Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5328
13.10.08 13:16

Zanko, tak ještě i tady, strašně moc velikánská gratulace!!!!!!!!!!! Na kdy to vychází????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
13.10.08 13:18

jo Ivet, mozna jo......to pry zacina delat moje mamka, ze zacina ty deticky na ulici buzerovat, no jo no jsem cela jeji!!!!
jdu aspon povesit pradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
13.10.08 13:22

Ahoj,
teda to jsou zprávy…už tuším, ale letím se stejně podívat do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
13.10.08 13:27

Ivet a to si vezmi, že tyhle kecy mám doma běžně :roll: to fakt asi nepřežiju a až z té puberty vyrostou starší, vlítne do ní Lucka…se z toho zblázním :roll:

Zanko, taky se přidávám ke gratulantům! Nádherná zpráva!!!!!!! Hodně štěstí a zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
13.10.08 13:30

a jo to byl patek trinacteho- nejak v tuhle chvili jsem zacala premyslet jestli jako jo nebo ne- jet k anicce - tak jsem teda v pet jela a daly jsme si kafe a ja furt nevedela jestli je to uz ono chi

Amel a Nikol vse nejlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :srdce: :srdce: :srdce:

Ivco vsak sme byly taky takovy telata ale je fakt ze teda kolikrat taky neverim- ale spis se pousmeju a reknu si jak jsem byla asi hrozna…

Sabri jojo nektere maminy se dovedou predvest- by zaslouzily na prdel fakt

sem nebyla v gaerce kurnika le asi vim a to je teda vyyyyborna zprava- babo jak to ze mi nepises na ICQ kdyz jsem tak napnuta ???? Zanko jeeee tuktuk - nebo radis buch buch na drevo!!!! to je fantasticky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.10.08 13:30

Amy, já teda nevěděla, že to jde takhle zjistit, jsem Vás chtěla trošku potrápit, mno tak nic :-)

Každopádně děkuji všem, snad to tentokrát vyjde.

termín mi vychází na 20.6..... přesně na máminy narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
13.10.08 13:36

Zanko obr gratulace,já než mi dobliklo která bije,jsem nějak mimo,asi bych už měla jít dělat,nějak zakrňuju.

Gábi já vím,že jsme byli taky na tečku v pubině,ale dneska to vidíš jinak a kveteš,ještě,že nevidím K někde ve městě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.10.08 13:42

jo málem bych zapoměla taky gratulovat všem dnešním oslavencům, takže všechno nejlepší!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.10.08 13:42

Gábi - no a já v tuhle dobu už trčela v Krči :x a ty dvě si klidně napsali, že mají odrozeno, teda Štofi napsala a o Amélce mi napsala Klárka, na to se asi nedá zapomenout :lol:

Zanka - :D o jé, tak příště anonymně, ale já měla takovou radost, že jsem musela jmenovitě popřát, to jinak nešlo. 20. června, to je krásný, kulatý číslo, to nemůže jinak, než nevyjít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
13.10.08 13:47

aHOJKY,

tak předně zanko obrrrr gratulace a ať je všechno v pořádku! Super zpráva. Jinak já jsem taky nevěděla že to jde tekhle zjistit :oops:

tak jsem byla ve městě a nechala tam 2000kč a ani nevím pořádně za co :roll: . nějaká drogerie a pár oblečení a prachy jsou v tahu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
13.10.08 13:49
Zanka píše:
Amy, já teda nevěděla, že to jde takhle zjistit, jsem Vás chtěla trošku potrápit, mno tak nic :-)

Chachá to máš za to že jsi chtěla aby si tu holky musely hrát na Colomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neboj já bych to nepráskla, ale takhle jsem se pobavila víc :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
13.10.08 13:50

Ahojky, u nás se chrupe, tak si dám kafe a musím to tady trošku pofackovat 8)

Všem oslavencům všechno nejlepšííííííííííííííííííííí :srdce:

Zanko - ooooooooooooooooooooobrovskáááááááááááááááááá garulace!!!!! Ty jo, jsem na měkko :D Přeju moc zdravíčka a ať je všechno v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moc vám to přeju :P

Sabri - pipiny mě pobavily :lol: :lol: :lol: A neboj, ty jsi taková nebyla rozhodně!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.10.08 13:52

Amy - Lindi na té poslední fotce, jak sedí Sára na Jeníkovi ti je moc podobná, teda podle mě :lol:

Diti - mno… sice bych už radši měnila s tebou, ale ono to snad rychle uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
13.10.08 13:54

Kurňa, to jste fakt nikdo nevěděl, že to tak jde zjistit? Já myslela, že je to známý, asi jako každý umí vytvořit citaci :oops: Chjo, tak příště já radši mlčím :lol:

Hele, holky, poraďte mi. Potřebuju něčím vytepovat - vyčistit sedačku a koberec, ale spíš mi jde o sedačku, máte někdo nějaký tip, co je dobrý? Nějaký ten Vanish? Dřív jsem to dělala takovou pěnou s kartáčkem, ale to je tak na malý části, když tam někdo něco vylije, ale tohle potřebuju vzít celý sedák, je to hnusně špinavý. Pojedu až se Sára vzbudí do Metropole, tak bych to rovnou vzala ve Sparu.

Diti - to lítá, co. Znám to, dneska přišel rodičák, tak to jdu taky provětrat, ale za věci, co potřebuju :wink:

Zanka - jojo, říkají to, že je teď víc do mě, má moje oči ( to si vzít nenechám, ty jsou prostě mý :D ) a stejně široký úsměv :lol: a vlasy bude mít taky po mě, taky jsem měla takový prstýnky ( který ty na fotce nevidíš, má je zezadu ) když jsem byla malá. No a po Honzíkovi má tvar hlavy, takový to jak já říkám „chytrý“ čelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.10.08 13:55
zuz píše:
Zanka píše:
Amy, já teda nevěděla, že to jde takhle zjistit, jsem Vás chtěla trošku potrápit, mno tak nic :-)
Chachá to máš za to že jsi chtěla aby si tu holky musely hrát na Colomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neboj já bych to nepráskla, ale takhle jsem se pobavila víc :D :wink:

hlavně, že jsem tě dobře pobavila :lol: Doufám, že si se neopila v sobotu s tím vínem ve vaně, ses potom už neozvala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí