Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10813
25.10.08 20:07

tak jen fofrem pak jdu pracovat-

Zanko!!! ja jsem krvacela 2× v prvnim trimestru- tmava krev( skoro hneda pardon za popis) ja vydesena az na pudu ale jen jsem pak uzivala utrogestan( a byla furt ospala) a mela jsem na to konto rizikove tehu( ale to mi muj Dr rekl ze to necha na me at si vyberu tak jsem ale radsi sla z prace… nechtela jsem to pokouset i kdyz mi furt vsichni rikali ze to nic neni) ale pak jsem beztak klid nemela( shaneni bytu, stavebka, nervy vis jak to bylo…) a koukej na Madlenku- chi - jen porod o 14 dni driv ale vsechno OK!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 20:18

Zanko, zrovna ted jdeme na veceri se znamyma, holka je v 5. mesici a ma rizikove, protoze krvacela. Ale vse je OK, miminko roste. A vim o vic takovych pripadech. Na klidu to urcite neprida, ale mylsim, ze je to celkem bezne. Tak hezky poslouchej doktory, snaz se byt v klidu a urcite bude vse OK. Smulu jsi si urcite uz vybrala!!!
Tak hezky vecer vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 20:37

Hezký večer

no na sobotu jste toho pěěěkně nakecali.

Capi uží si véču,taky bych zašla.

Bibi tak babička,to jsem si taky říkala,kdyby K začal brzo jako já,ježiši jen to ne. :roll:

Kluci jsou ve vaně a ten malej smrad na mě volá IVET.Vždycky něco vyhodí a já mu to mám podávat.Si snad myslí,že jsme služka.

Odpolko jsme byli u tchýně,šla sním ven a já vytáhla R do CaA a tak,no samo,že mám depku,chodím oblíkaná jako socka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.10.08 20:40

Zanka na ICQ jsem Tě nechytla, tak tady. Já s Fífou krvácela a když se to spustilo tak docela hodně, žádné špinění to rozhodně nebylo. Takže když jsem odjížděla k Apolináři tak jsem si včetně svého doktora (ten mě tedy nevyšetřoval a rovnou poslal tam) mysleli že je to konečná. V porodnici se ukázal hematom, velký v tu dobu stejně jako plod a dostala jsem klidový režim s tím, že to buď dopadne nebo nedopadne. Žádné léky, nic… jen odpočívat. Za 14dní jsem byla úplně ok. Vím, že s Kubou doma jde asi odpočívat dost těžko, ale snad to s pomocí Pepy, mamky či ségry zdárně zvládnete.
Tak se ozvi. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
25.10.08 20:42

krásný večer,

tak perníčky jsou hotové, skříň postavená, nádobí umyté. Tak zítra to tu doladit a hosti můžou přijet :wink:

Ikdyž teď mi volala mamka a jsem zase vytočená až na půdu! Kruci jedou slavit Márovi narozeniny a nemůžou přijet včas a když už přijede brzy tak jen z toho důvodu, aby stihla ještě zajít na hřbitov. A pak se mě ještě zeptá jestli můžou jet v pondělí na hory do úterka! a prý kdybych rodila tak mám zavést Marka k bráchovi u kterého byl Mára asi 5× :roll: :twisted: . jako od čeho je babička?

Zanko. ach jo snad to nic nebude jak píšou holky, Já malinko špinila ve 12tt, ale nic to nebylo jen jsem měla nejspíš poraněný čípek jak jsem měla zácpu. Tak držím pěsti ať je všechno v pořádku!!

tak musím jít s Márou dělat cáky (koupat), poslední dobou zase nechce vůbec s tátou a musím jen já :? . tak jdu. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.10.08 20:45

Zanko, neboj, já jsem špinila celý 7.tt, pamatuju si to přesně byla jse z toho pěkně vystrašená. Jak krvácet to en,a le špinila jsem dost. Pořád jsem chodila na záchod to kontrolovat, fakt sjem byla vyděšená, navíc o první mimčo jsme přišli takže o to víc jsem se bála. Takže tě chápu, ale tohle má určitě spousta ženskejch. Hlavní je že je mimčo OK. Lež odpočívej a doufej že to enbude trvat dlouho :wink:

Ivet :lol: Nela nám taky říká Jitko a Lukánku :lol:

Tak oslava super, Nela dostala milion dárků, peníze na účet, nejvíc odvařená byla samozřejmě z kuchyňky od tý se nehnula a ve finále hodila do trouby plyšovýho psa. Byla spokojená, šťastná a usnula jak mrtvolka :lol: Te´d jsem to zabalili a jdu se koupat a řeknu Lukanovi ať mi dá do kompu fotky. Akortá teda není ani oblečená v šatičkách, nechtěla na sebe nic než triko a punčocháče, je celá opatlaná a ani moc fotek zase nemáme,t ak snad něco vyberu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 20:47

Ditisko holt některé babičky se nepovedou,třeba od Gábi a td. určitě se jich najde více.
Gábi promiň,že to tak říkám.

Diti ty jsi ještě celá,tak to asi nebude tak horké,ten prťavec se drží jako klíště,hlavně to strašně rychle uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
25.10.08 20:48
Ivulee píše:

Kluci jsou ve vaně a ten malej smrad na mě volá IVET.Vždycky něco vyhodí a já mu to mám podávat.Si snad myslí,že jsme služka.

http://www.4yougratis.it/…sterical.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
25.10.08 20:51

Zuz no to se mi nesměj :wink: on kolikrát na mě čučí,hračku vedle sebe a at mu ji podám,no drzej po tatínkovi až na půdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
25.10.08 21:06

Zanko - zkus být co nejvíc v klidu a věř, že to bude dobrý!!! Držíme palečky a moc na tebe myslíme! Vidíš, kolik je zde krásnejch dětí, který maminky taky potrašily :wink: Dzř se!!!

Diti - babičky se opravdu nepovedou vždycky… Vysvětli to prckovi, on to pochopí a buď vykoukne rychle nebo počká :D
A oslava byla??? Co Mareček, už je lepší?

Leilo - super, že jste si to užili! Na fotky se fakt těším :wink: U tee je to historickej krok :lol: :lol: :lol:

Amy, ty botičky jsou moooc pěkný! My máme zatím jen jakoby sněhule, něco takovýho ještě musím koupit.

Capinko - užijte si večer!!!!!

My jsem byli dneska celý den u našich - my makali a Adýsek ležel v posteli. Horečky už sice nemá, ale teče mu z nosu, nevidí na oči a začíná kašlat :( Pondělní výlet nevidím nadějně… Ale mamka má krásnej obyvák, tak jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.10.08 21:10

My máme taky jen kozačky a jakoby sněhule a kotníčkový ještě musím koupit. Ale nevím kde, v Bud jsem nevybrala a tady není šance :?
Capi užíte si večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
25.10.08 21:11

Ivulee - Kuba na mě svého času taky volal Zuzo, podej atd. přestal naštěstí sám:-)

Holky díky, snad to bude v pohodě, v pondělí radši ještě zavolám svoji doktorce.
SI fakt připadám jak magor, furt běhám na WC a kontroluju toaletní papír :roll:

Jo jinak nevím co se tady událo, ale pokud to tady budete zamykat, tak na mě prosím myslete s přístupama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.10.08 21:12

Evi a Adámek se v tom chudák pěkně plácá co? Ať je mu dobře už, šmudlovi :wink:
A musím si pochválit edovník, bylpřesně jako koupenej, vynikajícím, tak mám zase eso v rukávu na nějaké oslavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 21:14

Zanko, hlavně se snaž být v klidu. Musí to být dobré a BUDE!

Leilo, pěkný metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
25.10.08 21:14

Zanko,

stále nevím, jestli jsem gratulovala k těhotenství, ale každopádně přeju, ať je všechno v pořádku. Krvácí fakt hodně holek, ale taky bych panikařila. Nedávno si jedna kamarádka myslela, že to bylo kvůli výskoku do regálu v obchodě. Ustála to a všechno se zdá v pohodě.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital