Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10813
10.10.08 09:38

baby nenapinam- jen jednoduchy - chci to jen zkusit celkem upecu cokoliv ale dort jsem nezkousela- jen medovnik a s trim je prace jak na kostele tak to uz neeeeeeeee- ale byl dobrej :-) ale jen chci zkusit potahovany- no uvidime.
Mumis prijemnou cestu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
10.10.08 09:51

korpus v troube vapada OK- sem se bala ze bude bublinkaty nebo tak neco- az ho vytahnu sjedeme na postu a pak naplnime kremem :-)

Diti no jo sama pises ze hezciho nesezenem tak co- ame tekńhle datel neva ja si ho tak pamatuju kdyz sem byla mala takze me prijde fajn :-) jeee ja uz asi vim co si porucime za darek- vlitneme do hrackarske prodejny kde maj dreveny veci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
10.10.08 10:50

Ahojky! :D

Diti - super, že je prcek, jak má být :wink:

Gábinko - jseš fakt šikula!!!!!!!!!! A datel není nejhorší :wink: Viděla jsem horší výtvory…

Bibi - omlouvám se - máš ji v SZ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
10.10.08 11:09

ahojte,

mam volnou chvilku, aneb uz je uklizeno a to mensi chrni, tak jsem se zasla podivat :D
noc nakonec byla v pohode, akorat se sofie zacala docela casto budit, asi ma hlad :x :cry:

dotaz - co jste davali prtatum rano k jidlu?jeste ji kojim a asi ji to nestaci, mam ji namichat mleko?

nekdo jste se ptal, co delam nebo jsem delala - byla jsem na volne noze - preklady, tlumoceni, kurzy a skoleni pro managery, tak cast muzu delat i ted, ale neni to uplne ono :oops: 8)
prece jen se od tech dvou neutrhnu a zneuzivat kamaradky k hlidani je mi trapny :roll: :cry:

tehu - zatim pokracuje a je mi klasicky blbe, tak si to uzivam se vsim vsudy :D myslim, ze pokud to vyjde, tak zesedivim, ale aspon se ostatni utvrdi, ze jsem opravdu magor :D :lol: :) :D

vareni - moc tomu nedam, ale dneska to vypada na polevku s nudlema a kureci rizoto, zitra asi dynovou polevku a rybu s kminem nebo spenat a brambory, a v nedeli nejspis houbovou omacku - vikys miluje knedliky, i kdyz jsou kupovany :P :wink:

jeste sem mrknu, uzijte si hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
10.10.08 11:15

dotaz - mate nekdo zkusenosti s ekzemem?

aneb manzel byl se sofi na koznim a pry je to ekzem :? :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
10.10.08 12:26

Gábi , já nepsala že hezčího neseženeš. Jen mě mrzí, že už k ním nemám tak snadný přístup, že bych ti to zařídila. :wink:

Lindas nechceš si udělat metříky? nějak se ztrácím kolik je Sofi :oops: . tak neporadím, ale daala bych jí třeba jogurt na dojedení. teda pokud už má na to věk, ale to asi jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
10.10.08 12:54

Ahoj, holky já už fakt s tou Nelou nemůžu. Zase nespí, zase tam začíná ječet a řvát že tam enbude. Navíc v noci od půlnoci do čtvrt na 4 nspala a strašně řvala nevím proč. Vzali jsme si jí i ksobě dopostele už protože jsme už vůbec nevěděli co s ní a jen jsme zalehli tka začala řvát že chce zpátky do postýlky. Ona u nás prostě není zvyklá spala tam s námi naposledy jako mimino. Tak zase zpátky a dala sjem jí nurofen, pak nějak usnula, ale byl to boj. Jsem nevyspalá a protivná a chtěla bych aby alespoň na hodinku nebo i půl usnula, ale fakt není šance. Musí být přece taky unavená když v noci nespala, dopoledne tu byl Mireček,takže jsme byly venku lítali hráli si a stejně neusne, jsem z toho už fakt zoufalá-zvlášť teda když jsem takhel nevyspalá.

Gábi-hračky se mi teda vůbec nelíbí,a le dort vyfoť ty potahovaný se mi moc líbí ale ještě jsem to nezkoušela a nějak se na to necítím, tak jsem zvědavá jak ti to půjde nebo už jsi to dlala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
10.10.08 12:58

Capi tak TP mi psala že brácha koupil tu kuchyňku tuhle-jak si se ptala :wink: http://www.kamilka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
10.10.08 13:00

ahoj holky

jdu vas pozdravit, lavinove nas tu dostala chripajzna.....teda na teplomeru u me uz jsem dlouho nevidela 38.8.....nastesti zaskocila moje mamka, ale ta odjela vcera, taky jsme ji dodelali, ale aspon tak.....ja se nebyla schopna o ty dve deticky postarat, silene.....ted uz je lip, ale musim trochu v klidu, nez se rozjedem…takze odpo polehavam s detmi…ne ze by chteli polehavat, ale delaji si co chteji…neb matka nefunguje, no vecer a rano manzel…do vcerejska jsem fakt poctive lezela, fuj snad je to za nama.....

preji vsem rijnatkum vse nej......

Sabri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
10.10.08 13:24

čau holky,

dneska to mám jaksi nabytý, peru už kolikátou pračku a ještě mě jich tam pár zbývá (nevím, jak se to stalo, že tam toho mám tak moc, peru každej pátek :roll: ).
Zítra máme oslavu, jsem zvědavá na Nikol, co bude říkat na panenku, co jsme jí koupili.

Nikis spí, takže já si jdu udělat pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
10.10.08 13:32

Sabri, to vás to teda postihlo. Brzy se uzdravte. Děti jsou v pořádku?

Stofi, já peru denně :lol: ale už mě to taky neba

Gabi koukej pak vyfotit dort.

Leilo, ta kuchyňka je moc hezká. My koupili jen jednoduchou, do téhle možná půjdeme až bude L. starší.

No a víc nevím. Jsem šíleně utahaná, nic se imi nechce a to musím do práce. Tak zatím pa, večer tu asi nebudu, dorazí Jirka z intru a to bude počítač zablokovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
10.10.08 13:55

U nás se kupodivu spí :D A já mám klid na vygruntování :roll: Se mi nechceeeeeeee :oops: :lol: :lol:

Sabri - chjo, ať jste brzo fit!

Stofi - zrovna nedávno jsem si říkala, že peru, jako by nás bylo doma 10 :roll: :twisted:

Lindi - dr. na kožním nedala pokyny, co dělat? Neporadím, ale určitě najdeš několik diskuzí :wink:

Bibi -ať ti to v práci uteče :D

Jinak musím říct, že jsme se s dárkama dost trefili :wink: Holky, doporučuju knížku s piánkem a mikrofonem - zabaví na hooooodne dlouho :lol:
Zítra přijdou naši, bude dort a v neděli tchánovci - jsem napnutá, co koupili :roll:

Navečer chceme jít na lampionovej průvod, tak snad vydrží počasí. Celý den vypadá, že budou padat ho** :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
10.10.08 13:59

no Bibi, minuly tyden to zapocal Jim, pak Sofie, pak Mathijs a nakonec ja, ale meli jsme to se Sofi horsi prubeh jak chlapi, rikam, jsem nevstala…M zustal v pondeli doma a dorazila nastesti ta mamka, jinak nevim co bych delala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
10.10.08 14:05

Evi - mamča je dula ne PA…
tchánovci… ehmmmm taky je očekáváme, měli dorazit dneska v podvečer, vzhledem k tomu, že ještě nevyjeli, tak už teď tu nebudou dřív jak v 9…
Naposledy tady byli v květnu…na 1 den… Ne že by mi to vadilo, ale vůči manžovi mi to přijde sprosté…Když každou návštěvu na poslední chvíli zruší, s tím, že mají něco důležitějšího… Takhle se letos omluvili i ze dvou termínů manžových narozenin…Fakt zlatíčka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
10.10.08 14:14

UFFFFF až někde narazíte na inzerát - Daruji ukňourané miminko , tak to jsem byla já.

Proč ty děti vždycky vytuší a poznají když sem na ně sama a vůbec mi to neulehčují. Míra dneska odjíždí pracovně do soboty pryč, Verča od rána kňourá, ač podle mě nemá důvod :wink: . Tak se děsím co mi ti dva přichystali na večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí