Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
20.10.08 14:22

Stofi a co Nikol a usínání?

Gábi jj bylo to příjemný moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.10.08 14:24

a M vytuhla :-) jdu si udelat kafe

Stofi ja nahodou tyhle ceske filmy rada- zas je to odpocinkovy ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
20.10.08 14:30

hmmm tak ted teda nevim, ale Machacek je vetsinou dobrej i v blbejch filmech.....tak jit ci nejit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.10.08 14:34
Sabri7 píše:
hmmm tak ted teda nevim, ale Machacek je vetsinou dobrej i v blbejch filmech.....tak jit ci nejit?
jdi :-) ja slysela ze to je dobry a Stofi vyznela tak ze se ji nelibi vetsina ceskych novych- tak proste se ji libej jiny nez nam - aspon si odpocines od deti .-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
20.10.08 14:34

HOlky, já vás nechci od toho zrazovat, to zas ne. Jen jsem prostě řekla svůj názorrr :wink: :lol:

Sabri, běž a pak napiš, jak se to líbilo tobě :wink:

Jako pár hlášek tam bylo suprových, ale to dali asi všechno do ukázek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
20.10.08 14:36

Leilo, usínání se celkem zlepšilo, ale stále nic moc, musíme být tvrdí a neslyšet na to, že se bojí muchy, začala toho zneužívat, potvora 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
20.10.08 14:37

Jo a kamoška o tom filmu řekla: „bylo to úsměvný“ , tím to vystihla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
20.10.08 14:46

Já teda taky většinu těch nových českých filmů nemusím, je to většinou kravina. Teď chci vidět akorát to František je děvkař, to vypadalo že by to mohlo k něčemu být. Štofi tak alespoň tak, no hele mě se to potvrdilo vždycky, že být tvrdá s vyplatí :wink:
N chtěla taky jít v 14.15 že půjde do postýlyk, ale to už sjem jí teeda nenechala, tak se připravuju na super odpoledne, spíš k večeru :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
20.10.08 15:23

Než jsem se k vám zase dostala, tak je Adýsek vzhůru. Ještě teda leží v postýlce, ale za chvilku určitě přiběhne 8)

Český filmy mám ráda. Dost ve mně zůstal Venkovskej učitel…

Gábi - nic není jistý - uvidím příští týden, ale peníze před Vánocema se hodit budou :wink:

No, tak už tady… letím… krásný odpoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
20.10.08 15:23

Ahojky, ještě nestíhám. Mára usnul až ve 1/4 na tři. tak ho nechci nechat spát moc dlouho…

gábi tak ten datel je skvělej. Je skoro stejný jako dělala ta kamrádka, jediná změna je že ten můj má zobák rovný (bez špičky) a že je namalovaný na hnědo. Jinak je fakt stejnej :wink:

Amy, to by mě nenapadlo, že by se to mohlo zhoršit kvůli porodu… mě příjde že se Marek na mimi těší :roll: Ale dnes šel spát se scénou i odpoledne :?

tak frčím, musím spočítat kasy a dát to dohromady :) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
20.10.08 16:22

Diti na mimino se všichni těší a pak čumí že už nejsou středem světa :lol:
Kamarádce se teď narodilo mimino (to hnusný jak jsem sem dávala) a její holka začala být na zabití. Ale jsou jí 4, tak ty jsou asi horší ty větší. Naštěstí jí šoupla do školky jinak by s ní celý den doma nevydržela

Byly jsme ve městě a já u doktora napsat Evru a Nela si střihla dobrej výstup v květinářství, fatk na ránu, tak jí L sbalil ašel s ní do auta a tím má zkaženou dáladu až teď u našich se trochu rozveselila. Jinak jsme myslela že to s ní do večera nevydržíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.10.08 16:36

Leilo tak u nas se furt spi- a ja nemam silu ji budit- asi to byl silny zazitek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
20.10.08 16:48

Ty jo Gábi tak to teda večer napiš v kolik usnula. To jsi dobrá do takovýho pokusu bych nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
20.10.08 16:50

neboj pocitam 20,30 max
a to kouka na pohadky takze ja muzu v klidu pracovat- u nas to neni zadny horor .§) ale napisu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
20.10.08 16:51

Gábi - teda, tak ale to Madlenka zvládla krásně, já když Sáře řekla, že půjdeme znovu do tý školičky, tak brečela, že ne. Uvidíš, že se jí tam bude líbit, ale chápu tě, taky by mi to rvalo srdce, kor když píšeš o těch židličkách, stolečkách.. :( A asi byla chyba, že já jsem se Sáře taky „ztratila“, jak píše Janča :( Však jo, nech jí spát, asi to potřebuje :wink:

Štofi - Nestyda je podle Viewega, film jsem neviděla, ale knížka se mi líbila moc

Diti - to není o tom, že by se netěšil, ale že cítí tu změnu, oni jsou ty děti jak detektory, že se prostě bude něco dít, a ty to vůbec nemusíš vnímat. Kamarádky kluk dokonce, když rodila, tak když se malej v 7 ráno narodil, tak v tu 7 hodinu ranní začal hrozně u babičky a dědy brečet, zvláštní, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí