Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné dopoledne ![]()
Gábi - neboj, bude stačit dort
My jsme dojídali všechno až teď na snídani
![]()
A starý fotky super, taky jsme je prošli
Dokonce byl návrh kouknout na naši svatbu (ještě jsme video neviděli
), ale byla jsem ráda, že se mamka baví, tak jsem to zamluvila…
Leilo - čéče, já jsem maxitele, takže dort jsem rozhodně nedělala já
Dělala mi ho spolužačka, kterou to baví. Je amatérka, měla ho výbornej. Krtka dělala poprvé (formu koupila kvůli nám), tak ho nemá vychytanýho, ale Adýsek ho poznal (dětská fantazie je super!) a měl radost ![]()
Svíčku jsme zapalovali asi hodinu pořád dokola
![]()
Bibi - jak je??? ![]()
Dobré ráno
tady je mlhááá hnus.
Včera večer normálně knedlo koukal na TV od 8 na tu Válku světů nebo jak se to jmenovalo,strašně ho to bavilo.Řehtal se u toho jako blázen.Pohádky nebere a takovouhle blbost jo.
Odpolko mě čeká velkej nákup,ale aspon kouknu do krámků a pokochám se.
Chlapa mám pořád nemocného,rýma
teplotka 37.2
opět si hledá co mu může být no katastrofa.Včera přišel,na rakovinu,jindy to je nádor.
![]()
Ivči - ona už ta rýmečka je pro chlapa smrtelná
A co blbne, prosím tě?
gabinko ta fotokniha vypadá moc dobře a cena je více než dobrá. Já s tím ale nemám žádnou zkušenost jak to vypadá a tak? Už jste si to někdo nechával dělat?
Zuzko ja jsem si kdysi enchavala delat jen sesit to bylo OK a hlave meli akci zdarma chi
akamaradka ted nechavala delat velky sesit( rikali kniha ale nema pevnou vazbu) a taky dobry- je to asi hezci nez album muzes si tam napsat svoje popisky vybrat cca z 20 ruznych rozvrzeni a nekolika podkladu- za ty penize bych ais neresila a udelala denicek- ja udelam scrapovou- nahoru na stranku scrap a pod to 3 fotky cca ze stejneho obdobi- udelam za kazdy rok jednu ![]()
gabinko, trochu na to koukám, prosím Tě a za tu cenu 399,– Kč je to na těch 26 stránek a nebo můžu dát i za tu stejnou cenu víc??
http://www.fotostar.cz/…a-vazba.html 26 stran- pokud chce o osm vic tak je tam priplatek a le na to o uz by se asi nevztahovala akce myslim…
hezké odpoledne všem!
Ikdyž u nás je pod mrakem ![]()
manžel mi zalehl gauč a tak se tu přemlouvám abych šla žehlit, ale nic se mi nechce
a to jak mě manža točí tu ani nebudu rozepisovat… nemám kam dát věci na mimčo, ale není schopnej přinést a sestavit skříň, kterou už máme ve sklepě. Ale že dva dny makal kamarádovi na stavbě na to sílu má…
nevím na co jinak reagovat tak zase jdu ![]()
Teda mi tu máme nááádherně. Fakt jako v létě normálně máme všichni triko a N šaty. Dopol jsme byly na kaštanech, pak na výstavě zvířátek, potom u tchýně na obědě a rovnou jsme přejeli k našim, vůbec jsme postýlku nezkoušeli.
A teď ještě půjdeme ven musíme užívat sluníčka. Zítra jedeme zase nakupovat, tchýně si veme Nelču odpoledne, tak jedeme dokoupit dárky a už chci mít na Vánoce hotovo
gabi ty jsi mi dala… celou dobu si tu hraju s tou fotoknihou. Je to moc pěkný a úplně mě to pohltilo. Jestli to tak pěkně bude vypadat i ve skutečnosti, tak už asi nebudu dělat fotky jinak
![]()
no jo, mně už taky ne…tak nevím, asi mají poruchu. Mají tam spoustu výrobků od decoupage, věci ze dřeva, šperky, sklo, trika po třeba patchwork. Na prodej. A celkem zajímavé ceny. Odpoledne to ještě šlo.
Mám za sebou sakra únavný den, celý den u plotny, dopoledne teda ještě nákup - potraviny a Míše - konečně - zimní bunda, pak vařit oběd, pak jídlo na zítřek, pečení a ještě jsem musela ukuchtit knedlíky. Teď jsem skončila a mám toho plný zuby. A dopolední šílená depka taky nepřidala.
Bibiiii ale ja Te mam rada ![]()
oslava fajnova dort dobrej i na chut, vsichni spokojeny tak uz jen ulozit mrne ke spani ![]()