Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5328
13.10.08 12:23

čau ženský,

jsem tu jen v rychlosti, musím tu trošku uklidit, odpoledne k nám přijde ta auditorka, mě předat to účto a její manžel mě naprogramuje do PC program. Jsem z toho nervózní jak sáňky v létě, ale strašně :? Mám strach, že to nebudu zvládat a budu za blbku na MD.

Jinak oslava se v sobotu vyvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
13.10.08 12:24

jako jak docitam vikend, tak mi neni jasny jako kde vsichni bydlite.......a u Leily prej na tricko, no ja se picnu, jako vcera se nakonec udelalo taky hezky jo, ale zbytek teda nic........a dneska taky humus......tot predpoved ze Stredoceskeho kraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
13.10.08 12:28

Gabi uz se pocitame mezi zdrave.....sice pry docela jeste huhnam, Sofi teda taky jeste kasle a Jimovi jeste tecou soply......kraaaaaasnej podzim u naaas hi hi hi, jen chodim utiram nosy, varim caje, davam sirup, ale uz je fajn

Stofi nebooooj, ses holka sikovna, to ti jde prace do domu?

no tak dve pipiny na MD jsem zrovna potkala v patek u dr.......boze, snad nejsem taky na tom tak spatne........uz nemohu posoudit zcela objektivne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
13.10.08 12:28

Sabri, krásně bylo jen u Leily, u nás taky ne, v sobotu se teda krásně udělalo, ale včera hnus a dnes pravděpodobně taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.10.08 12:31

Ahojte,
u Vás je hnusně??? U nás je od soboty nádherně, na triko a kalhoty, dneska teda i svetr, ale slunečno…
Tak to máme asi fakt kliku na počasí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
13.10.08 12:32

sabri, jj, práce do domu, odpoledne přifrčí, měli jsem se původně sejít na firmě, ale takhle je to prý jednodušší :?

A jak se vyznačují ty „pipiny“ ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
13.10.08 12:33

no prave to nechapu, Leilo, vzdyt bydlis nekde na Sumave ne????

tady jsou pravy noci Jacka Rozparovace…sousedi nas zvali v so k ohynku na burty, no blazni, sedeli zabaleny v dekach.......a ja hezky doma v teploucku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
13.10.08 12:33

Zanko, tak to závidím, u nás mlha a drobně mží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
13.10.08 12:35

jako hezky jo-a le fici studeny vitr :-)

no odpol se stavi spoluzak ze ZS - byl na dlouhe staci v peru tak pokecat a na prochazku

stofi neboooj staci par dni a budes v pohode- ja taky byla par dni za ucho a pak dobry( myslim chi) ale z prace - jakoze navratu do lekarny- jsem taky nervni- ale myslim ze pipina njesi tak neres- :-)

Sabri cozee Ty mluvis o pipinach? asi nejsilnejsi slovo co jsem od Tebe kdy slysela :-) to muselo byt narocne chi

je fajn ze uz jste relativne v poradku- ty dozvuky uz zvladnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.10.08 12:36

Aha, tak to tady fakt ne, jako Praděd vidět není, tak jasno není, ale fakt je teplo…
jdu uspat dítě, tak doufám, že než se odpoledne probudí, tak tady nebude hnusně, pokud v Čechách už je… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
13.10.08 12:40

no teda nevim jak pro vas, ale maminky typu, cumi jim skoro cela prdel a tanga teda fakt nemusim, dziny jsou skoro dole, ale tak dobry, ze jo jsou mlady......chteli se asi ukazat u detske dr…no a pak zacala i konverzace mezi nima.....jedna se divila, ze ji miminko kaka.......druha cekala, az ji syn nacura do zkumavky a hlasite to komentovala, ze ten brabcak je silenej a nadavala mu, jako by to fakt ten klucina asi 1.5roku ovlivnil, no je musela ji slyset i dr......ten styl jak se mezi sebou bavili byl opravdu „na vysoke urovni“

ja nevim, jak to popsat, to byste museli fakt slyset........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427

Gábi neboj,napíchám ražničí,už to mám nakrájený a padla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597

Ahoj holky,

taky jsme měli v sobotu oslavu, proberu fotky a hodím. Moc se vyvedla, Sáře jsme museli několikrát zapalovat svíčky, protože jí hrozně bavilo je sfoukávat. Obrovský úspěch měla brambora, který říká děda, protože to má brejle :) a uklízecí set se jí moc líbil a další dárky, měla toho požehnaně. Vyšlo i krásný počasí, takže paráda.

Zanka - tak ještě jednou :-) :dance: :potlesk: moc blahopřeju, strašně ti to přeju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
13.10.08 12:43

my bydlime asi nejak blbe chi chi , na teplomeru 9 stupnu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.10.08 12:47

Jé a já bych málem zapomněla

AMÉLKO A NIKOL , VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠÍM DRUHÝM NAROZENINÁM :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...