Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TP
2782
17.10.08 13:30

ahoj,

já dávám ještě Sunar, ale prokládám ho obyč mlíkem … u nás se mlíka vypije hodně … zrovna jsem Kamče šla dělat třetí dávku … tak má v sobě během cca 20min půl litru mlíka
Hele Stofi a nemůže tam někoho vidět ? já na to vůbec neveřím .. ale jednou sem pročítala nějakou diskuz a tam ty holky psaly, že ty jejich děti vidí postavy … ale mne to přijde blbost … no ale co když … :roll:

tak a Verča má naušničky :-) vypadá hezky, ale jsem ráda, že jsem u toho neasistovala … stejně jako Amynce mi zrovna tohle nedělá vůbec dobře .. nevím proč, ale nějak mi to vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
17.10.08 13:36

Ahojky :wink:

Knedlíkovi všechno nejlepší k narozeninám :srdce:

Stofi - chjo… Naprosto tě chápu - taky bych ho nechala ráda prákrát vyřvat, aby pochopil, že mu to nepomůže, ale je mi to pak strašně líto :( Pevný nervy!
Jinak mlíko u nás už od srpna nejde :( Ani Nutrilon, ani obyč, jen kefír…

TP - a fotečka bude? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
17.10.08 13:38

Terko no parada!!! chceme fotku !! jsem byla rada ze Dr sama rekla at zustanu v cekarne .-)

Stofi M videla u Bibci na chalupe furt psa( na strope nad postylkou)- ale rikala ze je hodnej a ze nekdy spal a nekdy stekal ale nenechal se pohladit a byl hodnej tak dobry- nebala se ho- jinde to nehlasila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
17.10.08 13:41

Stofi, dávám ten Sunar, ale asi příště zkusím Hami, jestli je ochucené, až mi dojdou slevy na Sunar a to mám myslím už jen jednu.

A tak nakonec ty nehty nevypadají vůbec zle, jen si na to zase den budu zvykat - nejdřív jsem si zvykala na ty dlouhé a teď na krátké, jako prdlá. Ale vždycky jsem se musela smát - chodí tam takové ty holky na jehlách, s dlouhýma vlasama a já tam vždy byla v pohorách a s holou hlavou, to mi taky trochu vadilo a i teď na zimu je to fakt o ničem, kdyžtak třeba zase v létě, no uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
17.10.08 13:43

TP, jo ajo - gratulace k naušnicím!!! Malá bude frajerka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
17.10.08 13:43

Ahoj holky,

zase budu reagovat postupně, tak jestli už to víte, tak nic. Večer mi psala Capinka, že jsou v nemocnici, že Madlenka spadla včera na hlavu a měla chvilku vyražený dech, tak sjou 3 dny v nemocnici, včera byla Majda na JIP, dneska by už měla být s Capinkou na pokoji.

Leila - jupí, tak to jsem ráda, že ten chlap dostal pokutu, neboj, nenablije, protože by dostal už asi padáka :wink:

Štofi - kočka malá, ona se tak bojí mouchy? A má v postýlce nějakou panenku, že by jsi jí říkala, že jí ta panenka hlídá?
Sára kojenecký mlíko nepila nikdy, pije jenom normální a miluje ho, včetně kakaa :wink:

KUBÍKU KNEDLÍKU , všechno nejlepší k narozeninááám. :huban: :-)

TP - Teri, foto, hoď foto, jsem zvědavá, jaká je Kamilka holčička. No, jestli já budu mít někdy ještě holku, tak se bojím předem toho píchání naušnic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
17.10.08 13:48

Capi, o je, to je štrašný, ale zase asi dobře, že si Majdu pohlídají!!!! Tak ať jste brzo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
17.10.08 13:53

Jejda! Capinko - uf! Ať jste rychle doma a hlavně v pořádku!!!!!!!!!!!!!!! :( Fuj, úplně mě mrazí :cry: Držte se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
17.10.08 13:54

Ty brdo, tak jsem myslela na Capinku, že už se určitě chystají na ten víkend a ona je s Majdou v nemocnici :( Chudák malá…

TP, nad tím, že by tam mohla někoho vidět, jsem už taky přemýšlela, taky jsem o tom četla diskuze, ale nevím…

Amy, panenku v postýlce má a můžu jí to vykládát pořád dokola a ona si mele svou a je nepříčetná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
17.10.08 13:54

fotky dodám - hlavně zatím žádnou nemám

Capi to je strašný .. ať je Majda v pořádku ..... a to jste ted měli mít ten víkend pro sebe vid ? tak snad to vyjde příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
17.10.08 13:57

ach jo- furt neco Capi hlavne at jste brzy doma a v poradku!!!- ono tady je hrozne ze jsi s majdou v nemocnici a zaroven bez kacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
17.10.08 14:10

Ach jo, tak Capinka si ten víkend zase neužije…hlavně aby byla Majda v pořádku. To je mi moc líto.

Stofi, jakou jste měli noc? Taky mě napadlo to, co psala Terka. Jestli třeba Nikis něco opravdu nevidí…
Mlíko dáváme kojenecký - Hami. I když ho teď pěkně zdražili :roll:

Ivet je v Telči na oslavě. Jinak Kubíkovi vše nej!

Evi, no jo, já to te´d lomím brzo. Luca v noci mluví ze spaní, tak tam pořád lítám jak pometlo a vstává brzo -dnes o půl šesté, tak si umíš představit, jak večer vypadám.

Musím ještě odpoledne znovu do práce, beru s sebou Lucku, dnes to prostě nejde jinak udělat.

A mám dotaz - kromě dortu, jaké občerstvení jste dělali na oslavu?

Tak mizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
17.10.08 14:18

Bibi, noc byla dobrá, spala bez vzbuzení až do šesti, pak se napila a spala do půl osmé.

Jinak my jsem na oslavu měli slaný, pekla jsem buchtu, jednohubky a my děláme ještě jídlo, takže jsem pekla maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
17.10.08 14:25

nakonec jen sneky z listoveho testa- dovnitr salam syr koreni
ale byli tvrdy tak nevim kde byla chyba a linecky kolecka s pudinkovym kremem a polite c okoladou.a zobani - telky krupky… a ted bude babi tak udelam jednohubky- ona je trosku tradicni tak at ma co zobat- pro moje baby z prace to bylo jedno .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
17.10.08 15:02

Adýsek spal hodinu a vzbudil se počůranej :? Ve středu jsem mu vytáhla podložku z postýlky, páč se nepočůral po obědě ani nepamatuju.. No, jo, takže suším…

Dneska jsme bez manžela - sedí u voleb, tak snad nám to uteče 8)

Bibi - u nás klasika - chlebíčky, jednohubky, slaný zobání, sušený ovoce, sýry - aby si každej našel to, co má rád :wink: A na večeři grilovaný křídla - ty jo, dala bych si je hned znovu 8) :lol:
Ať ti to uteče v práci. Lucinka je super pomocnice, takže to bude v pohodě :D

Tak, jdeme ven - konečně i u nás svítí sluníčko :D I když zima je pořádná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí