Poradna duly
Jana Čurdová
Nene, to tys už byla pryč. Víš jak sis dělala hezký večer s tchýní, než odjela
![]()
Co vlastně od nich dostal Kubík k narozkám? Koně doufám, aspoň ![]()
Zanka píše:hihihi byla party na oslavu??zuz píše:hlavně, že jsem tě dobře pobavilaZanka píše:Chachá to máš za to že jsi chtěla aby si tu holky musely hrát na Colomba
Amy, já teda nevěděla, že to jde takhle zjistit, jsem Vás chtěla trošku potrápit, mno tak nic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neboj já bych to nepráskla, ale takhle jsem se pobavila víc![]()
Doufám, že si se neopila v sobotu s tím vínem ve vaně, ses potom už neozvala:-)
Amynka - já mám ten vanish na koberce a záleží jak co, něco vyčistí něco ne - v kombinaci se žučovým mýdle to docela šlo. Jinak není nad sundávací a prací potah u sedaček z Ikey, kdyby to šlo, tak si pořídím i takový koberec… ti moji dva chlapi byli schopni za dva roky ten v chodbě úplně odrovnat
![]()
gabinka píše:
hihihi byla party na oslavu??
jj ale jen decentní, dala jsem si cca deci. Zanka slavila s tchánovcema, akorát o tom tedy nevěděli
![]()
Zuzi , my máme takovou blbou modrou sedačku, z Aska, tenkrát jsme jí kupovali jako dočasnou, protože jediná rozměrama seděla a nebyla drahá, ale je na ní všechno vidět a už potřebuje vyprat, včera tam Sárinka kydla pastu, tak říkám, že to musím vzít z gruntu. Se mrknu do toho Sparu, co tam najdu. Sára je vzhůru, tak pofrčíme. No a ten koberec, má jen pod sebou u toho stolečku v obýváku, aby jí nestudili nohy, tak ten nijak nehoří, jen jsem myslela, jestli není něco univerzálního.
koberce sedačku čistím taky Vanishem, sice je to práce na tak cca tři hodinky (čistím to malým kartáčkem s měkkými chlupy a tou pěnou), ale docela se mi to osvědčilo. Zrovna tak čalounění v autě…
Gábinka - ne Zuz byla sama doma, tak si šla užívat vany ![]()
Zuz - nerejpej!!! ale joooo dostal vláček, kolejnice si sám nepostaví, vlak na koleje nejde u:,–(it, ale hlavně, že je to véééééélkýýýýýý dárek, a ta mašina jezdí sama, vůbec si s tím neumí hrát tak jako s tím dřeněným z Ikey, co dostal od ségry, tak mu ho hold vybalím za dva nebo deset let, až si s tím bude umět hrát. a pak ještě autobus přes půl obýváku, takovou neskladnou krávu, kterou využíval na to, že na ni dával ten vlak… Mno já jim říkala, že se mu líbí ten malý Poang… hold měli lepší nápad…Tak to za pár týdnů nebo měsíců vezmu a odnesu do MC. Fakt se nemá smysl v tomhle směru rozčilovat… Na houpacího koně, na kterého ho na vánoce po:,–(ili násilím, přestože ječel, že se ho bojí, doteď nesednul a kdokoliv se k němu přiblíží, tak ho od něj odhání…Ale na jiné koníky vyleze, třeba na tu hopsací žirafu.
Ahoj maminy,
Zanko, moc gratuluju!!!!!!!
Ja se jdu jen „pochlubit“, ze jsem dostala ATB, mam zanet dutin. Ale mam uzasnou DR, rekla jsem ji, ze o vikendu jedeme s manzelem na uz zaplaceny pobyt a ze je to poprve bez deti a ona mi dala ATB jen na 5 dnu, abych pry byla ve forme na romantiku, jen se mam v patek prijit ukazat, jestli jsem zdrava.
Tak snad to zabere. Uz tyden me boli od toho hlava a nic nezabira.
JInak u nas nic noveho, holky po obede uz nespi,ale pak kolem 3 usinaji vsude mozne, dnes nam Majda usnula v aute po ceste do obchodu a nemohli jsme ji probrat, tak s ni deda sedel v aute, nez jsem nakoupila.Je to blbe, ze nikdy nevim, kdy a kde usnou, nemuzu nic naplanovat. Taky je to vyceravajici, ale musim si zvyknout.
Fotky v galerce jsou moc hezke!
Ahoj,
tak jako první gratulujeme oslavencům a Zance
Capi tak to se musíš rychle vykurýrovat
Já teda dostávám ATB na 3dny a ty jsou úplně super, zabírají rychle
HOlky jak píšete o to m počasí.vy fakt nikde nemáte hezky? Tady je nádherně a dneska jsme byly v těch Budějcích tam taky.
AUper jsem si zanakupovala, máme na Vánoce kromě bráchy a taťky všechno, tka že to bude letos zase v klídku. Ale teď se mi ani nechce psát co jsme všechno koupili. Hlavně jsem si koupila ty veliký tablety soli do koupee a já se tam hned jdu naložit…
Nelinak dneska byla s babičkou vláčkem a moc se jí to líbilo, seděla prej jako přikovaná. A byla hodná a celou dobu se těšila úprej hlavně na vajíčko co měla slíbený
Akorát teď večer zase brečela že jí bolí bříško a tlačil ana nočníku ale nic, tak snad jen malá zácpa a nic horšího…
Jdu na galerku a do vany
u nas hezky bylo
jsem si dala svaraka na terasce .-) M byla cely den hodna( tuk tuk) tak jsem spokojena .-) chi jsme jely nabusenym busem dve zastavky a jak si nebylo kam sednout tak se me M drzela za jednu ruku a desne se rachala na cely bus jak se kinkla
hihi dobry - jsem byla rada ze uz nikam netahame kocar fakt uz mi to prijde zbytecny- uz jsem ho nevytahla x dni- naposeldy snad pred mesicem ZOO - a ted bychom se do busu ani nevesly- takhle ej to pohoda ![]()
Capi doufam ze se vykuryrujes ![]()
Gabinko to je uuuuuzasnaaaaa modelka, a jak predvadi zezadu
![]()
Dobré ráno. tak já nějak nemůžu spát, tak jsem vstala v 6, že si v kuchyni pustím net a uvařím čaj, no tak net nešel, při vaření se vzbudil Ríša, tak ze spaní ani pohody nebylo nic…
Jdeme na dvouletou a na očko…Se mi moc nechce. Jestli bude hezky už jen dnes a zítra a o víkendu hnusně, tak bych radši někam ven.
bre ranko
Lindi dej za me pusu Sarince az e preju vsechno nejlepsi!!!! ![]()