Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2245
14.10.08 13:56

jo holky přes den je fajn,když teda nepočítám ten boj když má jít Matýsek spát,ale noci jsou krušné i když se to lepší už mi při kojení nevisí na krku a neřve,ale je vzbuzený a kontroluje to když dokojím okamžitě ukazuje že mám dát Lindu do postýlky,přece nebude se mnou v posteli ne,když už je tam Mates.on totiž v noci chodí ke mě a to když jsme Lindíka neměli tak nedělal,ale chápu to žárlí,ale bylo to kruté jak řval a visel na mě.Manžel už spí v obýváků museli jsme koupit novou postel aby se chudák vyspal,ale nenadává tak jsme ráda taky to asi chápe.

no zatím kojíma,le nevím jak dlouho to bude ještě trvat už se mi prsa nenalívají jako ze začátku a nemám ani z kušenosti u Matýska bo kojo vydrželo jenom 10týdnů. je to normální?malé stačí jedno prso na tři hodiny tak asi mlíko je no nevím jsem z toho dost vyjukaná.a mudra má dovču na kontrole jsme byli ve 4týdnech a měli jsme přijít za další čtyři a ona tam teď není nevím teda jestli přibírá.

no já mám teď takové starosti :lol:

ani moc nestíhám počítač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
14.10.08 14:09

Ahoj holky,

Sárinka děkuje za přání a MADLENCE přejeme taky všechno nejlepšíí a posíláme :huban: :srdce: :-)

Štofi - ty jo, já bych byla s tou prací totálně v pr… děsím se okamžiku, kdy budu muset do práce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
14.10.08 14:14

Evi :lol: :lol: :lol:
tak jo jdu si postavit na kafe pac m fakt neusne :-) no jo zatim si hraje v posteli akouka na dadu :roll:

Luci mas to narocne co… no bude lip- a nebo hur treba v puberte :wink: hod nam fotky do galerky- a Matysek zarli jen na spani a jinak je to v pohode?, no jo nediv se mu :-)

Evi kdyz M ale nestaci jen poslouchat ona musi furt s nekym mluvit- teda ty jeji jednoslovne vyrazy ale proste musi komunikovat -hihi operatorem ho budes oblbovat chvilku- pockej este budes chtit taky naky nastaveni vedet .-)

jezis ja mam nerva- babi neco rikala ze pokoupila hadry v Kika( k narozkam) kdyz jsem rikala ze jsem v Tescu koukala na bundy a rikala jsem ji to tak mi rikal " ne my jsme neco nakoupili" a pak kdyz ji rikam ze meli na letaku Kiku hezky ty bundicky tak rika " my jsme na ne sahali a byly takovy tvrdy" tak ted nevim estli maj bundu nebo ne a dozvim se to o vikendu a zitra si mame s m vybrat ten darek co sem furt nevedela co si mam vybrat a v CaA maj na letaku hezky bundy a kalhoty…to je dilema- je mi blby babi volat kurnik.. ale v CaA se daj veci vratit ze jo- nevite nekdo jestli i za tyden ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
14.10.08 14:20

PREJEME VSE NEJLEPSI MADLENCE I SARINCE K DNESNIM NAROZENINAM,

PUSU SOFIE A JIM A TETA SABRI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
14.10.08 14:49

Gábi - myslíš ten nový leták, že jo. Ta jedna růžová bunda za tuším 250,– se mi moc líbí, kdybych žádnou neměla, jdu do ní a ty fleecový mikiny za 98,– super. Jojo, dá se to vrátit, jen nesmíš ustříhnout cedulku. Mám za to, že do 14 dnů, tak je to aspoň u nás v HM, v CA to bude podobný, tak se zeptej, ale určitě to min. těch 14 dní je.

Sabri - se jdu hned podívat, jestli už máte nový metřík :lol: a děkujeme teto za přání :wink:
Nemáte, no já to věděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
14.10.08 15:29

Ahoj,
Moc gratulujeme Madlence a Sárince k narozkám. Už jste to oslavili, tak si to holky dneska pořádně užijte a pozlobte mamky :wink:

Jé mě se chce trochu brečet když si vzpomenu jak jsme rodili v tom říjnu :lol:

Gábi no to e blbý tak ještě do víkendu vydrž ne? Nebo se bojíš že jí pak už nebudou mít v tom CA? Já tma kupovala minule rukavičky a byl na nich flek a ona říkala že když to nevyperu tak ať to přionesu i s teda odstřiženou cedulkou ale napsala mi to na paragon. A Bylo to do třech týdnů V Budějcích tak by to asi mělo být všude stejný ne?

Amy já se taky bojím až půjdu něklam do práce. Ale tak vy to máte ještě za dlouho, chcete dítě hned, ale já ne takže ještě dva roky a mažu :?

Nelča zase nespala, naposledy usnula ode dneška přesně před týdnem :twisted: A už ani nechce vlézt do postýlky a ani na pohádku jí nenalákám. CH jooo. Naštěstí dneska si jí vzala sousedka už ve dvě a dopol jsme byly na cvičení pak se švagrovou před barákem a u tchýně a přišli jsme ve čtvrt na 2, takže to udteklo. Vrátí se asi až do postýlky, takže dneska pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
14.10.08 15:31

Amy, právě že mě ted poslední dobou návrat do práce trápil, teĎ se to trošku zjednodušilo, no…

Gábi, já si myslím, že to můžeš vrátit do 30 dnů :wink: a leták jsem neviděla, mrknu na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
14.10.08 15:36

Teď koukám že jsem v minulém příspěvku napsala že se to m ůže vrátit do třech týdnů a Štofi píše že do třiceti dnů. A já jsem taky chtěla napsat do třiceti dnů, ale měla jsem na uchu telefon z benzíny a tam jsem odpovídala do třech týdnů a rovnou sje to i napsala sem :lol: Trubka no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
14.10.08 15:59

sme dosly na zastavku ze pojedem do mesta neco vyridit a zacalo lit jak z konve tak jsme dosly zas domu :-) zmokle jak slepice- nejka nenosim destnik nebo co :_) ated uz se mi znovu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
14.10.08 16:04

gábi, u nás svítí slunko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
14.10.08 16:41

Lucko - není to jen tak, co.. Ale nediv se, Matýsek má důvod :wink: určitě bude líp, vydrž.

Gábi - nestraš :lol: :lol: :lol: :lol: My využíváme táty v práci - prozvoním a volá zpět z firemního 8) :lol:
Hele, s bundičkou se s nima určitě domluvíš - toho bych se nebála :wink: jdu okouknout letáky…

S prací nestrašte :? Nějak se mi chce míň a míň :oops:

Stofi - neprovokuj :twisted: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
14.10.08 16:43

Evi - Adámkovi byl rok? :lol: i ty jedna, ty bys chtěla aby byl menší, co :wink:

Lucka - Luci, kamarádka to má podobný, ale má dva kluky a starší hodně žárlí, to, co dělá Matýsek, je jeho slabý odvárek. Neboj, určitě se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
14.10.08 16:47

Amynko - jj, nechci si to připustit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oprava bude, slibuju - jen co si na to zvyknu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
14.10.08 17:04
evculinda píše:
Amynko - jj, nechci si to připustit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oprava bude, slibuju - jen co si na to zvyknu 8)
:lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
14.10.08 18:04

Kousek od nás taky pršelo, ale sem to nedošlo. Tady je ještě teplo a před chvílí ještě svítilo slunce.
Já se tak nudím že sjem si zadělala na perníčky :lol: N už je 4 hodiny pryč, vytřela jsem vyluxovala, pře:,–(ila kdytku, přečetla kus knížky, vysprachovala se a teď teda budu dělat perníky až půjde spát. Dostala jsem na ně chuť a chci si zkusit zase zdobení před Vánoci na nečisto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí