Poradna duly
Jana Čurdová
baby nenapinam- jen jednoduchy - chci to jen zkusit celkem upecu cokoliv ale dort jsem nezkousela- jen medovnik a s trim je prace jak na kostele tak to uz neeeeeeeee- ale byl dobrej
ale jen chci zkusit potahovany- no uvidime.
Mumis prijemnou cestu ![]()
korpus v troube vapada OK- sem se bala ze bude bublinkaty nebo tak neco- az ho vytahnu sjedeme na postu a pak naplnime kremem ![]()
Diti no jo sama pises ze hezciho nesezenem tak co- ame tekńhle datel neva ja si ho tak pamatuju kdyz sem byla mala takze me prijde fajn
jeee ja uz asi vim co si porucime za darek- vlitneme do hrackarske prodejny kde maj dreveny veci ![]()
Ahojky! ![]()
Diti - super, že je prcek, jak má být ![]()
Gábinko - jseš fakt šikula!!!!!!!!!! A datel není nejhorší
Viděla jsem horší výtvory…
Bibi - omlouvám se - máš ji v SZ ![]()
ahojte,
mam volnou chvilku, aneb uz je uklizeno a to mensi chrni, tak jsem se zasla podivat ![]()
noc nakonec byla v pohode, akorat se sofie zacala docela casto budit, asi ma hlad
![]()
dotaz - co jste davali prtatum rano k jidlu?jeste ji kojim a asi ji to nestaci, mam ji namichat mleko?
nekdo jste se ptal, co delam nebo jsem delala - byla jsem na volne noze - preklady, tlumoceni, kurzy a skoleni pro managery, tak cast muzu delat i ted, ale neni to uplne ono
![]()
prece jen se od tech dvou neutrhnu a zneuzivat kamaradky k hlidani je mi trapny
![]()
tehu - zatim pokracuje a je mi klasicky blbe, tak si to uzivam se vsim vsudy
myslim, ze pokud to vyjde, tak zesedivim, ale aspon se ostatni utvrdi, ze jsem opravdu magor
![]()
vareni - moc tomu nedam, ale dneska to vypada na polevku s nudlema a kureci rizoto, zitra asi dynovou polevku a rybu s kminem nebo spenat a brambory, a v nedeli nejspis houbovou omacku - vikys miluje knedliky, i kdyz jsou kupovany
![]()
jeste sem mrknu, uzijte si hezky den
dotaz - mate nekdo zkusenosti s ekzemem?
aneb manzel byl se sofi na koznim a pry je to ekzem
![]()
Gábi , já nepsala že hezčího neseženeš. Jen mě mrzí, že už k ním nemám tak snadný přístup, že bych ti to zařídila. ![]()
Lindas nechceš si udělat metříky? nějak se ztrácím kolik je Sofi
. tak neporadím, ale daala bych jí třeba jogurt na dojedení. teda pokud už má na to věk, ale to asi jo ![]()
Ahoj, holky já už fakt s tou Nelou nemůžu. Zase nespí, zase tam začíná ječet a řvát že tam enbude. Navíc v noci od půlnoci do čtvrt na 4 nspala a strašně řvala nevím proč. Vzali jsme si jí i ksobě dopostele už protože jsme už vůbec nevěděli co s ní a jen jsme zalehli tka začala řvát že chce zpátky do postýlky. Ona u nás prostě není zvyklá spala tam s námi naposledy jako mimino. Tak zase zpátky a dala sjem jí nurofen, pak nějak usnula, ale byl to boj. Jsem nevyspalá a protivná a chtěla bych aby alespoň na hodinku nebo i půl usnula, ale fakt není šance. Musí být přece taky unavená když v noci nespala, dopoledne tu byl Mireček,takže jsme byly venku lítali hráli si a stejně neusne, jsem z toho už fakt zoufalá-zvlášť teda když jsem takhel nevyspalá.
Gábi-hračky se mi teda vůbec nelíbí,a le dort vyfoť ty potahovaný se mi moc líbí ale ještě jsem to nezkoušela a nějak se na to necítím, tak jsem zvědavá jak ti to půjde nebo už jsi to dlala?
Capi tak TP mi psala že brácha koupil tu kuchyňku tuhle-jak si se ptala
http://www.kamilka.cz/index.php?…
ahoj holky
jdu vas pozdravit, lavinove nas tu dostala chripajzna.....teda na teplomeru u me uz jsem dlouho nevidela 38.8.....nastesti zaskocila moje mamka, ale ta odjela vcera, taky jsme ji dodelali, ale aspon tak.....ja se nebyla schopna o ty dve deticky postarat, silene.....ted uz je lip, ale musim trochu v klidu, nez se rozjedem…takze odpo polehavam s detmi…ne ze by chteli polehavat, ale delaji si co chteji…neb matka nefunguje, no vecer a rano manzel…do vcerejska jsem fakt poctive lezela, fuj snad je to za nama.....
preji vsem rijnatkum vse nej......
Sabri
čau holky,
dneska to mám jaksi nabytý, peru už kolikátou pračku a ještě mě jich tam pár zbývá (nevím, jak se to stalo, že tam toho mám tak moc, peru každej pátek
).
Zítra máme oslavu, jsem zvědavá na Nikol, co bude říkat na panenku, co jsme jí koupili.
Nikis spí, takže já si jdu udělat pohodu.
Sabri, to vás to teda postihlo. Brzy se uzdravte. Děti jsou v pořádku?
Stofi, já peru denně
ale už mě to taky neba
Gabi koukej pak vyfotit dort.
Leilo, ta kuchyňka je moc hezká. My koupili jen jednoduchou, do téhle možná půjdeme až bude L. starší.
No a víc nevím. Jsem šíleně utahaná, nic se imi nechce a to musím do práce. Tak zatím pa, večer tu asi nebudu, dorazí Jirka z intru a to bude počítač zablokovaný.
U nás se kupodivu spí
A já mám klid na vygruntování
Se mi nechceeeeeeee
![]()
Sabri - chjo, ať jste brzo fit!
Stofi - zrovna nedávno jsem si říkala, že peru, jako by nás bylo doma 10
![]()
Lindi - dr. na kožním nedala pokyny, co dělat? Neporadím, ale určitě najdeš několik diskuzí ![]()
Bibi -ať ti to v práci uteče ![]()
Jinak musím říct, že jsme se s dárkama dost trefili
Holky, doporučuju knížku s piánkem a mikrofonem - zabaví na hooooodne dlouho ![]()
Zítra přijdou naši, bude dort a v neděli tchánovci - jsem napnutá, co koupili ![]()
Navečer chceme jít na lampionovej průvod, tak snad vydrží počasí. Celý den vypadá, že budou padat ho** ![]()
no Bibi, minuly tyden to zapocal Jim, pak Sofie, pak Mathijs a nakonec ja, ale meli jsme to se Sofi horsi prubeh jak chlapi, rikam, jsem nevstala…M zustal v pondeli doma a dorazila nastesti ta mamka, jinak nevim co bych delala…
Evi - mamča je dula ne PA…
tchánovci… ehmmmm taky je očekáváme, měli dorazit dneska v podvečer, vzhledem k tomu, že ještě nevyjeli, tak už teď tu nebudou dřív jak v 9…
Naposledy tady byli v květnu…na 1 den… Ne že by mi to vadilo, ale vůči manžovi mi to přijde sprosté…Když každou návštěvu na poslední chvíli zruší, s tím, že mají něco důležitějšího… Takhle se letos omluvili i ze dvou termínů manžových narozenin…Fakt zlatíčka ![]()
UFFFFF až někde narazíte na inzerát - Daruji ukňourané miminko , tak to jsem byla já.
Proč ty děti vždycky vytuší a poznají když sem na ně sama a vůbec mi to neulehčují. Míra dneska odjíždí pracovně do soboty pryč, Verča od rána kňourá, ač podle mě nemá důvod
. Tak se děsím co mi ti dva přichystali na večer…