Poradna duly
Jana Čurdová
Amy, já souhlasím. vždyť je to vlsatně jedno kdo bude moderátorem, ne? Je to jen formalita. Název je dobrej, tak klidně do toho můžeme jít.
p.s. kafe si dám jednou za týden, častěji ho mít nemusím. Od včera jsem ještě přeslazená, tv běží a já stejně nevím co s tím
. tak jdu otřít alespoň kytky od prachu ![]()
Amy, taky souhlasim!
Letim, mam toho dnes hodne. Ale vyhlidla jsme si krasne tmave hnede kozacky Tamaris a stoji jen 1400, coz mi rpijde dobra cena a tesim se, ze si je zkusim. Uvidime, jak mi padnou. Tak si terba udelam radost. ![]()
Já teda nesouhlasím, chci být moderátorem já!!!
Amy myslím že to už můžeš konečně spustit tohle ej asi zbytečný a jak píšou holky je to jen formalita a o nic nejde ![]()
My jsme byly pouštět draka. Chtěla jsem je vyhnat taky ale nemusela jsem ani vařit tak jsem jela taky, nechtěla jsem čumět zase doma. A pak jsme jeli koupit ještě stromky na zaharadu a teď jsme přijeli, ohřáli oběd a Nela usnula
To je asi to vstávání v půl 7
Ale spoň něco..
Aha tak neusnula, teď tam kňourá
Už jsem se chtěla radovat, to mě fakt šte jako kdyby vstávala před sedmou a ještě nespala po obědě tak mě asi šlehne. A to jí tam ještě musím nasypat lentilky aby do postele vůbec šla ![]()
ahoj holky
tak docitam vikend, vy jste se nejak rozjely ![]()
Zanko, sama zkusenost nemam, ale vim o holkach, co taky meli tyto potize na pocatku tehu a mely klidovy rezim.....drzim moc palce a doufam, ze nam brzo napises, ze uz je to dobry…moc na vas myslime
teda Bibi, ty jsi me pobavila......myslim s Misinym pritelem hi hi hi
zrovna tuhle jsem nejak nahodou prepla na Cernou sanitku, nebo jak se to jmenuje a tam maminka pritele dcery svadela.....a rekla mu ze pocka nahore…v moment kdy on sel do auta pro kondomy a myslel si, ze tohle mu fakt kamosi neuveri, vybehla matka, at neodjizdi, ze to byla jen zkouska a dorazila dcera(jeho pritelkyne) hi hi hi
jinak Leilo ,oslava vypada dobre a ten medovnik luxusne…jezis ja ho snad taky zkusim.....jak dlouho ti to trvalo to udelat…stihnu to za tech par hodin, co deti spi?
my jsme byli na vikend u brachy.....bylo to super, popili, pokecali…hodina extra bodla, horsi to teda bylo po ranu, protoze deticky vstavali driv
jo a Jim taky rika m jmenem......v sobotu na nej hulaka Mathijs jedeeeeeem!!!! no musela jsem se smat
Amynko, jasne, ze souhlasime
tak jedeeeeeeem.....
docela me pobavilo, jak par vas napise, popisu situaci az budeme zamceni.....to budeme asi zvrhla skupina ![]()
Gabi, krasny prvni pracovni den
Ivet, ty delas v intersparu v Europa centru?
čau holky,
mám dotaz, kde se kupují botky Fare? V lékárnách, že?
Amynko, nemám žádnou námitku, souhlasím se vším ![]()
Stofi, to nevim, holky snad poradi
hele Ditisko, ty teda pekne drzis, taky jsem si myslela, ze tu bude od nekoho zprava, co se ti narodilo a ty takhle surujes byt.....prej otru kytky od prachu.....ty jo takovehle prace uz snad ani nedelam.....
Ahojky
jsem doma z rachoty a mám ještě dvě hod. než přijde knedlo boží
![]()
Sabri jj tam dělám
Leilo u nás je strašák SLON,jak jsem sním byla v cirkusu kouknout na zvěřinec tak se mu nelíbí a tím pádem řeknu přijde slon a on stichne a říká chobotem cucne,jako že ho vycucne,no debilita,ale zabírá.
Gábi ty už jsi šla dneska do práce????
Diti jí se každej den těším,že už tu bude zpráva je to vebku a ty nic. ![]()
Amynko já souhlasím se vším,hlavně když se po mě nic nechce zařizovat. ![]()
Holky,
ještě k tomu strašení. Fakt bych strašila něčím reálný, co se může v připadě nouze provést - nečíst pohádku, sebrat hračku atd.
Jsme zpět z pojišťovny, byla to náročná akce, ale dalo se to. Kluci spali asi 45 min. v autě a tak je zkusím dát večer brzy. Teď zvažuju, zda jít na chvíli ven nebo ne. Koupila jsem dýni, tak bysme mohli dlabat tu.
Jana
Začala mě pěkně bolet hlava a tady není brufen,to ho snad musí někdo snídat,nedávno tu byl sakryš.
čaute, tak holky snad uuužž ![]()
asi ze mě začíná pomalu odtékat voda, jinak mi nic není. tak jsme volali našim a ty nezklamali, potřebujou něco dodělat na zahradě. tak přijedou o půl šesté. No tak mám čas se v klidu dobalit. ![]()
Mára ještě spí tak ho ani zatím budit nebudu a v klidu si zabalím, už jsem i pověsila prádlo ![]()
Jeeee, rodimeeee!!! Super Diti, za chvili to mas za sebou a my tu asi budeme sedet az do rana.
Mas na nekoho mobil? Dej vedet prosiiiim!!!
Jinak, ty kozacky jsem si koupila a jsou super, tak mam radost. Tmave hnede…
Diti,
držíme palce, ať jde všechno podle Tvých představ. Těším se na jméno - mimichodem víš, že Dorotku a Matouše má kamarádka v Ža? Ta má tedy dvojčata.
Pošli prosím SMS.
Nevím, co Vaši dělají na zahradě, ale tady už je tma tmoucí, moc by vidět nebylo. Taky bych tam potřebovala dělat, ale necítím se dobře, tak jdu zadělat na buchty a uvařit dětem pudink. Doufám, že jim bude chutnat, kluci ho ještě neměli.
Jana