Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
23.2.06 12:24

Jéžíš, Holky, já Vás vůbec nestíhám!!!

Taky vítám všechny nové těhulky a fandím!!!

Co se týká toho jídla a nevolností, mně je špatně taky úplně po všem, ale je to horší, když nejím. Takže jím..a pak trpím:-) V práci to taky sotva zvládám, pondělí a úterý ještě jde, ale od středy je mi už vždycky blbě. nestíhám spát a všechno okolo, a to děkuju za to, že je zima a člověk byl už předtím celej takovej lenivej, takže to nebyl takovej skok…v tom létě to nešlo, přijít z práce a svalit se na gauč, to se rovnou jelo na kolo, kolečkáče, nebo cokoliv jiného. Jinak dojíždím autem denně 25km, jde to, jen odpoledne se mi dělá špatně z toho, jak se kolem mě míhá to okolí:-) Pořád si říkám, že si ale můžu zastavit a vyzvracet se, kde chci:-) Ale kdybych měla jezdit veřejnou dopravou, asi bych to nezvládala, to byl vždycky šok, když jsem párkrát jela, jak je možný, že ráno o půl sedmý už je cítit z lidí chlast? I z ženských…

Já mám za sebou už dva ultrazvuky a jdu zas příští pátek a jestli bude všechno vypadat dobře, už možná dostanu průkazku. Fotečku mi nedali a ani jsem si o ni neřekla, myslím, že obě strany věděly proč a ani si o ní dlouho neřeknu. Nestojím o to pak doma nad tou fotkou řvát, kdyby se něco stalo…a doktor to dobře ví, on mi dělal revizi (mám ho protekčního)

Jo, z toxoplazmózy bych strach neměla, o co jde, proč by zrovna vaše kočka jí měla mít a proč by ses ty nakazila? Copak jíš její hovínka? Jinak se mi zdá pravděpodobnost nákazy velmi malá, obzvlášť pro ty, co jsou s kočkama celej život. My taky doma kočky vždycky měli a máme je u našich a rozhodně se od nich nebudu stranit, protože to jsou velcí mazlíci, to se nedá ten kožíšek nepohladit, no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 12:32

Klárko,

takhle je to vždycky.. jedna si přeje, aby jí bylo dobře a mohla se normálně najíst a druhá zase, aby neměla takový chutě.. :)

Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 12:35

To je fakt, ale to těch několik málo týdnu přežijem a pak si budeme užívat. Manža říká, že za to nemůže Beruška, ale my dva, že mi není zrovna nejlíp a má pravdu, kdyby jsme se o ní nepostarali, tak by mi zle nebylo.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.2.06 12:39

Ahojky holky,

se zájmem sleduju Vaši diskusi o chutích a nechutích. A moc mě pobavila Ajduska, která by snědla i kelímek od jogurtu :lol: . Každá to hold prožíváme jinak. Já mám neustálou chuť na cokoliv. Mám neskutečnou chuť na kupovaný chlebíčky. To že mi to nedělá vůbec dobře je jiná otázka. Ale chuť je velká :D .

Moc závidím Capince a Zuzce jejich první UTZ portrétky. Nesmím se ostýchat, a říct si o něj taky!

Zuzko, myslím že, když s kočkou žiješ delší dobu tak se v tobě protilátky utvoří. Nemusíš mít z toxoplazmozy strach.

Kaciku, přes 5 kilo už je strašně moc, neměla bys to řešit s lékařkou? Předepsala by ti na to čípky. A vyzkoušela jsi zázvorové bombony, nebo se prodávají i lízátka. Taky to trochu pomáhá a je to přírodní, přímo pro těhulky.

Zuz, určitě bude všechno v pořádku, držím palce!

Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 12:55

Soňi,

tak to jsme dvě, já mám taky chuť na chlebíčky, hlavně tam, kde je majonéza… a následky už v té chvíli neřeším.. prostě chuť je chuť… Taky se u mě objevila zvláštní věc… kombinovat Nekombinovatelné… třeba paštika a marmeláda apod… chudák mimi :D

Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.2.06 12:57

Kaciku , tak to jsem moc ráda, že je tu někdo s podobnou zkušeností! A v kolikátém týdnu jsi byla na tom UTZ, kde byl vidět jen 1 plod? A u vás to bylo taky přirozenou cestou? A máte dvojčata v rodině? Omlouvám se za ty otázky, ale ještě jsem nemluvila s nikým, kdo je na tom možná stejně jako já. A nemáš strach, že to třeba nebudeš zvládat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.2.06 13:07

Ajdusko,
já jsem začínala s chutí na velikánskej hodně čokoládovej dort. Pak to vystřídala chuť na maso a vedl velikánskej řízek, a teď jsou No. 1 bufáče s chlebíčkama :lol: .
Mates sice říká, že tu cibuli k sobě nepustí a jestli ho budu zásobovat fazolema tak mi ukáže. Ale zatím tady velím já 8) .
Ale paštika s marmeládou, to mě ještě nenapadlo. Asi to budu muset vyzkoušet :wink: . Musíme si ten náš stav pořádně užít, ne.
pa S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
23.2.06 13:41

Adjuško a Soníku,

co takhle krupicová kaše a na ní kysaný zelí? :-)

Ale to byl můj jedinej úlet, jinak jím zatím jako normální lidi. Jen mám takovou chuť na hamburgry, takový ty z ulice…

Taky jsem docela zvýšila přísun sladkého, jo, energie nám chybí, mrňousove nás žerou:-). Ale co se dá dělat, když nejím, přijde stav na zvracení a na omdlení a můžu si vybrat, co dřív:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
23.2.06 14:34

capinko, na utz kde už byly vidět dva plody jsem byla minulý týden, jinak v rodině dvojčátka nemáme a bylo to naprosto přirozenou cestou,taky to byl šoking 8O :lol: , ale krásnej…

vím, že pět kilo je moc, ale dneska jsem se vážila a mám kilíčko nahoře, díkybohu za něj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
23.2.06 14:35

majdinko, koukám, že jsme na den stejně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.06 14:36

Majdinko,

zajímavý nápad s tou krupicovou kaší a zelím.. zkusím to navrhnout mimískovi… předpokládám, že se mu to bude zamlouvat… :D
Paštika z marmeládou už tu byla, tak je třeba vyzkoušet něco nového..
Já mám taky chuť na fastfood, no, vlastně, já mám chuť úplně na všechno… horkovzdušný balón proti mně bude obyčejnej pinpongáč :D
Soni, je to fakt, musíme si to pořádně užít…jenže horší bude pak bude dát ty kila dolů… :cry: Ale teď na to nebudeme myslet, ne ne ne.. 8)

Ajduska

• Citovat
  • Upravit
722
23.2.06 14:49

Teda holky, vy mě těšíte.
Tak konečně se můžu doma (i sama před sebou) ohánět, že to je normální.
Majdi, krupicová kaše a zelí, favorit dne :D . A hambáč (takovej ten podezřelej, ale voňavej) tak na to je chuť taky velká. Škoda, že o tom jen mluvim a nikdy si to nekoupím :? .
Ajdusko, preci se ted nebudeme zatezovat takovym detailem, jak budeme vypadat pak, to je daleko. Konečně bude jeden rok, kdy se nemusím stresovat, jak se vejdu do plavek. Protože se do nich nevejdu, hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
23.2.06 15:12

Kaciku,

já myslím, že mně se to pak upraví na pozdější datum. Tohle je od MS, ale myslím, že jsem otěhotněla spíš později, až tak v půlce ledna. Takže počkám, co mi pak spočítá pan doktor, on se zatím k termínu nevyjádřil

Jedlíci (teda Jedličky),

taky si říkám a spousta lidí mě v tom podporuje, že teď se můžu legálně devět měsíců válet a žrát a nikdo mi nemůže nic říct. Jen kamarádka, co měla skoro metrák, pak podotkla, že se to dost těžko shazuje. Ale to má každej jiný. Blbý bude, až mi nic nebude a moje hubená ségra se bude natřásat u mě ve skříni, jak jí to sluší :?

Soníku,

já už plavky řeším, protože bych ráda chodila na takovej ten těhuaerobik ve vodě. Zrovna včera jsem tak přemýšlela, do lkterých bych se tak mohla vejít :)

Co vůbec cvičení, už o něčem uvažujete? Já ani nevím, odkdy je to vhodný, myslím takový ty na balónech a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
23.2.06 15:18

Jo holky, víte, co je můj sen? Pořád mám před očima jednu moji kamarádku, když byla těhotná a už měla to bříško a byli jsme si někde sednout a ona si po jídle dala obrovskej zmrzlinovej pohár. To chci taky. Sedět s tím pupkem a cpát se tím velkým pohárem.
Nevím proč, ale u nás se nějak vytratilo chození na poháry, chodí se na jídlo, na kafe, nebo na skleničku (na pivo), ale na pohár ne. Už jsem přemýšlela, že bych vytáhla aspoň neteř, ale mezi ty babky v cukrárně se mi nechce a ona by nejspíš dala přednost Mekovi (nakonec jejich vanilková zmrzlina je taky skvělá, ale ten pohár…mňam…)
No nic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.06 16:36

Ahoj maminy :)

Majdi, do cukrošky si klidně zajdi. Já mám vyzkoušeno, že důchodci chodí na veřejnost hlavně kolem druhé - třetí odpoledne, když všichni chodí z práce na nákupy a na poštu :wink: a spěchají a vůbec mají toho všichni dost. To mají důchodci nejraději. Nadávají na lidi jak jsou bezohlední atd.. tak pokud vyrazíš s neteřinkou do této doby věřím, že jich moc nepotkáš :D . Jinak přeji dobrou chuť, přeci si ji nenecháš pokazit.
Co se týče tloustnutí atd.. maminy věřte, že všechno může být zítra úplně jiné. Pokud některá z vás přibere a po porodu to hned neschodí myslim si, že při mimísku to dolů půjde jedna dva :wink: :D a pokud ne koupíme si větší plavky :wink:. Hlavně, že našim mimískům se daří dobře a my to nějak zvládneme.

Jinak vaše jídelní kombinace jsou pro mě někdy dost vražedné :?

A co jinak baštíte za vitamíny? Já baštim kyselinu listovou, Calibrum - babyplan a to doplňuji čerstvoučkým ovocem nebo zeleninou.

maminy pohlaďte svoje bříška a zatím pa tes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital