Poradna duly
Jana Čurdová
a M vytuhla
jdu si udelat kafe
Stofi ja nahodou tyhle ceske filmy rada- zas je to odpocinkovy ne??
hmmm tak ted teda nevim, ale Machacek je vetsinou dobrej i v blbejch filmech.....tak jit ci nejit?
Sabri7 píše:jdi
hmmm tak ted teda nevim, ale Machacek je vetsinou dobrej i v blbejch filmech.....tak jit ci nejit?
HOlky, já vás nechci od toho zrazovat, to zas ne. Jen jsem prostě řekla svůj názorrr
![]()
Sabri, běž a pak napiš, jak se to líbilo tobě ![]()
Jako pár hlášek tam bylo suprových, ale to dali asi všechno do ukázek… ![]()
Leilo, usínání se celkem zlepšilo, ale stále nic moc, musíme být tvrdí a neslyšet na to, že se bojí muchy, začala toho zneužívat, potvora ![]()
Jo a kamoška o tom filmu řekla: „bylo to úsměvný“ , tím to vystihla ![]()
Já teda taky většinu těch nových českých filmů nemusím, je to většinou kravina. Teď chci vidět akorát to František je děvkař, to vypadalo že by to mohlo k něčemu být. Štofi tak alespoň tak, no hele mě se to potvrdilo vždycky, že být tvrdá s vyplatí ![]()
N chtěla taky jít v 14.15 že půjde do postýlyk, ale to už sjem jí teeda nenechala, tak se připravuju na super odpoledne, spíš k večeru ![]()
Než jsem se k vám zase dostala, tak je Adýsek vzhůru. Ještě teda leží v postýlce, ale za chvilku určitě přiběhne ![]()
Český filmy mám ráda. Dost ve mně zůstal Venkovskej učitel…
Gábi - nic není jistý - uvidím příští týden, ale peníze před Vánocema se hodit budou ![]()
No, tak už tady… letím… krásný odpoledne!
Ahojky, ještě nestíhám. Mára usnul až ve 1/4 na tři. tak ho nechci nechat spát moc dlouho…
gábi tak ten datel je skvělej. Je skoro stejný jako dělala ta kamrádka, jediná změna je že ten můj má zobák rovný (bez špičky) a že je namalovaný na hnědo. Jinak je fakt stejnej ![]()
Amy, to by mě nenapadlo, že by se to mohlo zhoršit kvůli porodu… mě příjde že se Marek na mimi těší
Ale dnes šel spát se scénou i odpoledne ![]()
tak frčím, musím spočítat kasy a dát to dohromady
pa
Diti na mimino se všichni těší a pak čumí že už nejsou středem světa ![]()
Kamarádce se teď narodilo mimino (to hnusný jak jsem sem dávala) a její holka začala být na zabití. Ale jsou jí 4, tak ty jsou asi horší ty větší. Naštěstí jí šoupla do školky jinak by s ní celý den doma nevydržela
Byly jsme ve městě a já u doktora napsat Evru a Nela si střihla dobrej výstup v květinářství, fatk na ránu, tak jí L sbalil ašel s ní do auta a tím má zkaženou dáladu až teď u našich se trochu rozveselila. Jinak jsme myslela že to s ní do večera nevydržíme ![]()
Leilo tak u nas se furt spi- a ja nemam silu ji budit- asi to byl silny zazitek ![]()
Ty jo Gábi tak to teda večer napiš v kolik usnula. To jsi dobrá do takovýho pokusu bych nešla
neboj pocitam 20,30 max
a to kouka na pohadky takze ja muzu v klidu pracovat- u nas to neni zadny horor .§) ale napisu ![]()
Gábi - teda, tak ale to Madlenka zvládla krásně, já když Sáře řekla, že půjdeme znovu do tý školičky, tak brečela, že ne. Uvidíš, že se jí tam bude líbit, ale chápu tě, taky by mi to rvalo srdce, kor když píšeš o těch židličkách, stolečkách..
A asi byla chyba, že já jsem se Sáře taky „ztratila“, jak píše Janča
Však jo, nech jí spát, asi to potřebuje ![]()
Štofi - Nestyda je podle Viewega, film jsem neviděla, ale knížka se mi líbila moc
Diti - to není o tom, že by se netěšil, ale že cítí tu změnu, oni jsou ty děti jak detektory, že se prostě bude něco dít, a ty to vůbec nemusíš vnímat. Kamarádky kluk dokonce, když rodila, tak když se malej v 7 ráno narodil, tak v tu 7 hodinu ranní začal hrozně u babičky a dědy brečet, zvláštní, co.