Poradna duly
Jana Čurdová
Tak medovník hotovej, už se na něj na sobotu těším, vypadal skvěle ![]()
Capi no vidíš. A já ho měla před týdnem v ruce si říkala že je to určitě dobrá věc,, ale netrpíme na suchou pokožku tak jsem ho sice koupila ale dala ho tetě do balíčku k Vánocům ještě jsemjí tam kupovala nějaký produkty ze soli z mrtvého moře. To by taky ohlo pomoct ne? Tak já ho nebudu rozbalovat a počkám do zítra a pak pro něj sjedu. Dělá ho myslím i ta Saloos. A ve městě máme krámek právě s touhle přírodní kosmetikou a mají i tuhle značku a i ty konopný věci,tak já něco pokoupím a vyzkouším. Ale právě tomu máslu bych dost věřila. Já jí z toho dostanu ![]()
Tak jsem chtěla jít ještě žehlit, ale prádlo nemá nožičky, jdu si napustit vanu a dát koupel
Tak já mám uklizeno, vyžehleno, vykoupala jsem se a tady nikdo, N taky ještě není doma, L šel na pivko. TO je pohoda teda… ![]()
Leilo já jsem právě taky tak vygumovaná,vždycky si sednu a za 5 min. vstanu a jdu zase něco dělat a pak si stěžuju,že jsem se nezastavila a vlastně ani neodpočinula. ![]()
Tak knedlice nechce večeřet,ale zblajznul 3 mandarinky.Hrozně rychle si zvyknul u babičky spát přes poledne a chce jít zase,to mám největší radost.
Ivet ty se máš
s tím spaním. Hele jak sji to popsala,t ak to je přesný u mě. Řeknu si a seru na to, mám chvíli klidu tak si jí užiju a sednu si a vemu časák a mezitím přemýšlím co bych měla udělat a za 10 min vstávám a jdu na to.ALe odpočinout si to zase umím když je třeba ![]()
Tak přesně v tuhle dobu mi před dvěma roky odešla zátka. TO už sjem byla teda pěkně vyjukaná ![]()
Leilo no tak to jsem ráda,že nejsem sama.Hlavně pak držkuju,že nemám chvilku na čumění do stropu.
No taky jsem vzpomínala jak mi praskla voda a kdy jel a do porodky,je to najednou strašně dávno,ale K mám v paměti taky.
Capi uffff ale nervy asi hrizny vid - jak v ten moment tak i v nemocnici… chjo- a holky si chybely????
Leilo jo jo sladky omezit a agresivni ovoce apromazavat- M zabrala Holtova mast- neni to nic vovanehoa le zabrala
jinak mastit jak si vzpomenes aty veci co uz tu psaly holky- kortikoidy nech an horsi casy- M tohle mela vloni taky osklivy ale cca jen mesic dva a uz od te doby nic- ale radsi to zatukam
Ivco e nejak uniklo kde a na jak ted pracujes aco presne delas- promin jestli jsi to psala - ctu to letem svetem a reaguju tak nejak jen obcas jak mam chvilku a hlavne ma plnou hlavu jinejch veci no… a jak to zvladate- Kuik a Ty?? vim ze hlida babi a le stejne …
a vic nevim…
Zuzaa píše:
Amynko, Gabinko - tak jeste jednou - vetu „Ne maminko,ona byla hodna“ nerikala Amalka, rikala mne ji UCITELKA![]()
jojo, já vím, já už to pochopila ![]()
Ty jo AMy nedonošeňátka, to je to čeho se asi nejvíc (po porodu) bojím u dalšího těhotenství. Že se ty moje problémy budou opakovat a s Nelčou už nebudu moct ležet a nevydržím do konce a aby pak nebylo nějak postižený ![]()
Balila jsem Nelče dárky, vůbec jsem nevěděla co jí vybrat z té kopice co máme a alespoň jsem zjistila že na vánoce už opravdu nemusím kupovat nic…
L dává dohromady tu kuchyňku a překvapilo mě jak je strašně nízká. To je teda docela blbí. Nějak mě nenapadlo kontrolova výšku pultu-teda spíš bráchu, vybíral jí on. To jí budeme muset snad dát na nějaký podstavec nebo co ![]()
Amy, to bylo drsný, ael bohužel tak to je…
Capinko, musely jste si v nemocnici užít. A předtím vlastně taky. Fuj. Hlavně, že je Majda dobrá, musel to být šílený šok.
Koukám na ten dokument a u toho dočítám, tohle chlap nedokáže ![]()
Leila - hele, my když měli oslavu, měla i dárky
Jé, pošli medovníka, aspoň kousek. Jsi dobrá, že se ti s tím chce patlat.
Ivet - čuuus
Mno a já bych vám ráda něco řekla…
…nezlobte se, že jsem vám to neřekla dřív ( čekali jsme na velký UTZ, který byl dneska navečer ), nechtěla jsem, po porodu, řeknu proč, ale tak tedy oficiálně oznamuji, že v březnu se ze Sárinky stane velká ségra a zapínám metřík ![]()
A ano, je to náš malý suvenýrek z Řecka - chi, ještě aby ne a vím to přesně i na den
,pohlaví nevíme, nenecháme si ho říct ![]()
leila píše:
Ty jo AMy nedonošeňátka, to je to čeho se asi nejvíc (po porodu) bojím u dalšího těhotenství. Že se ty moje problémy budou opakovat a s Nelčou už nebudu moct ležet a nevydržím do konce a aby pak nebylo nějak postiženýBalila jsem Nelče dárky, vůbec jsem nevěděla co jí vybrat z té kopice co máme a alespoň jsem zjistila že na vánoce už opravdu nemusím kupovat nic…
L dává dohromady tu kuchyňku a překvapilo mě jak je strašně nízká. To je teda docela blbí. Nějak mě nenapadlo kontrolova výšku pultu-teda spíš bráchu, vybíral jí on. To jí budeme muset snad dát na nějaký podstavec nebo co
Taky mě to docela vzalo, i jsem byla toho názoru jako ta maminka Felicie, má-li být dítě postižený, tak ať to je na přírodě
ten těžce postižený chlapeček, to není přeci život.
Ty se máš, že už všechno máš. Leilo, prosííím, změř mi tu kuchyňku od země k pracovní desce, moc díky.
Ty me se..es
ty voe kdyby jsi nas nechaa par tydnu ale nekolik mesicuuuu????
jsem hotovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak cink babo- a co to budeee-asi prekvapeni co…kurnik to budu napnuta
az jsem z toho sprosta .-)