Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4597
20.10.08 20:40

Lilo, ty provokatérko…já je tuhle v létě objevila v Kauflandu za 89 nebo kolik a já trubka nenajedená jsem si je koupila… :oops: :oops: Naposledy.

No a já tedy měla dnes den blbec, fakt že jo.

Ráno tady byla kámoška, pak si pro Ríšu přišla máma a já měla pochůzky po městě a pak jet do Liberce reklamovat ty boty.

Takže jsem chtěla na soud pro razítko na rozsudek, pak jsem měla sraz s Jirkou na matrice pro razítko na majetkové vyrovnání, pak na banku pro novou kartu a pak konečně do liberce s těma botama-

No tak přijdu na soud a polední přestávka, na radnici to samé, ale naštěstí ten podis ověřují i v infocentru.

No tam přijdeme na řadu a já neměla občanku, tu jsem nechala ve vestě, když jsem byla v sobotu na poště.

No tak letím zpátky domů, beru občanku, jdu na soud, vylezu do druhého patra a tam mi řeknou, že mi to neorazítkují, dokud si to nevyzvedne J. a sociálka. Tak jdu na banku a tam mi baba řekla, že když mi ten pin přišel poštou až dnes, tak že karta tam ještě není, až zítra. tak jedu do liberce, v Alpin pro reklamuju ty boty, odcházím courat a pak mi volají, že si nevzali paragon…No tak jsem se neudržela a koupila si k Vánocům jeden spešl náramek, co ho už dlouho sháním a ani jsem neměla moc výčitky kvůli ceně.

Tak Leilo, řekni chlapovi, ať si něco taky koupí sám k Vánocům…

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.10.08 20:43

Bibi to uz mas po taneckach , :-) ?

normalne nak vic rikam amynce Lindo- se mi to nak vic libi- ale treba Leile proste jitko nereknu- mi to prijde divny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
20.10.08 20:45

Fif, to byl teda de blbec. Jo když se daří, tak se daří. Aspoň, že sis udělala radost s tím náramkem.

Babizny, kde jako všechny jste? Konečně mám chvilku, odpadly nám břišní tance (samozřejmě jsem se tam zbytečně hnala) a mám chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
20.10.08 20:48
gabinka píše:
Bibi to uz mas po taneckach , :-) ?normalne nak vic rikam amynce Lindo- se mi to nak vic libi- ale treba Leile proste jitko nereknu- mi to prijde divny :-)

:lol: než jsem vyoslila příspěvek, tak se ptáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
20.10.08 20:54

Jsem něco chtěla - jo a to jsem pak honila ještě celou cestu od našich až k nám domů takovou štreku!! Hlavně po hrázi to byl nervy, aby nezahučel do vody, on se normálně pere, jak nechce jít za ruku, tak jedině ho držet za kapucu. no a to u našich zahučel pod stojící auto, on se proti němu rozeběhl, a najednou spadl tak pod to auto, že mu zpod něj koukala jenom hlava.....

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
20.10.08 21:01

Leilo,

kluci pomažou do školky úderem 3. narozenin, jiná varianta není. Já musím sehnat práci, to bude taky náročný, nechci dělat víc jak na 6 hodin a to bude mazec, myslím.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
21.10.08 07:06

Dobré ráno,

čekáme na info od kámošky a možná vyrazíme na výlet do Jizerek, záleží jestli se rozhodne kámoška, její kluk dobírá atb, tak se uvidí.

Včera bylo nádherně, tak by to bylo fajn.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
21.10.08 07:50

Dobré ráno,

tak školku zatím ještě neřeším a ani ještě nemám jasno kdy ho tam začnu dávat. uvidím třeba si o to někdy řekne sám :lol: Dnes ji chci teda stihnout už jsme tam 3× nebyli (na to odpoledne místo MC) tak ho budu muset kdyžtak vzbudit.

víc nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
21.10.08 08:34

Hurá Školka (v televizi ) sice se senilním dědou, ale to neva, Luce se líbí, tak ho taky přežiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.10.08 09:38

Dobrý ráno,

Gábi - jo, máš pravdu, Madlenka je šikulka a s námi se nikdo takhle „nepáral“, prostě jsme museli jít, tak jsme to zvládli ( školku, jesle neznám ), a bude dobrá, ale stejně s tebou cítím :( Chi, tak po jedný lentilce dostává, tak doufám, že jí dáváš aspoň ty maxi lentilky :wink: :lol: tak Leile bych taky Jitko říct nemohla, vůbec mi to k ní nesedí :lol:

Letadlo - Jani, koukám, že ti kluci taky na metříku nestárnou :D

Dneska musím sehnat něco bráchovi k narozkám, má je zítra, tak jsem zvědavá, co koupím.

