Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
27.2.06 11:33

Leili, neboj, mě taky bolelo břicho. Ještě mě bolívá, zrovna dneska. Ale jestli si nejsi jistá, tak zas vyraž k doktorovi…Určitě to pochopí. Ale když Tě zatím uklidňoval, že to nic není, tak mu ještě věř a vydrž. Ono to trvá, než je tam ten malej mizera pořádně vidět. Jinak nevím, jedině kontrolní vyšetření u jiného lékaře. To víš, tady Ti všechny přejem, aby to bylo OK, ale nemůžem to na 100% tvrdit. Tak vydrž, vydrž, ono se to projeví. Už to nebude dlouho trvat.

Capinko, já na sex chuť mám, ale vždycky, když na to má dojít, tak vytuhnu a spím, případně je mi špatně. A když je mi dobře, tak jsem zase zrovna v práci nebo na jiném nesexuálním místě. Takže chudák můj manžel:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
27.2.06 11:43

Leilo,

na UTZ jsem ještě nebyla, jdu teď ve čtvrtek.

To špinění snad nic nebude, spousta ženských špiní na začátku těhotenství. Ale chápu tě, že se bojíš, řikala jsi to už doktorovi/doktorce? Držim moc palce, aby bylo všechno v pořádku.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
27.2.06 12:56

Ahoj holky,
máme už doma dost velké děti (14 a 12), takže tyhle skvělé stránky jsem objevila až když se nám potvrdilo, že čekáme v říjnu mrňouska :)
Už se moc těšíme, já jsem pomalu zapomněla jaké to je mít doma mimčo a přítel kromě těch mých dvou dárečků jiné děti (zatím) nemá.
V pátek jsme to byli říct rodičům, dali jsme jim do obálky fotku z UZV a dopis. No co vám budu povídat, přítelova mamka brečela a já nakonec taky :)
Moc doufám, že nám to už konečně vyjde, v září jsme totiž o jedno přišli.
Tak se, holky, opatrujte a odpočívejte.
 Bibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
27.2.06 13:09

Leilo,
myslím, že když špiníš, měla bys zajít k doktorovi. Jinak břicho mě bolí taky už od začátku těhotenství a ještě nepřestalo. Asi to je normální.
Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
27.2.06 13:12

Ahoj holky,

Bibiano, vítek mezi námi, stále se tu rozrůstáme a to je skvělý.

Leilo, bříško mě na začátku pobolívalo v podstatě denně, ale teď už jen občas, tak je určitě vše v pořádku.

Musím říct, že mi od soboty žaludek dává celkem pokoj, když začne pobolívat, tak jsem zjistila, že mi pomáhá jogurt nebo kefír. Včera u našich zas máma toho spoustu připravila a já si dala i česnekovou pomazánku s majonézou a žaludek to ustál, zjistila jsem, že je mi zle, když jsem unavená, takže se snažím odpočívat a spát jak to jde.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.2.06 13:41

Ahoj těhulinky,
já se nestačím divit, kolik jste toho holky stihly za víkendík napsat.. :) tak se pokusím přispět troškou do mlýna…
Moc se mi líbilo, jak jste krásně romanticky oznamovaly svoje těhu… Já jsem si něco podobného taky plánovala.. ale nějak mi to nevyšlo… Zapomněla jsem na to, že moje rodina je zkrátka rodina špiónů..
Když jsem si měla dělat testík, tak jsem si zcela neuvědomila, jak moc působím nápadně, když si nesu na záchod sklenici (na čůránky).. a taky jsem si neuvědomila, jak strašně jsem nenááááápadná, když ze záchoda vylezu po půl hodině (rozdýchávala jsem ty dvě čárky) s úsměvem od ucha k uchu… :lol: mému manžovi (alisa inspektor Colombo) to bylo hned jasné… a pak už se u nás zpráva šířila rychleji než mor… tím moje super překvapení měsíce ztroskotalo.. a kolikrát já si v hlavě představovala, jak to oznámím manžovi a potom i celé rodině… chyba lávky…V budoucnu si dám pozor a budu stopy pečlivě maskovat jako řádný pachatel… :D
A teď z jiného soudku…
Bibiano vítej mezi námi a gratuluji k mimískovi… doufám, že je u tebe všechno ok..
Holky, mě taky ze začátku dost bolelo bříško, jako u MS, ale teď už jen maximálně 2× denně trošilinku zabolí…
Pořád si tady přpadám trochu divně… není mi špatně, nejsem unavená, zkrátka se vůbec necítím jako těhulka… budu se muset ve středu přesvědčit, že se sestřička na gyndě nepřekoukla..to by bylo mrzuté.. :cry:
Leilo, držím ti palečky, určitě to nic nebude.. snad doktor pozná, když není něco ok, ne?
Zatím pá pá
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.2.06 13:41

Ahoj těhulinky,
já se nestačím divit, kolik jste toho holky stihly za víkendík napsat.. :) tak se pokusím přispět troškou do mlýna…
Moc se mi líbilo, jak jste krásně romanticky oznamovaly svoje těhu… Já jsem si něco podobného taky plánovala.. ale nějak mi to nevyšlo… Zapomněla jsem na to, že moje rodina je zkrátka rodina špiónů..
Když jsem si měla dělat testík, tak jsem si zcela neuvědomila, jak moc působím nápadně, když si nesu na záchod sklenici (na čůránky).. a taky jsem si neuvědomila, jak strašně jsem nenááááápadná, když ze záchoda vylezu po půl hodině (rozdýchávala jsem ty dvě čárky) s úsměvem od ucha k uchu… :lol: mému manžovi (alisa inspektor Colombo) to bylo hned jasné… a pak už se u nás zpráva šířila rychleji než mor… tím moje super překvapení měsíce ztroskotalo.. a kolikrát já si v hlavě představovala, jak to oznámím manžovi a potom i celé rodině… chyba lávky…V budoucnu si dám pozor a budu stopy pečlivě maskovat jako řádný pachatel… :D
A teď z jiného soudku…
Bibiano vítej mezi námi a gratuluji k mimískovi… doufám, že je u tebe všechno ok..
Holky, mě taky ze začátku dost bolelo bříško, jako u MS, ale teď už jen maximálně 2× denně trošilinku zabolí…
Pořád si tady přpadám trochu divně… není mi špatně, nejsem unavená, zkrátka se vůbec necítím jako těhulka… budu se muset ve středu přesvědčit, že se sestřička na gyndě nepřekoukla..to by bylo mrzuté.. :cry:
Leilo, držím ti palečky, určitě to nic nebude.. snad doktor pozná, když není něco ok, ne?
Zatím pá pá
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.2.06 13:42

Ahoj těhulinky,
A teď z jiného soudku…
Zatím pá pá
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33

Ahoj těhulinky,
A teď z jiného soudku…
Zatím pá pá
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33

Ahoj těhulinky,
A teď z jiného soudku…
Zatím pá pá
Ajduška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.2.06 13:47

Holky,

moc se omlouvám, chyba pc… :oops:
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
27.2.06 13:51

Adjusko , dost jsem se pobavila, když jsi to popisovala, jak jsi byla „nenápadná“. :D :D Ono to asi moc nejde, když zrovna nejsi sama doma, to je jasné. :wink: Ale hlavně, že tam // byly! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
27.2.06 13:54

Ajduško, sestřička se určitě nepřekoukla. každý to holt snáší jinak. Ta šílená únava mě taky nezastihla, jen minulý týden ten žaludek, ale to jsem toho za celý týden moc nenaspala a když jsem unavená, tak mi občas žaludek dělá neplechu i když nejsem těhu. Každý holt těhu snáší jinak. Manža si ze mě o víkendu dělal srandu, nějak teď víc všechno cítím a tak mi říkal, zda si nechci hodit brigádu na celnici a hledat drogy , že cítím víc než pes. :-))) Je to dobrák.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.06 18:35

Ahoj holky. Chtěla jsem vám napsat už v neděli, ale Boban si usmyslel, že prostě ne a že mám spát, tak až dneska. Holkyyy, to bylo v sobotu tak hezký. My přijeli k našim, oni fakt nic, nic nic netušili. Jak jsem už psala, tak nevěděli ani to, že máme vyndaný tělísko. No, tak jsme seděli a povídali si a pak Jeník ( manžel ) donesl šampáňo a postavil ho na stůl a mamča mu na to s klidem řekla „Honzí, v kuchyni je víno otevřený, dej si“ a on na ní " ale mamko, šampaňský se pije při zvláštní příležitosti, my vám chceme něco říct". A oni na nás koukali s naprosto vyděšeným výrazem a já ze sebe vychrlila „my čekáme miminko“ a to byl pro ně druhý šok a oba naráz začali brečet a mamka, že si určitě děláme srandu a jak to, vždyť mám tělísko. No amerika hadr :lol: Oni z toho byli tak vyvalený, že taťka jen seděl, oči měl jako slzavý údolí, mamka přimražená a pak drcla do taťky a říká mu " Luboši, ty budeš dědek" a začali bulet znova, že to není možný. No, tak jsme se jim omluvili, že jsme jim nechtěli říkat o tom tělísku, aby to pro ně bylo překvapení a oni, že jsme jim hezčí dárek dát nemohli. Já pak šla mamce pomáhat do kuchyně ( hned se mě ptala, jestli mě něco nebolí, není mi špatně …) s toustama a ona mě tam objala a brečela, že jsme jim udělali strašnou radost. Pak jsme to řekli bráškový přítelkyni a ta byla strašně šťastná a když jsme jeli domů, tak já řídila ( Jeník pil ) a volali jsme bráškovi a udělali jsme si z něj legraci, tak mu Jeník říká" čau strejdo, no říkám čau strejdo…pořád nic?" a on mu to chudáček nevěřil, tak jsem s ním musela mluvit já a řekla jsem mu, že bude v říjnu strejda a on začal koktat a jestli máme jména a jak a co a proč? No zmatenej a měl hroznou radost. Jo, naši ještě když jsme byli u nich vymýšleli kde bude postýlka, až tam Sárinka nebo Honzíček bude spinkat a mamka byla strašně ráda, že může nakupovat oblečky. Dneska ráno mi volala, jak mi je a že to řekla v práci a že její kolegyně ( oni mě znají od mala ) se rozbrečela. No a pak náhodou volala ta sestřička z gyndy a mamča jí řekla „Gitulko, já už to vím“ a ona se začala smát a říkala, že jí pěkně svrběl jazyk, ale že to říct nemohla a jak to, že si mamka ničeho nevšimla, že jsem úplně jiná a mamča jí řekla, že jí to teď všechno začíná docházet. Tak jsem nakonec strašně ráda, že jsme jim to řekli teď. Mamka mě i uklidnila ( jsem prostě rozhozená ze sestřenice, který to napoprvé nevyšlo, je to dcera taťkovýho bráchy ), že mám dobrý kořeny a že si to nemám vůbec připouštět, že to dobře dopadne. Já se omlouvám, že to je tak dlouhý, ale když ono to nešlo zkrátit :roll:
Jinak se tu některá mamča ptala, co s tím bříškem, s těma bolestma. Já měla bolesti v 6tt strašný, ale fakt to bylo hrozný, myslela jsem, že to každou chvíli musím dostat + k tomu ta zácpa a pak jsem zjistila, že to mám od tý zácpy. Teď už tolik nebolí, vlastně skoro vůbec, jen občas, maličko. Prsa taky už nebolí, akorát dneska teda jo, bradavky. A nevolnosti.....o víkendu jsem si říkala, že ot nebude dobrý, že je mi nějak dobře. No tak dneska jsem pro změnu snědla jeden knedlík s trochou omáčky, jogurt a teď rohlík. A celý den jsem seděla nejen s rozepnutým knoflíkem ( Soníku znáš, že :lol: ) ale i s rozepnutým poklopcem.
Chuť na sex. Joj, ta ku nás je to taky pod bodem mrazu. Tento měsíc jen 2× :oops: Říkala jsem Jeníkovi, že mu to vynahradím, já prostě nemůžu, když je mi blbě. Už se mi zase zavírají oči, už aby ta únava byla za námi, chjo.
Ahoj Bibiano, je hezký, že jsi se k nám připojila, gratuluji k mimčovi.
Ajduško, ty bydlíš u rodičů, že si všimli, že jdeš se skleničkou na záchod :lol: My to s Bobanem zkusili ve sprcháči, tam nás nikdo nemohl otravovat, vidět, nebo jakkoliv podezřívat. To nevadí, že se to ostatní dozvěděli tímto způsobem, důležitý je, aby malý bylo OK. My našim vyloženě zakázali to někomu z příbuzenstva říkat. Poprosili jsme je, že to nechceme říct, i manžovi rodiče se to dozví až v dubnu, protože jsou z Moravy a tam pojedeme až v dubnu a po telefonu se tohle říkat nedá, naštěstí jsou naši rozumní, mamka je šťastná, že to řekla v práci a nepálí jí tudíž už tak pusa, tak je to dobrý :D
Holky mějte se krásně a pište, to se tak hezky čte ty vaše příspěvky. Vždycky si říkám…a tenhle pocit neznám, co to je…no a pak zjistím, že to má minimálně půlka z vás. Né, že bych byla škodolibá, to vůbec, ale upřímně mi to fakt udělá radost, když má někdo stejný problémy. Soníku, co ty? Už jsi to řekla v práci? Já až po tom třetím.

""http://bd.lilypie.com/Nko2p1/.png:http://bd.lilypie.com/Nko2p1/.png

• Citovat
  • Upravit
3888
27.2.06 19:07

Amynko, tvůj popis je takovej dojemnej, naši i tchánovci sice úplně nebrečeli, ale slzy na krajíčku byli. Pro oboje je to už druhé vnouče, ale první od nás. Máma hned psala jedné své ségře, že je bába čekatelka, druhá její sestra měla přijít, tak když se jí zdálo, že dlouho nejde, bydlí za rohem od našich, tak jí volala, kde je, že je u nás dvojnásobná oslava, táta slavil narozeniny, tak to tetě hned došlo a během chvilky byla u našich. Celé odpoledne jsme to tak po chvílích řešili, bylo to moc fajn, vidět, jak jsou šťastní. Jinak s těmi těhu příznaky je to fajn, že to má člověk s kým porovnat a nenervovat se, že je něco špatně, když i jiní jsou na tom stejně a naopak, že jsou i jiné, než které dostihly mě. Člověk ví, co ho může potkat.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital