Poradna duly
Jana Čurdová
Pro pobavení
Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem # # # řekla, že se vrátím o půlnoci. „Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím # # # ani o minutu později!“ prohlásila jsem a vyrazila. Ale večírek byl # # # fantastický. Drinky, tanečky,znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc # # # drinků… bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas!!! Když jsem se # # # vrátila domů, byly tři hodiny v noci. # # # Vcházím do bytu, jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou # # # kukačku v hodinách, jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel # # # se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát… # # # Byla jsem na sebe velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak # # # dělo, dostala jsem takový dobrý nápad - podařilo se mi vyhnout # # # nepříjemnosti s manželem…!!! Rychle jsem si lehla a usínala s # # # myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. # # # Ráno, během snídaně, se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A # # # tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani # # # nevypadal, že by měl nějaké podezření. „To je skvělé, jsem # # # zachráněná..!“ pomyslela jsem si a otřela pot z čela. Manžel se # # # na mě po chvíli vážně podíval a povídá: # # # „Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.“ Zbledla jsem strachy a # # # ptám se pokorně: "Aaano? A proč, miláčku? A on na to: "Víš, dneska v # # # noci kukačka zakukala třikrát, potom - nevím, jak to udělala- vykřikla Ó # # # bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě # # # třikrát a upadla smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na # # # kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom se svalila vedle mě, a # # # zatímco kukala naposledy, hlasitě si uprdla. Pak začala chrápat. # # #
Ivulee píše:DOTAZ: jako to mám udělat,když tu v den voleb nejsem a chci volit v jiném městě zrovna kde jsem???????????
.
JEN VÍC TAKTO ZODPOVĚDNÝCH VOLIČU !!!!
Bre ranko- no jo mate polovicky dom a:-) to je hned znat
uaaa v noci zas chtela M ke me tak zas boj- kdo z koho- vyhrala jsem
ale asi po 10 minutach mozna po 15 ale proste nebude u me spat pul noci
no mizim se upravit- be me to enbavi…
Dobré ráno ![]()
gábi, chlapa doma nemám, ale dnes jsme si „přispali“. teda nejdřív budíček v pět. nejdřív mu spadlo auto, pak čurat, pak napít, pak hami (nevydržela jsem a dala jsem mu suchej rohlík do postele). No kolem 6té jsme zase usli a spali až do 1/4 na osm! ![]()
Za chvíli se strojíme a jdeme kouknout na Hubeta. Alespoň na odjezd, protože pak se s jeho spaním už nechytáme ![]()
víc nevím a tak jdu mrknout na ten dort ![]()
jo a Leilo ty se styď, že nevolíš! Tím jen podporuješě komunisty. to my chodíme pravidelně. ikdyž ještě jsem teď nekoukla na volební lístky tak nevím co vyberu ![]()
Dobré ráno,
ale ale ale proč bych se měla stydět že nevolím. To je právo a ne povinost a já jsem přesvědčená že tím ničeho nedosáhnu. Navíc s eo politiku vůbec nezajímám,a le ani minimálně, takže stejně nevím co bych tam napsala. A podporuješ komunisty? Moje máma jestli si to dobře pamatuju je volila
Ale to jen tak na okraj tohle téma jde fakt mimo mě…
Ivčo ty jo dobrý, přesně ze života a něco mi to připomíná
Teda teď už jen matně ![]()
Gábi koukala jsem na dort. Ty jo vždyť ty jseš nakonec úplná kuchařinka a šikulka
Ani tenhle bych nezmákla, je fakt moc pěknej. A prosím tě ještě jednou-je to z těch bonbonů?
jj bonbonova hmota ruzova a pac jsem nemela nervy udelat jeste bilou tak jsem zbytek ruzove obarvila kakaem a vykrajovatkama klasickyma udelala hvezdicky a kulicky jsou kupovany zdobeni- korpus klasika krem Dr Oetker- Leilo ja upecu kde co ale na vareni proste nejsem …
jo ale Jitce diky za nakopnuti- bych si jinak asi netroufla a Amynce( myslim ze to byla ona) za tip na rozrezani korpusu- ja bych to zkousela nozem a to bychs e vztekla- niti to slo uzasne a stejnomerne- jsi mi usetrila par sprostych slov ![]()
Já taky radši peču
Dneska dělám Míša řezy takže za chvíli vyrážíme pro tvaroh
Gábi ajde ta hmota teda fakt dobře? A jak se s tím pracuje? Já se bojím že bych to měla kostrbatý a ne takhle hezky rovný. A je i dobrá?
Leilo kdyz vydrzis cca 15 minut priiiiserneho lepeni a pak dalsich 15 minut min priserneho lepeni
tak dobry .-) pak uz to jde dobre
i potahnout- to je nejmensi prace
a jestli je dobra- je sladka jak cecek
ale vic jsem ji nechutnala- mela jsem sladkeho azaz za cely den…maximalne ji budou navstevy sundavat noo
Dobré ráno
Diti co se ti nelíbí na komunistech?
Leilo já dneska peču štrůdl a šátečky s tvarohem pro knedla.
Ivet Nelča taky miluje štrůdl
Tak my razíme pro ten tvaroh a vememe to procházkou. Venku je zase krásně, jsem ráda po včerejšku
Ahojky,
Leilo, ta kuchynka je super, ale nejak mi vadi, ze je jen 60 cm vysoka, to bych jim to musela dat na nejaky podstavec. Budu se na to muset u tech kuchynek divat, pri vyberu…
Gabi, dorta uzasna!!!
My se chceme jit dnes podivat na svatbu, ktera je ve 12, snad nebudou holky prudit. Ale vcera usnuly az v 15:30, byl tu s nimi deda, spaly na gauci u pohadky. Nechal je hodinu a vecer usnuly jako obvykle pred 10.
Vcera jsme si byla sednou s kamoskama, jen teda na chvilku a dnes vecer mam jit zase. Jsem teda nejaka utahana, ale snad vydrzim.
U nas je mlha, jako v hororu…
Ahojky!
Taky vyrážíme do města - potřebuju dokoupit pohoštění a taky uvolnit manželovi byt pro vysávání
![]()