou, hodně mě zná a ta to taky poznala, v době, kdy jsem měla ještě o 2 kila míň, jak mi bylo zle a byla jsem prostě jiná, to neutajíš, zvlášť před člověkem, kterýho znáš a on tebe
Stačilo se na ní jenom podívat, že potřebujeme rychle dostavět a bylo to doma ![]()
Já si zá:,–(ně stěžuju na stavbu, babičku a když se Sárinka vzteká, jinak myslím na nic
Tohle je výhoda internetu, že píšeš kdy chceš, když nechceš, nebo nemůžeš, tak prostě nepíšeš a nikdo nic neví ![]()
Jo, bylo mi blbě, ale zvládala jsem to asi líp než se Sárou ( ale bylo mi hůř, měla jsem to jinak než se Sárinkou ), protože jsem věděla, že to přejde, jen Sárinka mi ráno vždycky asistovala u mísy a dělala taky, že zvrací
![]()
No abys to koukala co nejdřív zopakovat
Myslím, že jsi to říkala ty, Sabri, Capinka a Bibča ![]()
Evča - děkuju moc
A fakt dobrou
Amy, z toho nebudu snad ani spát…
Evi, prosím tě a co vám řekli na té pohotovosti? Tak snad je Adámek v pořádku, jen unavenej. Co se stalo????
Amynka píše:
jen Sárinka mi ráno vždycky asistovala u mísy a dělala taky, že zvrací![]()
![]()
Evča - děkuju moc
A fakt dobrou
no vidis a o tohle jsi nas pripravila!!! M taky umi ukazat jak se blinka ato zvracela vsehovsudy jen asi 3× myslim- ale je legracni chi- hihi tak ale to te muselo i pobavit ne??
No teeedaaa, Lindi, moc moc gratuluju!!!!!! Fakt jsem si to myslela, tak sjem rada, ze sjem se nemylila. No sjem teda zvedava, proc jsi to tak dlouho tajila, ale snad bude vse v poradku!
To je tak hezke, jak vsechny zase tehotnite…
Tak pa.
Jeste-Evi, to sjou nervy, co? No hlavne at jste OK, asi se moc nevyspis, jako ja prvni noc…
Leilo, to je prave to, co sjem tu psala pre dpar dny, ze by mi vadila ta vyska kuchynky a ze ji asi budete muset dat na stolek…no snad nejakou sezenu, ktera bude vyssi. Ale bude urcite drazsi. A moc ti teda zavidim ty nakoupene darky. Ja ani nevim, co kupovat a hlavne kdy.
Holky, díky! Snad to bude v pohodě…
Capinko - možná jsem byla zbytečně vyděšená, ale jsem ráda, že jsme jeli… Už nikdy více takový nervy…
Minuta trvala hodinu, fuj! Ale dr. tam byla skvělá!!!
A mmch jsme se po dvou letech dozvěděli, ža má Adýsek šelest na srdíčku
Zítra jdu k dr a budu chtít vysvětlení! Nejdřív se budu stydět a pak budu drsná ![]()
Lindi - nebýt toho, že jsme rozhozená, bez nálady a uthaná, tak přemlouvám manžela
Normálně jsi mě dostala! Opravdu ti to moooc sluší ![]()
Jdu se stěhovat a zkusit usnout… dobrou a klidnou noc!
LINDÍÍÍÍÍ, MOC MOC GRATULUJU a seš teda pěkná tajnůstkářka a dobrá, žes to vydržela ![]()
A normálně jsem dneska na tebe taky myslela, že jsi těhule, nevím proč, ale z ničeho nic jsem si dneska v koupelně na tebe vzpomněla a napadlo mě toto ![]()
A na té fotce ti to strašně moc sluší, ale fakt!!!!
Jdu do hajan, reagovat budu až zítra.
páááá
A musím říct, že mě teda pěkně nahlodáváte, že by taky???… ![]()
Jo a ještě jsem chtěla, u nás se z dovolených ze zahraničí vozí kluci
, zatím to každýmu takto vyšlo ![]()
Evi, vidíš a ještě jsi nás dnes litovala. Tak to Ríša dopadl ještě dobře, ono mu té krve z víčka zase neteklo, jen mi to tak připadalo, to jsem napsala blbě.
Ale ok, že jste doma.....S tou šelestí je to blbý, ale já myslím, že tam nemusí být slyšet pokaždé, já jsem si právě říkala, že proč tedy Ríšovi ten kardiolog tu šelest jakoby poslouchá pokaždé a vždy to komentuje, že ji tam neslyší…takže bych to potřebovala vysvětlit…Nevíte některá?
Jdu do postele, pálí mne oči…
Tak snad to je už úrazům a pádům na dlouho zase klid!!!!!!!!
Dobrou
Amy - teda čučím jako vejr
Moc, moc gratuluju a ať vše dopadne v pořádku. Jsi dobrá, žes to vydržela. A na fotce ti to moc sluší. Jsi kočka
Evi - bobek Adámek, zítra bude dobře.
Leilo - teď Amynku můžeš jedině předčít, když nám oznámíš - „dneska v tolik a tolik se narodil(a) malá Leila - nakupovačka“ To bude teprve bomba
![]()
Ještě jsem zahlédla, že Madlenka už chodí do jesliček. Gábi - vydrž, vydrž, bobeček malá. Ale určitě to holky obě dvě zvládnete.
dobré ráno,
amynko, gratuluji ikdyž asi jako jediná nechápu proč jsi to tajila. Každej tady pláče s každou drobotinou a ty takový tajnosti. Ale je jasný že tu každá můžeme napsat co chceme ![]()
Evi, tak snad adámek je v pohodě. taky se vždycky vyděsím - každého pádu. Jinak Marek měl taky párkrát šelest na srdíčku, ale prý se to může stávat jednou je a po druhé není nic slyšet. je to prost závislí jak zrovna moc to srdce pumpuje a jak se to tam „točí“ ta krev. prostě stále rostou tak že je to v normě ![]()
Leilo, tak zrovna ty která tady plašíš každý den spoždění MS myslím by jsi nevydržela to tajnůstkářství
(myslím to v dobrém
)
víc nevím tak mažeme ven. pa