Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké dopoledne
Knedlo šel k babičce a já mám klid na práci.Musím zabalit věci,zítra odjíždíme do Telče do neděle na velkou slávu.Moc se mi teda nechce,ale zase aspon vypdneme z domu.
Musím si dojít pro papíry na brigádu,takže mě makačenko nemine.
SÁRINCE VŠECHNO NEJ NEJ
![]()
Ahojte,
Sárince a Magdalence všechno nejlepší k dnešním narozeninám( Gábi je M. dneska, že?
)
O jééé, Madlenko, promiiiiiiiň
- tak rychle - přejeme ti všechno nejlepšíííííííí k narozeninám
![]()
Gábi - máš se hlásit
![]()
U nás je zase hnusně, mám takovej pocit, že to slunko uvidíme až na jaře, nesnáším podzim a zimu ![]()
Tak včera u mě byla ta auditorka a nechala mě tu papíry a mám co dělat a prý kdyby jsem zvládala tuto firmu tak má pro mě v záloze ještě jednu. Takže práce bude dost, jen je menší problém, musím se do toho nějak dokopat
![]()
a děsím se okamžiku, kdy se vzbudí Nikis, jsem jí zapomněla dát plínku, ta bude totálně prochcaná až na zem ![]()
stofi píše:
a děsím se okamžiku, kdy se vzbudí Nikis, jsem jí zapomněla dát plínku, ta bude totálně prochcaná až na zem
baby ja taky nestiham vsechny narozeniny… ale jste moc hodne a M teda zas nespi tak jsem ji to vyridila- hned chtela volat ( asi taky dekovat) tak jsem ji to zatrhla- to jeji telefonovani me znici- kdo mate vodafone da se tam neconekde nastavit? naky pratele nebo tak?
MADLENKO velikánskou omluvu,
všechno nej nej ti přeje teta a knedlík.Už se na tebe zase těšíme až se přijedeš podívat.
Posíláme velikánskou pusinku.
Všem oslavenečkům přejeme krásné narozeniny a ho dně zdravíčka ![]()
Stofi - ty to zvládneš, neboj
A třeba ani plínku nepotřebuje
![]()
My taky spinkáme - auto zabírá
![]()
Gábi - koukni na stránky, mají nějaký programy… Ale jinak my voláváme perátorovi
a co třeba prozvonit někoho, kdo má služební nebo může z práce?
Gábi - dáme si kafe za tu shodu
To už na dálku zvládáme, pivko je blbý
![]()