Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
21.10.08 16:38

Tak medovník hotovej, už se na něj na sobotu těším, vypadal skvěle :lol:

Capi no vidíš. A já ho měla před týdnem v ruce si říkala že je to určitě dobrá věc,, ale netrpíme na suchou pokožku tak jsem ho sice koupila ale dala ho tetě do balíčku k Vánocům ještě jsemjí tam kupovala nějaký produkty ze soli z mrtvého moře. To by taky ohlo pomoct ne? Tak já ho nebudu rozbalovat a počkám do zítra a pak pro něj sjedu. Dělá ho myslím i ta Saloos. A ve městě máme krámek právě s touhle přírodní kosmetikou a mají i tuhle značku a i ty konopný věci,tak já něco pokoupím a vyzkouším. Ale právě tomu máslu bych dost věřila. Já jí z toho dostanu :lol:

Tak jsem chtěla jít ještě žehlit, ale prádlo nemá nožičky, jdu si napustit vanu a dát koupel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
21.10.08 17:41

Tak já mám uklizeno, vyžehleno, vykoupala jsem se a tady nikdo, N taky ještě není doma, L šel na pivko. TO je pohoda teda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
21.10.08 19:09

Leilo takže prádlu narostli nožičky nakonec?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
21.10.08 19:27

Ivet nožičky ne, ale bylo mi blbí se tak dlouho válet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
21.10.08 19:34

Leilo já jsem právě taky tak vygumovaná,vždycky si sednu a za 5 min. vstanu a jdu zase něco dělat a pak si stěžuju,že jsem se nezastavila a vlastně ani neodpočinula. :roll:

Tak knedlice nechce večeřet,ale zblajznul 3 mandarinky.Hrozně rychle si zvyknul u babičky spát přes poledne a chce jít zase,to mám největší radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
21.10.08 19:36

Ivet ty se máš :lol: s tím spaním. Hele jak sji to popsala,t ak to je přesný u mě. Řeknu si a seru na to, mám chvíli klidu tak si jí užiju a sednu si a vemu časák a mezitím přemýšlím co bych měla udělat a za 10 min vstávám a jdu na to.ALe odpočinout si to zase umím když je třeba :wink:

Tak přesně v tuhle dobu mi před dvěma roky odešla zátka. TO už sjem byla teda pěkně vyjukaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
21.10.08 19:39

Leilo no tak to jsem ráda,že nejsem sama.Hlavně pak držkuju,že nemám chvilku na čumění do stropu.
No taky jsem vzpomínala jak mi praskla voda a kdy jel a do porodky,je to najednou strašně dávno,ale K mám v paměti taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
21.10.08 19:56

Capi uffff ale nervy asi hrizny vid - jak v ten moment tak i v nemocnici… chjo- a holky si chybely????

Leilo jo jo sladky omezit a agresivni ovoce apromazavat- M zabrala Holtova mast- neni to nic vovanehoa le zabrala :-) jinak mastit jak si vzpomenes aty veci co uz tu psaly holky- kortikoidy nech an horsi casy- M tohle mela vloni taky osklivy ale cca jen mesic dva a uz od te doby nic- ale radsi to zatukam

Ivco e nejak uniklo kde a na jak ted pracujes aco presne delas- promin jestli jsi to psala - ctu to letem svetem a reaguju tak nejak jen obcas jak mam chvilku a hlavne ma plnou hlavu jinejch veci no… a jak to zvladate- Kuik a Ty?? vim ze hlida babi a le stejne …

a vic nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.10.08 20:12

Jen rychle, dívejte se na čt2, je to moc zajímavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.10.08 20:15
Zuzaa píše:
Amynko, Gabinko - tak jeste jednou - vetu „Ne maminko,ona byla hodna“ nerikala Amalka, rikala mne ji UCITELKA :roll: ;)

jojo, já vím, já už to pochopila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
21.10.08 20:28

Ty jo AMy nedonošeňátka, to je to čeho se asi nejvíc (po porodu) bojím u dalšího těhotenství. Že se ty moje problémy budou opakovat a s Nelčou už nebudu moct ležet a nevydržím do konce a aby pak nebylo nějak postižený :?

Balila jsem Nelče dárky, vůbec jsem nevěděla co jí vybrat z té kopice co máme a alespoň jsem zjistila že na vánoce už opravdu nemusím kupovat nic…
L dává dohromady tu kuchyňku a překvapilo mě jak je strašně nízká. To je teda docela blbí. Nějak mě nenapadlo kontrolova výšku pultu-teda spíš bráchu, vybíral jí on. To jí budeme muset snad dát na nějaký podstavec nebo co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
21.10.08 20:34

Amy, to bylo drsný, ael bohužel tak to je…

Capinko, musely jste si v nemocnici užít. A předtím vlastně taky. Fuj. Hlavně, že je Majda dobrá, musel to být šílený šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.10.08 20:35

Koukám na ten dokument a u toho dočítám, tohle chlap nedokáže :lol:

Leila - hele, my když měli oslavu, měla i dárky :wink: Jé, pošli medovníka, aspoň kousek. Jsi dobrá, že se ti s tím chce patlat.

Ivet - čuuus

Capi - no ty bláho, teda, to jste si užili, co. A proč tam neměli ty ostatní děti maminku? Já bych tam řvala pořád, kdybych to viděla :cry: hlavně, že jste doma.

Mno a já bych vám ráda něco řekla… :lol: :wink: …nezlobte se, že jsem vám to neřekla dřív ( čekali jsme na velký UTZ, který byl dneska navečer ), nechtěla jsem, po porodu, řeknu proč, ale tak tedy oficiálně oznamuji, že v březnu se ze Sárinky stane velká ségra a zapínám metřík :wink:
A ano, je to náš malý suvenýrek z Řecka - chi, ještě aby ne a vím to přesně i na den :lol:,pohlaví nevíme, nenecháme si ho říct :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.10.08 20:37
leila píše:
Ty jo AMy nedonošeňátka, to je to čeho se asi nejvíc (po porodu) bojím u dalšího těhotenství. Že se ty moje problémy budou opakovat a s Nelčou už nebudu moct ležet a nevydržím do konce a aby pak nebylo nějak postižený :?Balila jsem Nelče dárky, vůbec jsem nevěděla co jí vybrat z té kopice co máme a alespoň jsem zjistila že na vánoce už opravdu nemusím kupovat nic…
L dává dohromady tu kuchyňku a překvapilo mě jak je strašně nízká. To je teda docela blbí. Nějak mě nenapadlo kontrolova výšku pultu-teda spíš bráchu, vybíral jí on. To jí budeme muset snad dát na nějaký podstavec nebo co :?

Taky mě to docela vzalo, i jsem byla toho názoru jako ta maminka Felicie, má-li být dítě postižený, tak ať to je na přírodě :( ten těžce postižený chlapeček, to není přeci život.
Ty se máš, že už všechno máš. Leilo, prosííím, změř mi tu kuchyňku od země k pracovní desce, moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
21.10.08 20:38

Ty me se..es :lol: :lol: :lol: :lol: ty voe kdyby jsi nas nechaa par tydnu ale nekolik mesicuuuu????
jsem hotovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: tak cink babo- a co to budeee-asi prekvapeni co…kurnik to budu napnuta

az jsem z toho sprosta .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital