Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5328
27.10.08 16:57

jůůůůů,ditiiiiiii, držím pěsti, aby to bylo co nejdřív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Capi, vyfot prosím kazajdy, jsem zvědavka zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
27.10.08 17:05

holky díky.
Tak už mám zabaleno tak už to tady vypnu. Počkáme až přijede babi a jedeme.

Jani, napíšu neboj. A myslím že mamka tam chtěla rýt…, ale oni jsou prdlý a zvládnou to i za tmy. Ne tak asi počítala do šesti že bude dělat a než sem dojedou…

jen doufám, že nepotkáme nějaký sousedy. Toby to věděla celá vesnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
27.10.08 17:14

Diti,

díky, budu se těšit.

Z toho důvodu jsem ráda rodila v noci, kluci byli vůbec suproví, vůbec nikdo netušil, že rodím, Kája byla plánovaně u babičky, Pavel v noci s nikým nemluvil a ráno byli všichni krásně překvapení. Ale ségra tušila, protože když mamce zazvonil telefon v 6 ráno, hned tam byla. :lol:

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TP
2782
27.10.08 17:19

Diti - držím palce a těším se na zprávičku
at všechno dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 17:27

Čauky,

jsem byla nakupovat, já debil, já zapomněla, že jsou podzimní prázdniny a všude narváno, no to jsem si dala. Ale Sáře jsem koupila tu vaničku na panenky, tu tabulku, podívala jsem se po kuchyňkách, ještě se podívám k Terce, ale v HM měli krásnou kuchyňku, ale za 3500 a to je nářez, uf. No, pak jsem nakoupila v CA nějaký bodýčka, Jeníkovi červený triko na příští víkend k fotografce, nakoupila ve Sparu a bolí mě celý člověk :? .

Leila - :lol: :lol: ok, tak já písnu Lesině

Jinak, jak zvládáte posun času? Já blbě, jsem úplně rozhozená, unavená, jsem si nemyslela, že to na mě tak zapůsobí. :cry:

Sabri - hele, já jsem taky zvědavá, co se všechno v zamčený diskuzi dozvím :lol: :lol:

Letadlo - hele a co děláš pak s tím vnitřkem dýně, to z toho uděláš polívku, nebo to vyhazuješ?

Gábi - tak jak v práci, povídej, přeháněj

Diti - jupí, ty bláho, já jsem napnutá za tebe, juchů, do toho, do toho. Držíme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.10.08 17:30

Jé, Lindi, jdete k fotografovi? to budou pěkný fotky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 17:44

štofi - no, teda spíš k fotografce, se těším, u Sáry mě mrzelo, že jsem si ty bříškový fotky odbyla u takový fotografky na Kladně, no, takže teď bychom chtěli hezký rodinný fotky s pupíkem, ta fotografka je moc milá, aspoň po mailu a sama má 14m holčičku, takže ví jak to nafotit, no, těším se, až budou, tak samo ukážu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
27.10.08 17:47

Já jsem právě v těhotenství Radka k fotografce nepřemluvila a ani jsem na tom nijak netrvala a ted mě to trošku mrzí.
Takže u druhýho ho tam dostanu i násilím :lol:
Na vaše fotky už se těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4597
27.10.08 17:48

Teda Ditiska píše, jak když jde pro housky do krámu, no vlastně pro jendu malou houstičku jde, tak držím já i Ríša palce, ať je to rychlovka a těšíme se na info!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 18:39

Tak už to máme založený, jmenuje se to Říjen 2006 a vůbec tomu nerozumím, jak vás tam mám nasekat, tak jsem Lesi psala, aby mi to polopatě vysvětlila, takže vydržte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
27.10.08 18:50

Ty jo no to teda je, Ditiska to píše ještě s úsměvem že jde rodit. Já bych byla už na nějakých antidepresivech :lol:
Tak ať ej ta hrůza rychle za tebou :wink: ty a teď ti začne peklíčko, dvě děti no nezávidím :lol:

Amy no jako já jsem taky pořád nějak unavená od víkendu a teď mi to došlo že ej to taky asi z toho času. Přitom nikdy sem to nepozorovala…

Sabri ten medovník mi trval 2 hodiny

Letadlo u nás sebrání hračky zabírá ale kdybych řekla že nebudu číst pohádku, tak jásá. Nějak o to nestojí :?

Gábi jak bylo?
Evičko jak jste nakoupili? Celý den ti závidím :lol:
Ibvet co ty, byla jsi v rachotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 18:51

Jo, tak jsem vás tam už naházela, kdo je napsaný dole, má přístup, nebojte, jste tam všechny :D

lindas
capinka
Sabri7
letadlo
mumis
zuz
Lucie1977
sonik
JitkaD
Fiflena02
Zanka
Zuziky
TP
evculinda
stofi
Zuzaa
gabinka
Amynka
Ivulee
Bibiana
zu
Pajonka
leila
ditiska
KlaraM
 Jejek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 18:51

Leilo, pošlu ti teď SZ, potřebuju jenom malou pomoc, jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
27.10.08 18:55

Amy tak jdem tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.08 18:57

Jupí, tak to funguje :potlesk: :dance:

Holky, tak se přesuňte prosím sem ( budu ještě nahlížet, kdyby to někomu nešlo, ale jste tam všechny a Leila už to prubla ). Přístup mají jenom povolení uživatelé.

http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital