Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
15.10.08 12:44

A už tam ječí. Kua z atohle bych jí dokázala přerazit, fakt že jo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
15.10.08 12:49

Ahoj,
Leilo, taky nespime a uz asi ani nikdy nebudou. jenze pak mi usinaji ruzne venku, na navsteve a tak…pak jsou protivne, no des bes.A vecer stale usinaji az kolem 10 vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
15.10.08 12:55

ty jo Capi, tak to je na masli......to jako cely den nespi a vecer az v deset? ty jo a v kolik rano vstavate.....uz je ti lip?

Leilo, ty jo nezen tolik s tema vanocema, mam pocit uz ted ze nestiham… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
15.10.08 13:09

Jé Capi no ty to máš teda o dost horší :? Nela už taky nikdy nebude to je mi taky jasný. Musela by dřív vstávat a dneska právě vstávala v 7, tak jsem myslela ale musím teda říct že teď se nějak ztišila tak třeba na chvilku. Na druhou stranu mi to až tak nevadí protože večer prostě padne a spí, ale vadí mi to že nemám ani chvilunku klidu přes de.
A proč nespí holky když se jim pak chce? Oni se navzájem asi ruší viď? Nele se totiž vůbec nechce až do večera a i večer ještě vypráví že spát nepůjde ale jakmile jí tam dostanu tak usne…

Tak to jsem tu měla rozepsaný a mezitím jsem měla telefon a Nela usnula 8O Po osmi dnech. Ale nemá plínku tak doufám že nebude moc prochcaná. Štofi jak to dopadlo včera u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
15.10.08 13:10

sabri to víš já už mám všechno nakoupené tak už jen napéct a hotovo :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
15.10.08 13:51

tak M jeste dostala doktora a ve finale teda poslouchala pichala merila -ale nakonec si vytahla misku na zvraceni- nevim na co jineho to je vite co myslim- a lzicku a krmi panenky- takze k vanocum bude nadobicko asi ..

m nespi- neresim a takvyzvednem babi z prace apujdem pres mesto a pak domu- vyprovodime ji to nam zabere tak dve hodiny a bude ucourana a ja vecer budu mit klid na soukrome pasti- macecha jsem co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.10.08 13:56

gabi, ty misko na zvraceni- to je prece miska na pouzite spachtlicky do krku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.10.08 14:05

ted koukam- capi, jak usinaji venku a na navstevach? pokud nespi po obede, tak bych je nechala vzhuru az do vecera- normalne nasilim- nutit chodit, nenechat polehavat a tak…u matesa praktikuju bezne- a pokud teda nespi po obede, tak padne pul seste vecer, maze do vany, dostane veceri a v sest spi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
15.10.08 14:05

ahaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: no ale vidis ze vis co myslim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
15.10.08 14:07

Nechci provokovat - sedím s kafíčkem a nemíním nic dělat 8)

V MC super - Adýsek si krásně hrál a zabavil se sám. Jen teda některý děti jsou neskutečně drzý a zlý 8O Maminy to neřeší, hlavně, že mají klid na kafe a kecy :roll: Ale bylo to fajn, Jen mi teda celou cestu ječel za zádama, že do školky ne :twisted: :lol: :lol:

Leilo - ty jseš teda šikulka! Perníčky taky děláváme a už se na ně těším, ale dělat je už teď ani náhodou 8) :lol:

Capinko - chjo, když oni si nedají říct, že teď se bude spát a pak zábava :roll: Drž se!

Gábi - neprovokuj, jo :twisted: :lol:
Myslíš emitku :wink: :lol: :lol: mimi zvracení a špachtle je to třeba na injekce a prostě k odkládání bordelu 8) :lol: Taky plánujeme nádobíčko - máme teda takový zbytky po ségře, ale doba šla dopředu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
15.10.08 14:11

Ony proste neusnou treba do 4 a pak treba jdeme nekam na navstevu a ony tam proste vytuhnou. Vcera jsme tak byly i s tchyni u jedne tety a ony nam proste usnuly na kline, tak sjme je daly na gauc, ktery byl v te mistnosti, kde jsme sedely a on tam pul hodiny chrnely. Pak se vzbudily, katka jen rvala a rvala, tak jsme jely domu. Ale i kdyz neusnou vubec, cely den jsou na nohach a vecer je dame v 8 vecer spat a ony nespi do te pul 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.10.08 14:16

capi, no to je jasny, pul hodky jim staci na regeneraci sil, ale ne na vyspani, takze jsou protivne, ale nejdou spat „normalne“, ale az tak pozde…uprimne, asi by me mrsklo, u nas se chodi proste spat nejpozdeji o pul8 (po polskem vecernicku)- maty vetsinou uz v 7 po ceskem a pres to vlak nejede…mam jich za cely den tak akorat, do toho spousta dalsich veci a vecer chci mit pro sebe- nebo pro sebe a J :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
15.10.08 15:07

Holky Vám už fakt děti nespí přes den?? Já nevím, já mám trochu obavy jestli by to Kuba vydržel, ale pravdou je, že to usínání jak po obědě a večer je něco hrozného, skáče mi po hlavě a vyjmenuje všechno co dělal a kdo všechno jsou jeho kamarádi, no děs běs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
15.10.08 15:27
Zanka píše:
Holky Vám už fakt děti nespí přes den?? Já nevím, já mám trochu obavy jestli by to Kuba vydržel, ale pravdou je, že to usínání jak po obědě a večer je něco hrozného, skáče mi po hlavě a vyjmenuje všechno co dělal a kdo všechno jsou jeho kamarádi, no děs běs!

Zanko, Mates spi, stava se vyjimecne, ze ne-napr dnes :roll: a Fijek, pokud je doma (kdyz ho treba vezmu ze skolky v poledne ), tak musi lezet… dle nasi detske Dr potrebuje dite jeste v prvni tride ne primo spanek, ale poobedovy klid na regeneraci :wink: a v tomhle jsem s ni zajedno- ja ten klid potrebuju doted :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
15.10.08 15:34

Zuziky - jj to jsme na tom stejně, je pravda, že mě to Kubovo lezení po mě po obědě prudí právě proto, že mi padají oči a on ne a ne zabrat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí