Poradna duly
Jana Čurdová
A už tam ječí. Kua z atohle bych jí dokázala přerazit, fakt že jo ![]()
Ahoj,
Leilo, taky nespime a uz asi ani nikdy nebudou. jenze pak mi usinaji ruzne venku, na navsteve a tak…pak jsou protivne, no des bes.A vecer stale usinaji az kolem 10 vecer.
ty jo Capi, tak to je na masli......to jako cely den nespi a vecer az v deset? ty jo a v kolik rano vstavate.....uz je ti lip?
Leilo, ty jo nezen tolik s tema vanocema, mam pocit uz ted ze nestiham… ![]()
Jé Capi no ty to máš teda o dost horší
Nela už taky nikdy nebude to je mi taky jasný. Musela by dřív vstávat a dneska právě vstávala v 7, tak jsem myslela ale musím teda říct že teď se nějak ztišila tak třeba na chvilku. Na druhou stranu mi to až tak nevadí protože večer prostě padne a spí, ale vadí mi to že nemám ani chvilunku klidu přes de.
A proč nespí holky když se jim pak chce? Oni se navzájem asi ruší viď? Nele se totiž vůbec nechce až do večera a i večer ještě vypráví že spát nepůjde ale jakmile jí tam dostanu tak usne…
Tak to jsem tu měla rozepsaný a mezitím jsem měla telefon a Nela usnula
Po osmi dnech. Ale nemá plínku tak doufám že nebude moc prochcaná. Štofi jak to dopadlo včera u vás?
sabri to víš já už mám všechno nakoupené tak už jen napéct a hotovo
![]()
tak M jeste dostala doktora a ve finale teda poslouchala pichala merila -ale nakonec si vytahla misku na zvraceni- nevim na co jineho to je vite co myslim- a lzicku a krmi panenky- takze k vanocum bude nadobicko asi ..
m nespi- neresim a takvyzvednem babi z prace apujdem pres mesto a pak domu- vyprovodime ji to nam zabere tak dve hodiny a bude ucourana a ja vecer budu mit klid na soukrome pasti- macecha jsem co? ![]()
gabi, ty misko na zvraceni- to je prece miska na pouzite spachtlicky do krku
![]()
ted koukam- capi, jak usinaji venku a na navstevach? pokud nespi po obede, tak bych je nechala vzhuru az do vecera- normalne nasilim- nutit chodit, nenechat polehavat a tak…u matesa praktikuju bezne- a pokud teda nespi po obede, tak padne pul seste vecer, maze do vany, dostane veceri a v sest spi…
Nechci provokovat - sedím s kafíčkem a nemíním nic dělat ![]()
V MC super - Adýsek si krásně hrál a zabavil se sám. Jen teda některý děti jsou neskutečně drzý a zlý
Maminy to neřeší, hlavně, že mají klid na kafe a kecy
Ale bylo to fajn, Jen mi teda celou cestu ječel za zádama, že do školky ne
![]()
Leilo - ty jseš teda šikulka! Perníčky taky děláváme a už se na ně těším, ale dělat je už teď ani náhodou
![]()
Capinko - chjo, když oni si nedají říct, že teď se bude spát a pak zábava
Drž se!
Gábi - neprovokuj, jo
![]()
Myslíš emitku
mimi zvracení a špachtle je to třeba na injekce a prostě k odkládání bordelu
Taky plánujeme nádobíčko - máme teda takový zbytky po ségře, ale doba šla dopředu ![]()
Ony proste neusnou treba do 4 a pak treba jdeme nekam na navstevu a ony tam proste vytuhnou. Vcera jsme tak byly i s tchyni u jedne tety a ony nam proste usnuly na kline, tak sjme je daly na gauc, ktery byl v te mistnosti, kde jsme sedely a on tam pul hodiny chrnely. Pak se vzbudily, katka jen rvala a rvala, tak jsme jely domu. Ale i kdyz neusnou vubec, cely den jsou na nohach a vecer je dame v 8 vecer spat a ony nespi do te pul 10.
capi, no to je jasny, pul hodky jim staci na regeneraci sil, ale ne na vyspani, takze jsou protivne, ale nejdou spat „normalne“, ale az tak pozde…uprimne, asi by me mrsklo, u nas se chodi proste spat nejpozdeji o pul8 (po polskem vecernicku)- maty vetsinou uz v 7 po ceskem a pres to vlak nejede…mam jich za cely den tak akorat, do toho spousta dalsich veci a vecer chci mit pro sebe- nebo pro sebe a J ![]()
Holky Vám už fakt děti nespí přes den?? Já nevím, já mám trochu obavy jestli by to Kuba vydržel, ale pravdou je, že to usínání jak po obědě a večer je něco hrozného, skáče mi po hlavě a vyjmenuje všechno co dělal a kdo všechno jsou jeho kamarádi, no děs běs!
Zanka píše:
Holky Vám už fakt děti nespí přes den?? Já nevím, já mám trochu obavy jestli by to Kuba vydržel, ale pravdou je, že to usínání jak po obědě a večer je něco hrozného, skáče mi po hlavě a vyjmenuje všechno co dělal a kdo všechno jsou jeho kamarádi, no děs běs!
Zanko, Mates spi, stava se vyjimecne, ze ne-napr dnes
a Fijek, pokud je doma (kdyz ho treba vezmu ze skolky v poledne ), tak musi lezet… dle nasi detske Dr potrebuje dite jeste v prvni tride ne primo spanek, ale poobedovy klid na regeneraci
a v tomhle jsem s ni zajedno- ja ten klid potrebuju doted
![]()
Zuziky - jj to jsme na tom stejně, je pravda, že mě to Kubovo lezení po mě po obědě prudí právě proto, že mi padají oči a on ne a ne zabrat
![]()