Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
tak Ríša je od rána šílený, opravdu protivný, no jo, co nadělám.
Kubíkovi dodatečně vše nej!!!
bre ranko tak my ficime
baby dik ![]()
a evi A uz je teda OK? sem nejak nepochopila
![]()
dobré ráno,
tak gabi ať se ti tam líbí, ikdyž ještě dnes „nepracuješ“ ![]()
Fif, copak Ríša vymýšlí? My jsme už museli po ránu dělat cáky byl neodbytnej a včera se nemyl tak jsem ustoupila
teď kouká na medvědy tak jdu v rychlosti umýt nádobí. dnes máme doma taťku tak máme o zábavu postaráno - hurá.
Amy, tak smůla říkala jsi do neděle a nic
tÝ JO VE STŘEDU BYCH TO NIKOMU NEVĚŘILA (sorry) že tak dlouho vydržím. A to mě ještě tady napíná sousedka kamarádka ta má termín 31.10 ![]()
jo a jak jsem v pátek dělala perníčky tak to bylo z půl kila mouky a už tu jsou poslední dva
, ale byli fakt výborný
ikdyž se s těstem pracovalo blbě, tak to stálo za to. ![]()
Diti, ty jsi ještě tady?? ![]()
No tak my jsme cáky dělali už 2×.....No nejdřív jsem se sprchovala já, tak chtěl taky, a načůral si do křesla a vymáchla se v tom, tak jsem taky ustoupila a pak jsem ho konečně přesvědčila, že si nechal zkrátit vlasy strojkem na půlku, no přesvědčila ne, spíš udržela, ale vlasy jsme měla po celém pokoji.....
taky jsem ho chtěla včera přesvědčit že mu zastřihnu jen ofinu, ale nedal se (dělal že se bojí nůžek, když jsem mu je dala k hlavě). tak jsem toho nechala a musí přijet kamarádka kadeřnice ta si s ním poradí vždy ![]()
Bré ránko,
TP - aha, my chodíme tak na hodinku, pak se ohřát a pak třeba zase ven, ale dvě hodinky najednou nedáme
Když ono je to pitomý, jak je takhle zima
chjo.
Holky, psala jsem Lesině , prý to není problém, je jen potřeba znát jméno moderátora, klidně se toho ujmu, pokuď někdo nebude mít zájem a název diskuze a můžeme to rozjet ![]()
Leila - já nějak výhružky nepoužívám, jen když zlobí, tak jí říkám, že dostane na zadek, což teda je výhružka, ale ona jak se vzteká, tak jí prostě seberu a strčím za dveře a řeknu, až se zklidní, ať přijde, samo, že začne ječet ještě víc, udělám to znovu a bys viděla, jak se zklidní ![]()
Bibi - mě to přišlo včera 8× to oznámení na SZ a taky jsem tam nic neměla.
Ditiska -
tyhle dotazy ohledně toho a kdy už budeš rodit, ty mě točí do vrtule, my jsme z tohodle důvodu neříkali ani termín, jen, že to čekáme v březnu a šmitec.
Včera jak ukazovali ve zprávách davy lidí řinoucích se do Polska za nákupama na dušičky, tak jsem si na tebe vzpomněla, jak babička musí nutně na ten blbý hřbitov, já tohle prostě nechápu. No jo, zase blbý tip, ach jo
radši si tipovat už nebudu, nebo ti to ještě prodloužím ![]()
Gábi - tfuj, tfuj, tfuj, ať ti to dneska vyjde a ano, vykroč pravouuuu.
Dobré ráno,
Gábi ať se ti líbí
No nezávidím, tak jsem nějak zlenivěla a dopráce by s emi nějakještě nechtělo ![]()
Amy vy jste fakt tajnůstkáři, ani termín neřeknou. Jako ani třeba tvojí mamce? Mě to taky točilo ale zase sjem ráda že na mě někdo myslel
Včera jsem dala na MMB manžestráčky next a mám 4zájemnce
To se mi ještě nikdy nestalo ![]()
Amy s tím strašením nebo výhrůžky. Jsme přesvědčená že něco po ruce mít je nutný,. Třeba právě proto když se nechcce oblíkat a prostě nechce poslechnout. Ani se envzteká jen mě zkouší a pak je nutný prostě vyhrát a chci toho dosáhnout bez toho abych jí musela násilím vzít a do oblečení jí narvat, prostě chci aby přišla sama a nechala se obléknout. MMCH je tu ještě někdo komu se dítě vůbec samo neoblíká? Jako punčocháče si po čůrání vytáhne ale tím končí. Ani spoďáry nezvládne, rve nohy do stejný díry ![]()
Tak dopol má N Lukan, já teď jedu do města, musím si vyzvednout prášky a ještě něco zařídit a odpol říkala že sipro ní přijde mamka, tak dneska snad bude trochu klid. Zítra už je L zase v práci, tak to bude azse na mě. Se mi zase zdálo že jsem těhotnáa zase jsem byla vyplašená, tak ještě ne
![]()
Nelča si sedla ke kuchyňce, L smaží vajíčka tak je klid. AKorát to vstávání. Asi nepobrala to že když jde o hodinu dýl tak i o hodinu dýl vstane a jak vstávala kolem půl 8, tak teď je to půl 7 což teda nic moc. Ale zkusím jí šoupnout do postele po obědě. Bohužel jí tam ale jinak nedostanu než za úplatek, třeba za 3lentilky nebo kočičí jazýček
![]()
Leila - nene, počkej, my termín řekli, ale né třeba mojí babi, která se kamarádí se sousedkou a od ní jsem měla největší ataky, kdy už budu rodit, jsem z toho byla šíleně napružená. Jinak naši to ví, to je jasný, jako takhle rodina a kamarádky, co vůbec o těhu ví, tak ty ho taky znají, ale né lidi, od nás z vesnice, víš, když se potkáme a ptají se, tak říkám, že v březnu a mamka tuším taky v práci kolegyním neříkala termín, ale jen březen.
Na každý dítě určitě platí něco jinýho, na Sáru moc výhružky neplatí, jí nechám vždycky u vztekání a řeknu jí „tak čau, já jedu za babičkou sama“ a ona si to rychle rozmyslí, jestli se bude vztekat, nebo mě poslechne. Nepoužívám takový vyhrožování „jestli se neoblečeš, tak si pro tebe přijde čert apod.“
Kalhotky si zá:,–(ně oblíká sama, běda jak na ně sáhnu, prvně do stejný díry, tak znovu a to jí malilinko přidržím, nebo prostrčím prst do tý nohavice, kam tu nohu má dát a ono jí to navede. Jinak ona, co jde, tak to si oblíká sama, bačkory, tepláky, tričko, i když to má blbě a pak jí mám pomoct ( řekne si ), tak si to stejně musí nejdřív zkusit sama a já s ní už v tomhle nějak nebojuju, pokuď nepospícháme, tak jí to nachystám rovnou na postel a čekám
Sára si to posunula o 30 min, naštěstí, takže místo v 7, vstávala v 6.30.
Amy já strašit ani nemůžu, protože N zná čerta jen z knížky a tam se jí moc líbí, tak to by se asi schválně neoblíkala jen aby přišel
Právě jsem přemýšllea jestli je pozvat jako v naživo víš?
Ale neudělám to
leilo, tak Mára se neoblíká vůbec sám. jen čepici a vyjímečně chce zkusit boty nebo tepláky, ale to mu nejde tak to vzdá a mám to udělat já.
Amy, nojo ty máš ale porod daleko, neboj jak se ti to bude v březnu blížit tak se ty lidi i ve vesnici začnou ptát tak kdy to bude
. Teď jim ještě březen stačí, ale v březnu nebo v únoru jim to už stačit nebude ![]()
tak Mára vstával kolem 5té, ale já poslední dny spím v obýváku tak jsem měla klid skotro až do šesti - dýl ho tam david už neudržel
a to šel spát po deváté, takže klasika. Nic se nezměnilo a to jsem si myslela že bude po včerejšku unavenej, že bude spát dýl… ![]()
Ditiska - jsem ochotná se připravit i na malou lež a říct pozdější termín, protože jako se Sárou jsem blbka řekla i ten termín podle UTZ ve 20 týdnu a to jsem neměla dělat, všichni si ho automaticky vzali za svý a když jsem měla teda toho 10. října, brali to, že už přenáším, no hrozný, hrozný. No a výhoda ještě je, že jak to bude na jaře, tak babi chodí k sousedce domů, takže nevysedávají u nich na zahradě, takže to neslyším a ani naše babička moc ven nechodí ( bolí jí nohy a celkově, jak je stará, tak je to v tomhle čím dál horší ), takže se jí nebude nikdo vyptávat a když jo, tak nemá co říct ![]()
Ahoj,
Leilo, já bych nestrašila hlavně něčím nereálný, třeba čerti nebo bubáci mi přijdou zbyteční, to je jen balamutění dětí a je otázka času, kdy to prokouknou. A co nenávidím je citové vydírání. Máme na to v rodině experty - napíšu, až to bude zamknuté. Jako když neuděláš to a to, budu brečet. A pak nerální výhružky - když neposlechneš, nepojedeme k babičce - a přitom vím, že tam jet musím, jinak nemůžeme večer do kina. Většinou čekám, až se vzpamatuje, beru toho druhého a jdu ho obouvat, po:,–(it do auta a čekám, až se ten první vzpamatuje. Nanejvýš lákám na něco, co koupíme, kam jdeme. A asi začnu počítat. Na Káju funguje vařečka v případech nejvyšší nouze, stačí ji vzít do ruky.
Fif, Ríša po těchto víkendech bude rozhozený, s tím se musíš smířit. A není to J., Kája se pravidelně po delší době u babiček nebo s babičkama vrací rozhozená a dám nám to 2 dny než zajedeme do našich kolejí.
Amy, Vy jste stejně tajnůstákáři.
Všichni tu kašleme, smrkáme, ale musíme dnes na pojišťovnu, minule jsme to nestihli. Kája teď maluje dopis Ježíškovi, chce kočárk na panenky.
Jana
Letadlo - s tím citovým vydíráním, jsem to párkrát viděla na ulici a nechápala jsem
Jo a nekoupení sladkosti u nás taky funguje
akorát, že mě někdy převeze a na mou otázku " Sári, tak když se nebudeš oblíkat, tak nemůžeme koupit ale bonbonky" mi řekne „no jo, no“ tak to jdu do kolen
Jé, to je hezký, že si maluje obrázek Ježíškovi, když jsem dělala tu aupair, tak kluci taky malovali, všichni, ten poslední maloval první obrázek ve 3 letech, samo, že mu maminka pomohla, bylo to u nich hrozně fajn, bez stresů, takový hodně vánoční, no. Mno jo, no, jsme, ale musíme ![]()
nikde nikdo? jsem vyhnala chlapi ven a tak přemýšlím co časem. Pracovat se mi nechce ![]()
ditiska píše:
nikde nikdo? jsem vyhnala chlapi ven a tak přemýšlím co časem. Pracovat se mi nechce
kafíčko, sušenku, zapnout telku, nebo hezkou hudbu, nohy na stůl a relaxovat ![]()
Já vypínám
HOLKY , napište mi ještě k tomu, co napsala Lesina, jestli s tím takhle souhlasíte, nebo někdo bude chtít být moderátorem, abych mohla večer písnou Lesině znovu s upřesněním a mohla na tom začít dělat. Název dáváme tedy ten říjňátka 2006, ano. Kuju ![]()