Diti - to máš dobrý, že jí nemusíš řešit ( tady jak neřešíš, pak se nechytíš, pokuď chceš teda dítě dát do školky a i tak je ti to na prd ), tady je stejně smol pachol, když máš třeba druhý dítě a jsi doma, neexistuje, že by ti dítě vzali, švagrovka to má dobrý, ta je z Moravy a tam jí malou v září vezmou, docela jí to závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
21.10.08 10:00

Amynko,

já si myslím, že Ditiška neřeší, ale podle mého by měla. Vím docela přesně jak je to se školkama v přilehlém městě - vezmou mi maximálně kluky narozené v září, možná někoho říjnového, ale rozhodně ne lednovéh atd. A co udělají maminky, které musí nebo potřebují v únoru do práce? Oběhnou okolní vesnice a seženou místo tam. A pak až si Ditiška vzpomene, bude plno.

Diti, proto radím, jestli by jsi chtěla Marka dát mezi 3 a 4 rokem do školky, tak bych šla k zápisu. Budou děti z Vaší vesnice brát určitě přednostně a budeš ho mít umístěného.

Jdu nás balit, jedeme na velký výlet autobusem + brusle do města asi 20 km vzdáleného, tam asi 5 km autobusem, pak brusle, to si kluci v kočárku dáchnou, zajdeme na ZP zažádat o příspěvky na kde co, dáme někde kafíčko a povalíme domů. Autobusem. Večer mám zase cvičení já a ráda bych ho stihla.

Jiřík umí smrkat a Honzík se zase počůral do tepláků.

Amynko, vím, ale nějak to nezvládám. :wink:

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
21.10.08 11:28

Jani uzij si vylet :-) na VZP jsem byla vcera- chtela jsem prispevek jeste za helmu 8)

Bibi ahaa odpadlo tak to jo- a to jsi tam tak hnala vid- oni nevolaji???

jo jeste zuzoo- proc Amelka rika ze ne do jesli ze byla hodna- vy jste ji nejak rikali ze to ma za trest ze nebyla hodna?? tak to totiz vyzniva…

No M v pohode i se krasne prevlikla skoro samapovidali jsme co je na skrinkach, cetli co budou jist( zas teda nejedla ) a povidaly jsme si a pak rikam tak pa ja jdu a budes tu s tetou- a az pak zacala plakat-pry zas jen postavala a nehrala si ale tak uz pry lepsi nez vcera- a neji asi i proto ze nema hlad no… ale u tety v pohode- ani nespustila scenku" maminko ja tady umiram" kdyz jsem rpisla- v klidu jsme si ji predaly, tete rekla cau a sly jsme - uffff nejak porad cekam kdy prijde krize ale zatim dobry- a casem se rozehraje a rozji ne?? a zitra jde od 8 do 11 takze i ven na prochazku- chystam se kouknout na ni nekde za rohem- jasny jsem prdla ale chci videt jestli je OK nebo ne a to uvnitr neuvidim-. a jasny ze me nesmi videt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.10.08 11:43

Gábi - hele, dovedu si tě za rohem představit :lol: a mamka se na nás taky chodila dívat :wink: Je šikulka a to víš, že se rozjí, si jenom vezmi, když ty máš být v nový práci, nevím jak ty, ale já jsem skoro první týden v práci nejedla, protože se mi nechtělo s holkama na oběd, neznala jsem je a bylo mi trapně, že si s nima nemám co povídat, prostě začátky a tak to má i ona, je tam v novým prostředí a zvykne si. Btw. taky bys mohla napsat, co tam mají za jídelníček, hlavně obědy, aby měl člověk inspiraci, co vařit :wink: A kolik jich v tý třídě je?

Já Sáře normálně asi nebudu puštět ty Včelí medvídky, ona mi u nich pořád brečí, že tam je brouk a že je schovanej a že není a když se jí zeptám proč pláče, tak mě nevnímá a ukazuje, že brouk ( Čmelda ) už vylezl, já nevím, ona se jich nebojí, jen jako by měla o ně strach? :nevim: Šmarjá, to je tak citlivý dítě, beruška moje malá.
Teď jsem jí to vypnula, že si zdřímne, chodí spát vždycky před obědem a to bulela, že už tam nejsou broučci a že se chce podívat, že opravdu spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
21.10.08 11:49

ahoj holky

Gabi to je super, taky bych smirovala chi chi :lol: :lol:
to by me taky zajimalo, kolik jich tam je a jaky jsou tety????

teda na to, ze mame jit zitra na kontrolu, deti sopli jeste docela dost, ale chci je vzit alespon na chvilku odpo na kocarek na prochazku, neb je tu naaaadherne, pradlo uz mi visi a pujdu posekat travu…

takhle se mi to libi, ale ta predpoved se teda zase rapidne horsi, se z tech nudli nevyhrabem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
21.10.08 11:50

ty jo my nedosly dal nez ke svacine pac tam dyl neni-ale myso jim pry mixuji takze dobry-M vcelku neuzvejka… hele zitra mrknu

vcera rybickova dneska budapestska pomazanka

a deti max 12 ale ted aktualne 6-8 takze super na dve ucitelky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí