Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a ještě jsem chtěla pochválit nové metříky, jsou vesměs moc hezké, jen se neorientuju ![]()
Jééé ahoj Bibi, ukázala jsi se a hned jsi pobavila
Historka dobrá, hele mi takhle jednou s kamarádkou páčili korek jehlama-jako podpadkama a to jsme nezvládli a nakonec to šlo tou špičkou od deštníka
Ale taky jsme u toho byly jako pat a mat. Pamatuju si ten večer, oblečený jak modelíny a tuhle flašku už jsme otvírali když jsme byly dost pod vlivem, zutý a boty v ruce, rozmazaný a vytlemený a přesně jak to popisuješ-hlavy u sebe a hlavně se dostat do flašky
![]()
Tak my jsme teda ven šli, na:,–(ili jsme pláštěnku, holínky, ohrnuli nohavice, no fakt výstavní oblečení
. Šli jsme pěšky dolů i nahoru, sice asi hodinu jednu cestu ale alespoň se unavila a před chvilkou šla do postele ale je tam nějak klid. Na to že spala asi hdinnu a půl a budila jsemjí ve tři tak dobrý. A po spaní měla jen malinko cíknuto-to asi jak si neuvědomila že nemá plínku a pak hned do nočníku, tak už jí tu plínku na odpol spaní dávat nebudu
Zítra jedeme ke kamarádce na celý den. Vyjedeme ráno a vrátíme se kolem 6 večer, Už s emoc těším. Upekla hnětýnky tak s enatlápem, půjdem na oběd, holky si pohrajou, projdem krámy, prostě pohodička
Tak teď jsem koukala na mail a napsali mi z toho PPL že bude ten trouba potrestán pokutou ve výši 1000korun-nevhodné chodání u zákazníka. Ty vole už si nikdy nic neobjednám PPLkou nebo mě příště do balíku nablije
![]()
leila píše:
Tak teď jsem koukala na mail a napsali mi z toho PPL že bude ten trouba potrestán pokutou ve výši 1000korun-nevhodné chodání u zákazníka. Ty vole už si nikdy nic neobjednám PPLkou nebo mě příště do balíku nablije![]()
Lucko já ty Adidasy moc nemusím a když tak ten růžovej ale Pumy miluju a nejvíc takovou tu klasickou bílou. A potom samozřejmě Flowers-tu kupuju i Nelince ![]()
Až dohřeju manželovi brambory tak jí zkusím najít
Prima večer, tak já byla dnes akční - ráno zubařka, pak jsme běžela zpátky, s ríšou do města, pak zpátky a teď odpoledne nás kámoška vzala zase na stěnu, ona si zaleze, kluzci tam mají ráj a já hlídám a pro mne s Ríšou je to vlastně MC zadara, já vstupné neplatím, ještě se kouknu na chlapy lezce, no tam by se možná líbilo i Leile…
A žádný slepičení.
Bibi, jasně že vím, že to byla blbost, už to neudělám - bylo to kvůli těm bačkorům z CCC, jinak bych vážně jela tramvají do Liberce jen do středu města, no opravdu to bylo naposledy, i kdybych se měla posr…poto.
Luci honem než mi začne Ordinace ![]()
http://www.prodejparfemu.cz/…z142176.html to je ta co mám nejradši a hned po ní tuhle http://www.prodejparfemu.cz/…z142176.html ta je skvělá i v pánské verzi a vůbec tady je máš všechny http://www.prodejparfemu.cz/…z142176.html a já mám ráda skoro všechny kromě Jamaiky, super je taky ta červená. Ale ono taky záleží na vkusu každého ![]()
Fif no my teď měli v MC taky chlapa ale jako než takovýho to radši 1000sleúpic. To byl fakt typickej pražák (pražáci prominou
) taky jsem se nakonec dozvěděla že v Praze je a tady jsou jen na chalupě
Bibi měla jsemobjednanou kuchyňku a posílali mi to PPL a chlapík mi slíbil že to doveze v úterý takže jsem byla celé út doma, nepřijel ani nezavolal tak sjem mu ve st ráno volala že nebudu doma celý den jestli by mi mohl říct kdy přijede-to mi řekl že do půl hodiny a to bylo asi 10 dopol tak sjem mu volala zase v 16hod jako jestli si ze mě dělá srandu a že mi mohl alespoň zavolat a že čekám už dva doma tak jeslti by mi to mohl konečně přivézt a on mi řekl že to klidně pošle zpátky a doručí mi akorát tak hovno. A práskl mi s telefonem kretén, ještě jsem naštvaná když si na to vzpomenu
Manžel se snaží vysvětli Adýskovi, že bude usínat sám a já tady pěním a snažím se tam nevlítnout
![]()
leila píše:Bibi měla jsemobjednanou kuchyňku a posílali mi to PPL a chlapík mi slíbil že to doveze v úterý takže jsem byla celé út doma, nepřijel ani nezavolal tak sjem mu ve st ráno volala že nebudu doma celý den jestli by mi mohl říct kdy přijede-to mi řekl že do půl hodiny a to bylo asi 10 dopol tak sjem mu volala zase v 16hod jako jestli si ze mě dělá srandu a že mi mohl alespoň zavolat a že čekám už dva doma tak jeslti by mi to mohl konečně přivézt a on mi řekl že to klidně pošle zpátky a doručí mi akorát tak hovno. A práskl mi s telefonem kretén, ještě jsem naštvaná když si na to vzpomenu
![]()
ty vole
no a doručil ji nakonec?
evculinda píše:
Manžel se snaží vysvětli Adýskovi, že bude usínat sám a já tady pěním a snažím se tam nevlítnout![]()
![]()
Bibi jj doručil ![]()
Evi nikam nechoď oni si poradí ![]()
Jdu dokoukat Ordinaci lehnout a číst a spát, dobrou