Poradna duly
Jana Čurdová
Sabri - Sára taky nudlí, ale jen jí tečou nudle, nekašle, neslzí, nic, nakažlivá není, takže jí akorát utírám nos, mi připadá, že je to na podzim normální, štve mě, že se má tak zkazit počasí, tohle mi maximálně vyhovuje.
Gábi - mrkni. Ty jo, a to mixují každýmu? Sára jí jenom celý, ta by mi mix nesnědla, ale pro Madlenku jedině dobře, ne. No a co mají na sváči. Jsi mi udělala včera chutě na tu rybičkovou pom., že si dneska koupím rybičky a udělám jí.
Gabi presne, to je fakt inspirace,deti meli vcera k veceri rybickovou pomazanku s chlebem ![]()
no ryma me taky neznepokojuje, jako, ze jeste pokaslavaji, ale snad je to normos
no sem zvedava kdy M donese nudli ale snad ne- tuk tuk- at mate brzy deti zdrave
a je fakt ze podzim je nadherny!!! je tam paradne- jj pry v tomhle prvnim oddeleni mixuji vsechno- nevim jak polivky al ezas delat kazdemu mrnenti neco jineho to by je flaklo… a M teda rada mixnutoou i polivku.. takze u nas dobry .-)
Holky,
tak výlet zrušen, musím jít vyndat nabalené věci z pod kočárku. Tak dlouho jsem čekala až vyleze sluníčku, zatím stále nesvítí, až jsem Jiříka změřila a má skoro 38. Tak jsme doma, nejvýš půjdeme odpoledne chvíli na zahradu.
Sabri, prádlo mám taky venku, fouká, tak aspoň něco, ale sluníčku se schovává. Ono vyleze, musím jít pak taky na zahradu něco udělat - plet, rýt a zlikvidovat rajčata a spol.
Jana
Gábi - a jo, no tak to maj dobrý, že to mají takhle rozdělený na oddělení. Sára není nastydlá z počasí, má to z tý pitomý soboty, jak byla v tom prachu
proto ani nepšíká, nic, jen jí tečou nudle. Jo, tak mixlá polívka to je něco jinýho, jako rajčatový krém, nebo brokolicový, mňam, ale stejně jí tam musím vždycky něco tuhýho nechat, ona to hrozně ráda vybírá rukou a jí.
Letadlo - no to je pech ![]()
Gabi prosim ? Ja nekde psala,ze Amelk rika,ze do jesli nechce,ze byla hodna? To je nesmysl,tohle nikdy nerekla…ja jsem psala,ze tri dny tam byla v pohode,a pak se sekla, a taky,ze mi ucitelky tvrdily,ze byla hodna,a ona pritom brecela. Takze nevim,o cem mluvis
rozhodne ji nikdo nerikal, ze jesle ma za trest,a naopak byla chvalena.
probrecela to tam skoro cely(„né maminko,ona byla hodná“…ale ze byla cela flekata od breceni,to uz je detail,ktereho jsem si asi nemela vsimnout,ze Zuzoo jsem to pochopila z tohodel- jsem myslela ze mluvi o sobe- deti o sobe casto mluvi ve treti osobe- tak jestli ne tak ne- me to tak jen na prvni pohled prislo ![]()
Jani, když jsi psala, že budeš likvidovat rajčata, už je máš všechna sklizená? Mám na balkoně ještě dost zelených a nevám co s nimi? Otrhat a nechat někde dojít? Kde? Jsme v paneláku, je tu teplo… ![]()
Taky se to u vás pořád točí, sakra. Tak ať je Jiřík nrzy fit!
Byly jsme s Luckou u ségy, neviděla jsem mrńouse 14 dní, ten tak vyrostl. A už se směje, tak je s ním sranda. Lucka byla moc hodná, zpívala mu, houpala ho, prostě super.
No a volali mi ze školy, zase Míša, zase problémy, tak nevím, mám pocit, že se ani na Sš nedostane…kurník furt nějaký starosti.
Gabinko, ohledně těch tanců, volají, ale pořád to odpadalo, tak už to bylo asi instruktorce blbý a nic neřekla. Prostě tam nebyla a místo ní zaskakovala nějaká slečna. Byla to náhradní hodina zdarma, holky opakovaly sestavy, co dělally v době, kdy jsem čekala Lucu, tak jsem se zase ve dveřích otočila a jela domů.
Zuzi , ona to Gábi nemyslela zle, já jsem to ale taky četla, ale říkala jsem si, že to Amél myslela určitě jinak, né, že by zlobila a musela do jeslí, jen děti to občas řeknou jinak a dospělý pochopí taky jinak. O kom teda Amálka mluvila, že byla hodná? O sobě, jako, že byla statečná a přitom ubrečená a nebo o tom, že tam nechce jít, že byla hodná, tak tam nemusí?
Zuzaa píše:
Ahoj…pardon ze sem lezu,jen obcas ctu,a zrovna jsem narazila na Madlenku v jeslich. Zvladla to dobreAmel prvni tri dny v klidu,a pak dostala hysteraky jen co jsme zabocili do ulice k jeslim,probrecela to tam skoro cely(„né maminko,ona byla hodná“…ale ze byla cela flekata od breceni,to uz je detail,ktereho jsem si asi nemela vsimnout,ze
)Doma na me visela silenym zpusobem a dotahla to tak daleko,ze jsme ji z jesli proste odhlasili
Hm, tak já už to chápu, přesně jsem to pochopila jako Gábi, že mluvila o sobě Amálka, že ona byla hodná a tohle ti říkala učitelka, že Amél byla hodná, a záhada rozluštěna
To je ale pěkná kráva s prominutím ![]()
bibi ahaaaaaaaaa tak to jo
doprcic zas Misa
aspon ze lucinka Ti dela radost- to muselo bejt hezky vid??
Jo Lindi jsem se chtela zeptat takze finisujete s dostavbou?? koukej zas nekam nahazet fotky- jsem zvedava- oblozeni kamenem zni zajimeve ![]()
Jani tak teplota sakrys?? chjo…
Gábi - no, finišujeme … skoro..
v sobotu Jeník musí vyhladit podlahu, nechat zaschnout a už se na to dá dát koberec, takže ložnice se může přestěhovat, dát nějaký věci do chodbičky a koupelnu budeme dělat koncem listopadu, prostě ta do vánoc bude, musí
Dneska má Honzík foťák v práci, ale večer to vyfotím, nebo až zítra dopoledne, jak to není za denního světla, tak to nemá takový glanc
Už nás to ale pěkně zmáhá, děláme to vlastně od března, celý střechu, protažení střechy, krovy, no prostě všechno a je toho už moc, tenhle rok byl a je pro nás obzvláště náročný ![]()
Bibi - doufám, že se Sárou nebudeme mít takový problémy ve škole, jako má Míša, ach jo. Ale neházejte ještě flintu do žita, třeba to na tu Sš vyjde. Kam by chtěla jít?
Bibi,
rajčata mám otrhaná, potřebuju je jen hodin na kompost, odvázat tyče atd.
Otrhala jsem zelená, dala na parapety a mezi okna a postupně docházejí. Nedělám si iluze, že dojdou všechny, ale i to co dojde je dobré, i kdyby jenom na vaření.
Jana
Ahojky, prolítla jsem vás strašně rychle ![]()
Gábi - neboj, ona se rozjí!!! Rozkouká se, oni si získají její důvěru a bude to super
Jste šikulky!!! A šmírovat jdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jani - chjo, snad to nic nebude… Ať jste brzo fit!
Bibi - sakra!
Pevný nervy!!!! A ozvi se taky ![]()
Rajčata bych otrhala a dala na okno, kam nejvíc svítí sluníčko ![]()