Poradna duly
Jana Čurdová
Amynko, název diskuze dobrý
Diti, ach jo, to je hrozný, to čekání…hlavně teda pro tebe.
prosím vás, nepsal mi nědo včera večer SZ? přišlo mi upozornění na mail,ˇ(asi 5× teda), ale nic tu nemám, tak nevím ![]()
Bibi asi ti je psal někdo v tak třech dnech předtím ne? Ono jim nešlo to doručování a novém příspěvku a SZ tak to pak došlo všechno když to spravili…
Leilo, značku neznám, ale mrkni na MMB, jestli tam někdo neprodává podobnou kombinézu stejné znqčky a za kolik.
Výhružka - no - zatím - stačí se hodně zle podívat…ale nevím, jak dlouho to bude trvat. No a u dětí se mi osvědčilo počítání (praktikuje to, myslím, Gabinka). Takže to hodlám taky zavést…
leila píše:
Bibi asi ti je psal někdo v tak třech dnech předtím ne? Ono jim nešlo to doručování a novém příspěvku a SZ tak to pak došlo všechno když to spravili…
aha, no jo, tak to jo, díky ![]()
Bibi a pak je nejlepší jak tchán se mě ptá kdy jako budu rodit
a ptal se několikrát, jako co mu na to říct? ![]()
Amy a to z babičky dnes ještě vypadlo, že chtěla přijet pozdějikvůli tomu aby stihla zrýt jeden záhon
, ale teď s ním šla sama ven tak máme klid. Ráno vstával ve čtyři nového času a šel spát až ve dvě (pokud nepočítám že mi v deset usnul na 5minut v kočárku) a spal „jen“ dvě hodiyn, no tak se probudil se řevem a řve pořád a kvůli všemu. tak jsem ráda že vypadli. a až příjdou tak mu dáme zbytek dárků a pak snad půjde spát. Mám toho za dnešek dost, ale dobře jsem se všecho přejedla
. To se mi dlouuuuho nestalo. Poslední dobou můžu jíst doopravdy furt a nejsem plná
Už abych byla zase „normální“ ![]()
leilo, taky se snažím počítat a pak dostane na zadek. Ale někdy ani nepočítám a dostane hned, ale to už musí být fakt krize.
Ahoj holky,
ciste nahodou jsem se dostala na stranky emimina a protoze ted cekam druhe mimco tak jsem to tady zacala trosku prozkoumavat a dostala jsem se i k vasi diskuzi - mam syna narozeneho v rijnu 2006. No ale vy se tady uz vsechny temer tri roky znate ze…, tak nevim jestli bych jeste mohla patrit k vam??? Divala jsem se jeste na rijen 2008 (cekame ted druhe rijnatko), ale do teto diskuze nemam pristup. No stejne mam pocit, ze by mne byl blizssi rijen 2006 - precejenom bylo a je to pro me vsechno poprve - prvni kroky, slova, jidlo, skolka atd. Tak bych se o to chtela taky s nekym podelit. Jenze nevim, jak zapadnout mezi lidi co uz se dlouho znaji (a ani na to moc nejsem - vzdycky mi to dost dlouho trva…). A hlavne ja nejsem ani moc ukecana, takze nevim, jestli do takovyho diskuzniho fora vlastne patrim??? No, tak jsem tak nejak napsala co jsem mela na srdci a ted bych to nechala na vas…
Klara
Bibi a když dopočítám tak co? Na zadek jak píše Ditiska? Když mě přijde poslední dobou že když í dám na zadek tak se scéna zvětší a stejně neposlecne. Jako není to nic strašnýho, dneska teda jo, ale jinak tak strašně zlobivá není, ale i tak, něco co naní platí prostě mít musím…Podívat se to taky platí ale jenom když si prostě do tý hlavy nedá že to prostě udělá, jakmile se zabejčí tak už na mě radši ani nekouká aby ten pohled neviděla
Už jsme přemýšlela i o tom že by na ní přišli v prosinci čerti. Máme kamarády co to dělají, tak by to udělali jako jenom vlažně žádný velký strašení ale ona by se určitě bála i tak a pak bych to mohla použít že je na ní zavolám. ALe zase se bojím toho že jí je zhnusym a taky abyych jí neudělala nějaký traumíčko
Já se jich třeba bojim do dnes ![]()
Evi ne en M byla fajnova- mela cerveny nos a licka- nekolikrat jsem slysela jaka je princezna chi jsme vyvetrane ale Ok
Bibi taky mam nekolik upozorneni na SZ a nic tam :--)
Leilo- u nas konkretne na oblikani funguje ze kdyz nechce tak ze jdu sama.- a jdu, zabouchnu dvere( klice v ruce
) a M trvalo MAXIMALNE 0,5 minuty nez si to rozmyslela a pak se obllikala v pohode- jinak kdyz na tohle divalo nemam chut - nebo v jinych situacich kdy nestaci rict ji neco 3× tak pocitam- vetsinou u 2 zacne fungovat,, kdyz ne tak ji placnu( placnu jen trochu ona to proste nema rada tak ji fakt staci jen klepnout na zadecek) fakt VELMI vyjimecne musi prijit druhe pocitani s vetsim placnutim- jestli 1 za tyden… hlavne ona to ma spojene i s timm ze se zlobim- jak psala Bibi zamracim se a reknu ze ji budu chtit az bude hodna- ona nesnese kdyz ji u sebe nechci…- tak to tak ruzne kombinuju acelkem to zabira- musis vyzkusit co na Nelinku zabere-a le jsem fak rada ze jsem nasla zpusob jak tyhle veci resit- ja biti a krik proste nerada…
a posledni dobou kdyz zacnu hudrovat ze poslouchat a uklizet hracky a podobne- s eproste musi- tak potvora mala rekne"pritulit" a to me vzdycky umlci
takze pritulim a reknu ji u toho mazleni ze je mi lito kdyz neme neposloucha a proc je to potreba(aby nemela jen prikazy) a pak jde a udela to nebo to udelame spolu
jinak ad certi- nedelej to- velka vetsina z koktani a hodne pocuravani- je z certu…
Leilo, nase holky se boji bubaka a certa, takze kdyz je potreba, tak reknu, ze prijde bubak. Vetsinou to zabere.
Holky dík…na N právě taky hodně dlouho zabíralo se špatně kouknout, trochu křiknout nebo že jdu pryč-to zabírá doteď,a le přece jen už ví že jsem odešla jen jednou. A jak píšu-letí za mnou a řve že jde taky ale jakmile se vrátíme k oblíkání tak stejná scéna. Ale dneska sjem si zase ověřila že ejvíc teda asi fakt to že jí seberu hračku, ale musím jenom nějakou super oblíbenou jinak jí to nezajímá a ještě mi jí podává. Nebo když řeknu že jí donesu do popelnice nebo nějakýmu chlapečkovi kterej si je bude uklízet tak začne volat nachlapečka a volá ať přijde že mu dá hračky a nebo s nima jde že je hodí do koše a já je dám do popelnice
Ale když jsem řekla že jí odnesu kuchyňku jestli se nesvlíkne a už si s ní nebude hrát tak to bylo bleskem
a koníček to samí-ano dostala už tu hyenu a měla z ní velkou radost ![]()
Ty čerty-no právě že jsem právě na tohle myslela-koktání počůrávání a tak. Luk by mi to stejně nedovolil, ale prostě už mě to napadlo no ![]()
leilo, chudák Nelina…Ne si dělám srandu, kdybych věděla nějakou fintu, která zabere na Ríšu, tak ji taky používám, ale on je stále ještě marťan…
Tedy já se těším na příští Soukromé pasti, na ukradenou spermii, fakt moc
tak to naše dítě ještě nespí. O půl deváté jsem ji šla přikrýt, byla pročůraná durch, tak jsem ji převlékla, to ještě bylo v polospánku. Měla jsem t rozložené žehlení, tak jsem poprosila B., aby ji po:,–(il na nočník, on si k tomu rozsvítil a pokecal si s ní a bylo vymalováno ![]()
Leilo, jj, po „tři“ následuje plácnutí. A čertama ani jinýma příšerama bych nestrašila.
Bibiana píše:
tak to naše dítě ještě nespí. O půl deváté jsem ji šla přikrýt, byla pročůraná durch, tak jsem ji převlékla, to ještě bylo v polospánku. Měla jsem t rozložené žehlení, tak jsem poprosila B., aby ji po:,–(il na nočník, on si k tomu rozsvítil a pokecal si s ní a bylo vymalováno
ostatnim taky a my zitra mastime do jesliceka do prace- ble se mi nejaknechce najednou .-) ale jen pripravit nove prostory a tak… otevirame v patek. ![]()
Kubíčkovi ještě rychle všechno neklepší k narozeninám!!! ![]()
Leilo - pocitani je metoda, která často zabírá
Čertem bych nestrašila… Bylo mi vždycky dětí líto…
Zanko - jak je????
Bibi - chlap… no comment
![]()
Gábinko - zítra na tebe budu myslet!!!! Vykroč pravou a ať je začátek fajn!
Ty jo, to uteklo… Uf! Ale vy jste naše holky šikovný!!!!
![]()
Dneska už to vypadá, že bych se mohla vyspat
Tak, uvidíme… Jdu taky buchnout. Dobrou ![]()