Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7427
10.10.08 21:42

Pro pobavení

Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem # # # řekla, že se vrátím o půlnoci. „Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím # # # ani o minutu později!“ prohlásila jsem a vyrazila. Ale večírek byl # # # fantastický. Drinky, tanečky,znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc # # # drinků… bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas!!! Když jsem se # # # vrátila domů, byly tři hodiny v noci. # # # Vcházím do bytu, jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou # # # kukačku v hodinách, jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel # # # se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát… # # # Byla jsem na sebe velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak # # # dělo, dostala jsem takový dobrý nápad - podařilo se mi vyhnout # # # nepříjemnosti s manželem…!!! Rychle jsem si lehla a usínala s # # # myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. # # # Ráno, během snídaně, se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A # # # tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani # # # nevypadal, že by měl nějaké podezření. „To je skvělé, jsem # # # zachráněná..!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela. Manžel se # # # na mě po chvíli vážně podíval a povídá: # # # „Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.“ Zbledla jsem strachy a # # # ptám se pokorně: "Aaano? A proč, miláčku? A on na to: "Víš, dneska v # # # noci kukačka zakukala třikrát, potom - nevím, jak to udělala- vykřikla Ó # # # bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě # # # třikrát a upadla smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na # # # kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom se svalila vedle mě, a # # # zatímco kukala naposledy, hlasitě si uprdla. Pak začala chrápat. # # #

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.10.08 21:44
Ivulee píše:

DOTAZ: jako to mám udělat,když tu v den voleb nejsem a chci volit v jiném městě zrovna kde jsem???????????

.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

JEN VÍC TAKTO ZODPOVĚDNÝCH VOLIČU !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.10.08 21:48

Pro mě tedy k neuvěření historka…

http://www.novinky.cz/…rojcata.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
10.10.08 22:11

Ivco jsi mi malem vzbudila dite :-) :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.10.08 08:02

Bre ranko- no jo mate polovicky dom a:-) to je hned znat
uaaa v noci zas chtela M ke me tak zas boj- kdo z koho- vyhrala jsem :-) ale asi po 10 minutach mozna po 15 ale proste nebude u me spat pul noci

no mizim se upravit- be me to enbavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
11.10.08 08:13

Dobré ráno 8)

gábi, chlapa doma nemám, ale dnes jsme si „přispali“. teda nejdřív budíček v pět. nejdřív mu spadlo auto, pak čurat, pak napít, pak hami (nevydržela jsem a dala jsem mu suchej rohlík do postele). No kolem 6té jsme zase usli a spali až do 1/4 na osm! :lol:

Za chvíli se strojíme a jdeme kouknout na Hubeta. Alespoň na odjezd, protože pak se s jeho spaním už nechytáme :roll:

víc nevím a tak jdu mrknout na ten dort :wink:

jo a Leilo ty se styď, že nevolíš! Tím jen podporuješě komunisty. to my chodíme pravidelně. ikdyž ještě jsem teď nekoukla na volební lístky tak nevím co vyberu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.10.08 08:51

Dobré ráno,
ale ale ale proč bych se měla stydět že nevolím. To je právo a ne povinost a já jsem přesvědčená že tím ničeho nedosáhnu. Navíc s eo politiku vůbec nezajímám,a le ani minimálně, takže stejně nevím co bych tam napsala. A podporuješ komunisty? Moje máma jestli si to dobře pamatuju je volila :lol: Ale to jen tak na okraj tohle téma jde fakt mimo mě…

Ivčo ty jo dobrý, přesně ze života a něco mi to připomíná :lol: Teda teď už jen matně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.10.08 08:53

Gábi koukala jsem na dort. Ty jo vždyť ty jseš nakonec úplná kuchařinka a šikulka :lol: Ani tenhle bych nezmákla, je fakt moc pěknej. A prosím tě ještě jednou-je to z těch bonbonů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.10.08 08:58

jj bonbonova hmota ruzova a pac jsem nemela nervy udelat jeste bilou tak jsem zbytek ruzove obarvila kakaem a vykrajovatkama klasickyma udelala hvezdicky a kulicky jsou kupovany zdobeni- korpus klasika krem Dr Oetker- Leilo ja upecu kde co ale na vareni proste nejsem …

jo ale Jitce diky za nakopnuti- bych si jinak asi netroufla a Amynce( myslim ze to byla ona) za tip na rozrezani korpusu- ja bych to zkousela nozem a to bychs e vztekla- niti to slo uzasne a stejnomerne- jsi mi usetrila par sprostych slov :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.10.08 09:01

Já taky radši peču :wink: Dneska dělám Míša řezy takže za chvíli vyrážíme pro tvaroh
Gábi ajde ta hmota teda fakt dobře? A jak se s tím pracuje? Já se bojím že bych to měla kostrbatý a ne takhle hezky rovný. A je i dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.10.08 09:04

Leilo kdyz vydrzis cca 15 minut priiiiserneho lepeni a pak dalsich 15 minut min priserneho lepeni :-) tak dobry .-) pak uz to jde dobre :-) i potahnout- to je nejmensi prace :-) a jestli je dobra- je sladka jak cecek :oops: 8) ale vic jsem ji nechutnala- mela jsem sladkeho azaz za cely den…maximalne ji budou navstevy sundavat noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
11.10.08 09:08

Dobré ráno

Diti co se ti nelíbí na komunistech?

Leilo já dneska peču štrůdl a šátečky s tvarohem pro knedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
11.10.08 09:15

Ivet Nelča taky miluje štrůdl
Tak my razíme pro ten tvaroh a vememe to procházkou. Venku je zase krásně, jsem ráda po včerejšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
11.10.08 09:39

Ahojky,
Leilo, ta kuchynka je super, ale nejak mi vadi, ze je jen 60 cm vysoka, to bych jim to musela dat na nejaky podstavec. Budu se na to muset u tech kuchynek divat, pri vyberu…
Gabi, dorta uzasna!!!
My se chceme jit dnes podivat na svatbu, ktera je ve 12, snad nebudou holky prudit. Ale vcera usnuly az v 15:30, byl tu s nimi deda, spaly na gauci u pohadky. Nechal je hodinu a vecer usnuly jako obvykle pred 10.
Vcera jsme si byla sednou s kamoskama, jen teda na chvilku a dnes vecer mam jit zase. Jsem teda nejaka utahana, ale snad vydrzim.
U nas je mlha, jako v hororu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
11.10.08 09:47

Ahojky!

Taky vyrážíme do města - potřebuju dokoupit pohoštění a taky uvolnit manželovi byt pro vysávání 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí