Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
balím nás na výlet, jedeme poprvé vlakem, jů, já se těším co Ríša na to.
Mumis - Sárince dodatečně vše nej k svátku a hlavně super pobyt v Irsku, moc si to užijte a pošli pohled.....
![]()
Dobré ráno,
nestíhám vás, tak jsem jen vás dočetla.
a už mi tu Mára otravuje, takže toho moc nenapíšu ![]()
Jen je teď prča jak všechno opakuje a právě u nás máme období- co to je… Uf třetí den a hlava mi jde kolem.
Jinak co jsem chtěla o tom spaní. leilo ty si stěžuješ že ti po obědě nespí, ale mám takový dojem že když to spočítám tak nám ti děti spí stejně, akorát mě to naspí přes den a tobě v noci. marek spí od 21h do 6h (dnes do 5
)ale pak v poledne spí průměrně 3h. a to Nelinka dá od 19-8h. takže to výjde nastejno ![]()
A včera jsem byla v poradně a to dítě je konečně hlavou dolů, tak mám ohromnou radost a doufám, že se už nepřetočí! ![]()
tak jdu ![]()
bre ranko
tak dneska budu zapasit s dortem
vydrzi do nedele ne??
Diti gratuluju k pretoceni
Ahoj holky,
auuu, me uz druhy den silene boli hlava, vcera mi uplne hucelo v usich, vubec nevim, co to je.Prasky moc nezabiraji. A taky jsem si vcera dala pasek, ktery uz jsme dlouho nemela a nedopla jsem ho na posledni dirku, jako predtim asi pred mesicem.
No, mam co si zaslouzim, po tech kvantech zakusku na hody.
Vcera jsem byla s brachou v tanecnich pro dospele zacatecniky. manzelku ma na sluzebce, tak sjem ji zastoupila a bylo to super! maji paradniho ucitele, tancoval i v Superstar a je s nim sranda. Navic nam to celkem slo. Hned bych chodila s Vlastikem taky, ale zatim to nestihame. Treba za par let. Nejak nevim, co s holkama dnes podniknout. Dopoledne musim uklizet, ale co odpoledne? Asi jen an dvur.
Gabi, dort urcite vydrzi, neboj. Tak at se podari! A jakeho kominicka jsi to myslela???
dobré ráno,
Diti, to je super! Už se určitě nepřetočí!
Gabi, jakýdort budeš nakonec dělat?
Capinko, s tou hlavou tě lituju. chtělo by to chvilku klidu, co?
No a tradiční dotaz: Co vaříte o víkendu? Potřebuji to spáchat dnes, zítra jdu do práce, ale nevím absolutně co. A bude doma celá rodina.
Capi http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a este tohleeeeeeeeee http://www.mimibazar.cz/foto.php?… na tom druhem odkazu je teda vic veci co by se mi libilo ![]()
Evi, peníze mám na účtu, poslala bys mi, prosím, tu adresu?
Hojte holky, tak mě chytá nervoza.
Gábi - jaká dort budeš dělat? Si dobrá
Fif - děkuji ti mockrát i Sárinka. Dovolenou si určitě užiju. Teď budu mít hlídačky dvě - ségru a mamku:-)
Holky díky, fakt jsem ráda. Na císaře by se mi nechtělo
a jak mi říkala v 31tt, že mám malý břicho, tak už to Dr. otočila a naopak mi řekla, že už ho mám pěkně velký
. včera jsem fotila tak odpoledne dám nové foto k metříku.
gábi, ten datel je pěkně hnusnej (promiň), ale kamarádka ho vyráběla takže my máme doma nádherného!! klidně vyfotím a pošlu fotku a dělali hodně těch hraček(kohouta na tyči, lachtana s plácacíma nohama, ptáčky co si předávají kuličku apd.) mají nejhezčí dřevěný hračky jaký jsem kde viděla. Bohužel se ale rozvádí tak už hračky nejsou moc k mání. No prostě s jejím „manželem“ jsem to tolik netáhla, abych tam za ním šla pro hračky
![]()
a všechno byla ruční výroba, jsem byla u ní občas i na brigádě, když nestíhali.
a taky mě zajímá jaký dort jsi vybrala?
Bibi, nevím co budu vařit, david nebude pořádně doma, tak se asi nějak odfláknem ![]()
Mumiši, prosím tě v pondělí zajdu na tu poštu. ´\uplně jsem zazdila ten hrnek a další.Mohla bys mi poslat v SZ adresu?
A v Irsku ať se vám líbí. Vy tam úplně zdomácníte. Už jste cestovatelé jko Sabri.
Gábi toho datla máme a knedla baví.
Diti tak to je super,taky bych císaře neee.
Gábi ještě hodně trpělivosti u dortu chi,já u toho byla vzteklá jako blázen,ale už jsem ty mouchy vychytala a vím jak na to.
Bibi - to se zase neboj, zachvilku nám to cestování skončí. Sice ségra ještě těhotná není, ale myslím, že už to tak dlouho trvat nebude. No a tím pádem se vrátí nazpět a levnému cestování bude konec.
Adresu posílám a díky moc.
Jé a to hlavní jsem nenapsala. gábi marek si teda s ním ani moc nehraje. jediná zábava, že toho datla stáhne úplně dolů rukou, ale nechce aby tam ten datel „došel“ sám ![]()
Gabinka nás s tím dortem napíná ![]()
Pádíme na nákup.
Mumiši díky, v pondělí jsem na poště jak blesk.